Er du vores nye praksisvejleder? Vi søger dig, der er en erfaren lærer med specialpædagogisk erfaring og ambitioner p...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kokkedal

Fredensborg Kommune søger en praksisvejleder fuldtid til ”Vejledning og Behandling” pr. 1. oktober 2021. Vejledning og Behandling hører under det samlede tilbud Møllevejen, som varetager både kommunens forebyggende PPR-funktioner samt behandlingsindsatser efter serviceloven.
Kan du både vejlede lærere i hverdagens praksis, skabe refleksion og give følgeskab, når noget er svært?
I denne stilling får du mulighed for at understøtte professionelle i, at alle børn og unge trives og udvikles i skole og daginstitution. Du vil både varetage vejledende og rådgivende forløb til lærerteams, men også være helt ”tæt på” og give følgeskab helt ind i klasserne, når noget bliver svært socialt, fagligt eller trivselsmæssigt for børnene. Udfordringerne er mange, herunder skolevægring, faglige vanskeligheder, socio-emotionelle vanskeligheder samt familier der af forskellige grunde er meget sårbare.

På Møllevejen går vi nye veje sammen
I Center for Familie og Handicap har vi samlet alle vore børneindsatser på Møllevejen, som er en institution, der både huser Vejledning og Behandling samt en dagbehandlingsskole. Skoledelen er for børn og unge med behandlingsbehov henvist under serviceloven. Møllevejen består samlet af i alt 80 medarbejdere fordelt på Vejledning og Behandling og Skoledelen. Ledelsesteamet består af overordnet leder af Møllevejen, Leder af Vejledning og Behandling, Leder af skolen på Møllevejen, samt en leder af Administrationen. Ledelsesteamet er understøttet af et hold af faglige koordinatorer og vores administrative og tekniske medarbejdere.

Vejledning og Behandling – en gentænkning af kommunens indsatser
I Vejledning og Behandling vil du blive en del af en medarbejdergruppe, der består af 6 praksisvejleder, 15 psykologer, 12 pædagogiske vejledere og 5 logopæder. Du vil arbejde i tæt tværfagligt samarbejde ud fra Fredensborg Kommunes Samarbejdsmodel med at sikre tidlig indsats og handling. Derudover har vi til huse sammen med en dagbehandlingsskole og den tætte hverdag skaber inspiration for de professionelle både ind i huset og ud i almen.
Du vil komme til at arbejde bredt både indenfor systemisk-narrativ forståelse, samt neuroaffektiv udviklingsteori og intervention.

Vi søger dig der:
  • Er uddannet lærer
  • Du har måske en overbygning evt. cand.pæd.pæd eller tilsvarende
  • Har erfaring fra specialpædagogik eller PPR og har lyst til at træde ind i den veletablerede Samarbejdsmodel, der understøtter det flerprofessionelle samarbejde mellem AKT, psykologer, logopæder og rådgivere.
  • Kan kombinere specialpædagogik og didaktik i vejledning af voksne
  • Har et ressourceorienteret fokus og evner at mentalisere på flere niveauer og i mange relationer
  • Er god til at bevare overblik og facilitere i svære sager
  • Mestrer at navigere både i tæt teamsamarbejde og selvstændigt i forhold til planlægning og strukturering af egen arbejdsdag.
  • Mestrer journalisering til brug for databaseret ledelse


Vi står skulder ved skulder
Vi vægter kollegaskabet og et trygt arbejdsmiljø højt. Der er ikke langt til en kollega eller ledelsen i hverdagen. For at kunne lykkes godt i de ofte komplicerede sager har vi sikret intern fagsparring, regelmæssige bysamfundssparring, faggruppemøder, inspirationsoplæg kolleger imellem på Mill-Talks samt selvfølgelig fælles frokost så ofte vi kan - tilberedt af vores gode kok, Morten J
Fredensborg Kommune, Center for Familie og Handicap
Fredensborg består af 4 bysamfund, Nivå, Kokkedal, Fredensborg og Humlebæk. Man vil høre til et bysamfund og meget af det tværfaglige arbejde foregår lokalt i de enkelte bysamfund.
Vi har en rygepolitik i Fredensborg Kommune der betyder, at det ikke er tilladt at ryge i arbejdstiden. Til gengæld er køen på motorvejen altid i den modkørende bane :-)

Læs mere om kommunen her: https://www.fredensborg.dk/kommunen/kommunen-i-udvikling

Kontaktoplysninger
Ønsker du at høre mere om jobbet, så kontakt
Koordinator, Kirstine Tang 51 37 10 25
Praksivejleder, Ivica Ilic 20 15 04 86
Eller leder af Vejledning og Behandling, Christina Langeland, tlf. 92 43 30 17.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår.
Stillingerne ønskes besat pr. 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt.
Stillingen er en fuldtidsstilling og aflønnes efter relevant overenskomst i Fredensborg kommune. Kørekort er en fordel.

Ansøgningsfrist d. 15. august 2021. Vi planlægger Ansættelsessamtaler d. 18 og 19 august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kokkedal.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Kokkedal
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Socialpædagog til ”De Unges Hus” i Greve, et lokal...

    Fri kontakt
    Vil du være en del af det? Vi søger uddannet socialpædagog til at varetage tovholderfunktioner i teamet. Kerneopgaven er at facilitere udvikling og arbejde med aftalte mål og samarbejde med de unge og familierne.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog på 30-37 timer til vuggestuen i Holmebo

    Fri kontakt
    Holmebo er en kommunal integreret institution med 6 almene stuer og 1 basisgruppe med børn med et fysisk handicap - til børn indenfor autismespekteret. Vi er normeret til ca. 120 børn, og en medarbejderstab på omkring de 35. Vi bor i et stort dejligt hus midt i Greve, med en skøn legeplads og nogle dejlige udenoms arealer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog som brænder for SFO og børnehaveklasse søg...

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra, og vi har endnu ikke fundet vores nye kollega. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og SFO ”Guldminen”. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Kokkedal

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Kokkedal over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Kokkedal over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1