Pædagogisk konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Center For Læring i Lemvig Kommune søger pr. 1. oktober 2019 (eller snarest herefter) en pædagogisk konsulent til skole- og dagtilbudsområdet.

I Center For Læring arbejder tre konsulenter sammen med kommunens fagchef for området bredt med fælles koordinering, udvikling og tilsyn af såvel dagtilbud som skoler – herunder at lave sagsfremstillinger til fagrådsbehandling inden for områderne.

Vi arbejder videns- og databaseret, men er i hverdagen også meget konkret fagligt og praktisk forankret på 0 – 18 års området. Teamet arbejder meget sammen og hjælper hinanden.

I besættelsen af denne stilling vil der blive lagt vægt på generel konsulenterfaring, kendskab til og kompetencer inden for skoleområdet – herunder lyst til at beskæftige sig med trivsel, skolens samarbejdsflader udadtil og gerne med et fokus på de ældre elever.

En del af arbejdet består i at understøtte de fælleskommunale team, der er etableret af faglig, tværfaglig og trivselsmæssig karakter inden for området. Teamstrukturen er ret unik for Lemvig Kommune, som i øvrigt er kendetegnet ved fine resultater for fagligt udbytte, trivsel og gode nøgletal for gennemførelse af ungdomsuddannelser.

Forventninger til dig
Du har energi og lyst til at prøve dig selv af som en del af et lille konsulentteam, hvor en del opgaver er forudsigelige - men en hel del er det ikke.

Du kan uden forbehold tilslutte dig kommunens værdigrundlag, hvor vi vægter kvalitet og engagement i arbejdet, hvor vi tør vise vores begejstring og få øje på mulighederne, men hvor vi først og sidst opfører os ordentligt og redeligt internt og ekstern.

Du har evnen til at tænke på tværs af traditionelle faggrænser i forbindelse med overgange - fællesskaber og bæredygtighed er nøgleord i disse processer.

Du har generel og opdateret indsigt i den danske folkeskole, og du har gode faglige, didaktiske og metodiske kompetencer.

Du er udviklingsorienteret og opsøgende i forhold til ny pædagogisk viden, som du anvender målrettet i løsningen af dine opgaver.

Du er god til at samarbejde, har gode kommunikative evner og er i stand til arbejde selvstændigt og struktureret.

Vi forventer, at du har en baggrund som cand.pæd. eller lignende – evt. med erfaring fra efteruddannelsessystemet. Du kan også have en baggrund med ledelses- eller konsulenterfaring fra skoleområdet suppleret med relevant efteruddannelse.

Du kan til gengæld forvente en spændende, afvekslende og udfordrende hverdag i et kollegialt miljø præget af åbenhed, opbakning og gensidig tillid. Dine konkrete arbejdsopgaver aftales nærmere på baggrund af dine kompetencer og erfaring.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst indgået mellem KL og Danmarks Lærerforening.

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via Lemvig Kommunes hjemmeside senest den 19. august 2019
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i begyndelsen af uge 35.

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte Fagchef for Læring Michael Laursen for yderligere oplysninger eller eventuelle spørgsmål på telefon 96631357

Læs mere om Lemvig Kommune på www.lemvig.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Lemvig
  • Mandag den 19. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Lemvig over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1