Dagsværket søger en pædagog 33 timer pr. uge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Dagsværket, søger en pædagog 33 timer pr. uge til vores Sanse- og Aktivitetsgruppe. Stillingen ønskes besat pr. 01.11 2019, eller snarest derefter.

Vi søger en faglig dygtig og arbejdsom pædagog, som har lyst til at arbejde med udgangspunkt i KRAP og Gentle Teaching. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor fagligheden vægtes højt, og hvor borgeren er i fokus.

Aktivitetshuset Dagsværket er et dagtilbud for voksne med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Dagsværket er normeret til 55 fuldtidspladser, fordelt på ca. 63 borgere. Dagsværket består af 3 grupper med hver deres aktivitets- og samværstilbud, samt beskyttet beskæftigelse: Sanse- og Aktivitetsgruppen, Værkstedsgruppen og Strukturgruppen.

Borgerne i gruppen har meget brug for, at du som personale er nærværende, omsorgsfuld og opmærksom på deres behov. Gruppen arbejder med sang og musik, sansestimulering, kommunikation, fysisk aktivitet og nærvær.

Dine arbejdsopgaver består i, at give borgerne en aktiv hverdag, hvor der arbejdes ud fra borgernes mål. Du skal, i samarbejde med dine kollegaer, skabe en hverdag hvor borgernes behov tilgodeses og hvor du reflekterer over egen og kollegaers pædagogiske praksis. Herudover skal du varetage de kontaktpersonsopgaver, der er omkring borgeren.

Du skal kunne dokumentere praksis via KMD Nexus, eller være villig til at lære det.
Du skal have en anerkendende tilgang til borgere og kollegaer samt have kendskab til borgergruppen, gerne med et lavt funktionsniveau. Herudover skal du kunne lide at arbejde tværfagligt, være rigtig god til at samarbejde, samt til at planlægge og strukturere arbejdsopgaverne og din arbejdstid.

Vi har en attraktiv og udviklingsorienteret arbejdsplads, gode kollegaer, mulighed for personlig og faglig udvikling og masser af faglige udfordringer.

For yderligere information kontakt afdelingsleder Helle Rønn Laursen tlf. 24246325.
Aflønning i henhold til gældende overenskomst. Information om Dagsværket findes på www.centerlemvig.dk.

Der indhentes straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via Lemvig Kommunes hjemmeside senest onsdag den 11. september 2019. Samtaler forventes afholdt tirsdag den 17. september.

Læs mere om Lemvig Kommune på www.lemvig.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Lemvig
  • Onsdag den 11. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Lemvig over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1