Pædagog til Kameliahuset - stærk holdspiller, der tænker vi er der for borgerne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Arbejdssted: Kameliahuset, Levisonsvej 19, 6000 Kolding.

Arbejdstid: Stillingen er på 37 timer pr. uge i gennemsnit. Der vil være skiftende arbejdstider mellem kl. 7 og kl. 22, rådighedsvagter, samt arbejde i weekend og helligdage. I weekender, helligdage og ferieperioder vil man som oftest være alene på arbejde.

Ansættelsestidspunkt: Vi forventer du starter den 1. februar 2024.

Socialforvaltningen søger en HOLD-spiller, der vil være en del af en gruppe på ni fagligt stærke pædagoger, der er med på at hjælpe og støtte hinanden, så vi sammen kan skabe gode rammer for vores beboere, deres pårørende, hinanden og vores mange samarbejdspartnere.

Kameliahuset

Kameliahuset er et socialpædagogisk støttetilbud til 12 beboere med kognitive vanskeligheder, der alle bor i egne 2-værelses lejligheder. Derudover yder vi § 85 støtte til 4 udeboende borgere. Vores borgere, er i alderen 24-43 år, og har alle et arbejde. Det kan være et arbejde med løntilskud, eller arbejde på beskyttet værksted.

I Kameliahuset arbejder vi med den recovery orienterede rehabiliterende tilgang. Vi støtter borgerne i arbejdet med at indfri deres håb, ønsker og drømme, sådan de får et meningsfuld liv med størst mulig selvstændighed.

Vores målsætninger at skabe tillid og tryghed hos den enkelte beboer gennem struktureret guidning, og ved at tilbyde at sætte ord på den enkeltes følelsesliv, muligheder og begrænsninger. Vi giver den enkelte beboer en personlig og direkte støtte, også på områder, hvor han eller hun ikke selv er i stand til at tage ansvar. Det kan være en praktisk pædagogisk støtte i forhold til personlig hygiejne, rengøring, dagligdags husførelse, økonomi, medicin, ernæring m.m., men lige så vigtigt er det, at vi skaber et rum, hvor den enkelte bliver bevidst om sine egne ønsker og behov.

Vi er ni pædagoger, som bestræber os på at udvikle og opretholde vores høje faglige niveau, ved at anvende og udvikle den faglige viden, vi allerede har, og som vi løbende tilegner os i et efteruddannelsesperspektiv. Her tænker vi blandt andet på KRAP, og en grundlæggende neuropædagogisk forståelse. Vi har grundlæggende tillid til hinanden, og vores udgangspunkt i, at arbejde fleksibelt og mulighedsorienteret, er en værdi, der ligger dybt i os.

Kameliahuset er en del af fagcentret Center for Bostøtte og Aflastning (CBA) som består af ni tilbud for borgerne med et let, moderat til stort støttebehov. I fagcenteret er vores fælles faglige fundament KRAP, som alle medarbejdere arbejder ud fra. Har du ikke KRAP uddannelsen, vil du naturligvis blive tilbudt den som en del af din ansættelse.

I CBA har vi stort fokus på faglighed, samarbejde og fællesskab, både internt og i samarbejde med relevante samarbejdspartnere. Vi arbejder med udgangspunkt i vores tre værdier - tillid, åbenhed og ordentlighed.

Borgerens Centrum

I Kolding Kommune arbejder alle forvaltninger ud fra Borgerens Centrum. Det er vores fælles tilgang til opgaveløsning, og det giver os et fælles udgangspunkt, når vi skal skabe sammenhæng og løsninger på tværs. Et udgangspunkt, hvor vi er nysgerrige og stiller spørgsmål til borgeren, før vi begynder at tænke i faglige løsninger. Vi tager altså udgangspunkt i borgernes virkelighed og lader systemet komme til borgerne – ikke omvendt.

På den måde sikrer vi os både, at borgerne får et tilfredsstillende forløb med kommunen, og at vi får brugt vores faglighed på den rigtige måde. At vi tjener borgernes bedste – og det fælles bedste.

I Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen har vi konkretiseret Borgerens Centrum ved at tilføje fem leveregler, som skaber tydelighed omkring hvilke handlinger, der skal til i vores hverdagspraksis. Vi kalder vores konkretisering for Selvværd og Sammenhæng.

Vores forventninger til dig

Vi forventer indledningsvis, at du har en pædagogisk uddannelse.

Når det er på plads, er det vigtigt, at du giver beboeren tid til at afprøve selv. Du mestrer balancen mellem det vovede, og måske også risikofyldte, mens du udviser tålmodighed og respekterer, at ting tager tid. Dette samtidigt med at du holder de trygge og stabile strukturer der udgør stilladset rundt om borgeren.

Du bruger din tid sammen med beboerne, mens du faciliterer og arbejder metodisk og fleksibelt. Du kan igangsætte forskellige aktiviteter, der motiverer beboerne til at deltage, og som understøtter relationerne beboerne imellem. Du er i stand til at give plads til at beboerne selv træffer deres egen beslutninger, og er opmærksom på deres ønsker, samtidig med at du understøtter, udvikler og strukturerer pædagogiske tiltag, der giver beboeren mulighed for at opleve succes.

Vores hverdag er på den ene side fuld af planer, aftaler og strukturer, og på den anden side uforudsigelig. Og når det uforudsete sker, skal du være god til at skabe overblik og prioritere, hvad er vigtigst i dag, når planen ikke holder. Derfor er du også selvledende der tør tage initiativer og er proaktiv. Du skal ikke blot sætte dig selv i gang, du skal også samle op på dine opgaver og vide, hvor langt du er nået.

Vi forventer ikke, du ved alt, når du kommer. Men du har en grundlæggende struktur, systematik og tålmodighed i processerne med beboerne. Vi har en bred vifte af pædagogiske opgaver, samarbejder tæt med beboernes forældre og pårørende, og understøtter beboerne i at etablere og vedligeholde deres netværk.

Hvis du kan det, og du har lyst til at være kollega med os og udvikle dine relationer sammen med vores fantastiske beboer og deres pårørende, så har vi det bedste job til dig.

Du har gyldigt kørekort B.

Løn og ansættelsesvilkår:

I henhold til gældende overenskomst. Lønnen bliver fastsat efter principper for lokal løn-dannelse i henhold til ansøgerens kvalifikationer.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Lise Pallesen, tlf.: 7979 4478 eller 2135 4372.

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Søg stillingen".

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 5. december 2023.

Ansættelsessamtaler: Samtaler forventes afholdt den 18. december 2023.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2501e8e0)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Kolding
  • Tirsdag den 05. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Kolding over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 5
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 7
4. september 2024 6
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 8
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 9
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 9