Ungekonsulent til arbejdet med udsatte unge i alderen 12-18/23 år

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

U:point er et specialiseret socialfagligt tilbud til unge og familier i udsatte positioner. Vores kunder er primært kommuner, der ønsker et højt kvalificeret alternativ til mere indgribende foranstaltninger. Vi leverer tids- og fagfleksible løsninger på komplekse opgaver. Vi arbejder på hele Sjælland.

I arbejdet spiller du en central rolle for de unge ved at være en ressource- og omsorgsperson. En af dine stærkeste kompetencer er at danne tillidsskabende relationer, hvor du har en anerkendende tilgang. Du sætter dig ind i den unges livsverden og møder den unge i øjenhøjde, ligesom du tilgår den unge nysgerrigt og åbent.

Du arbejder selvstændigt i møderne med den unge, som primært foregår i den unges eget hjem og nærmiljø. Den unges forældre og netværk er inddraget i arbejdet, men du har en fin sans for balancen ift. din rolle som den unges støtte og at være bindeleddet mellem den unge og familien.

Du møder en omskiftelig hverdag, som stiller krav til høj fleksibilitet og hurtig handling. Vi lægger stor vægt på variation i tilgang og opgaveløsning, så vi kan matche den enkelte unges behov og derfor vil du også møde en høj grad af frihed til at planlægge dit eget arbejde.

Vi har fokus på at motivere de unge til at gå på opdagelse i egne ressourcer, mål og ønsker for fremtiden. Vi støtter de unge i refleksion og til at omsætte ord til handling. Vi tilbyder meningsfulde fællesskaber som støtter de unge til at udvikle sociale kompetencer med henblik på at navigere i samfundets krav og forventninger.

Vi forventer at du har en solid forståelse for pædagogikken og en relevant socialfaglig uddannelse. Du har praksisnær erfaring i arbejdet med unge med komplekse sociale, psykosociale og psykiske vanskeligheder og gennem din faglighed og engagement kan du skabe positiv udvikling og forandring. Du kan uden besvær sondre mellem teori og praksis og udover at være fagligt robust, er du også dygtig til at dokumentere dit arbejde, hvor du kan beskrive både i skrift og tale, hvordan din empiri danner grundlag for dine slutninger.

Du kan sætte trygge rammer og fastholde en struktur med henblik på at udvikle den unges kompetencer. Du kan tilrettelægge aktiviteter med fokus på handleplanen og som er meningsgivende for den unge. Du trives i at indgå i en foranderlig hverdag, hvor du er åben overfor, at opgaver kan forandre sig undervejs.

Den rette kandidat opfylder blandt andet:
  • Du er fagligt nysgerrig både indadtil og udadtil, og kan koble teori og praksis. Herunder at omsætte handleplanens mål til konkret udviklingsarbejde med den unge.
  • Du kan arbejde med en varieret gruppe af unge
  • Har lyst til, evner og er nysgerrig på det tværfaglige samarbejde i et team af fagligt stærke og passionerede kolleger.
  • Du er i besiddelse af indre ro og er opmærksom på egne grænser.
  • Du har kendskab til mentalisering og kan arbejde med at fordre den enkeltes mentaliseringsevne.
  • Du besidder tålmodighed og hviler i, at den unges udvikling tager tid og at vejen til forandring nogle gange kan betyde, at der opleves modgang.
  • Du tænker kreativt, er idérig og eklektisk metodisk, når det giver mening.
  • Du har drive og humor, som et vigtigt element i dit arbejde.


Vilkår og tiltrædelse
Fuldtidsstilling. Løn efter individuel forhandling. Pensions- og forsikringsordning.
Forudsætningen er en børne- og straffeattest uden bemærkninger.
Vi arbejder på hele Sjælland, så det er nødvendigt, at du har kørekort og bil.
Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi har travlt og mangler vores nye kollega.

Ansøgning og CV skal du sende til [email protected] eller via knappen "Send ansøgning" nedenfor.

Hvis du har spørgsmål kan du ringe til fagligt ansvarlig Ahu Öztürk på telefon 42 45 73 65 eller administrativ leder Mette Libstrup på telefon 42 44 73 65.

Om U:point
U:point blev etableret i 2017 og er en registreret socialøkonomisk virksomhed. Vi er organiseret omkring løsningen af vores faglige opgaver, og vi arbejder med en høj grad af selvledelse. Vi er i dag 8 fastansatte kollegaer samt et akutteam.

U:point er udpeget som VISO-leverandør under Socialstyrelsen og tilbyder rådgivning til kommuner og fagpersoner i særligt komplicerede sager om udsatte børn og unge.

Om at arbejde i U:point
Vil du vide, hvorfor vi er selvledende?
Er du interesseret i at høre om, hvordan vi arbejder med fagfleksibilitet?
Vil du have information om, hvad det betyder, at U:point er en socialøkonomisk virksomhed?
Må vi vise dig, hvad der kendetegner en U:pointer?

Kig rundt på vores hjemmeside og send os en ansøgning sammen med dit CV. Vi glæder os til at høre fra dig.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6f793f77)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Måløv
  • Tirsdag den 13. april 2021

Lignende jobs

  • Socialpædagog til ”De Unges Hus” i Greve, et lokal...

    Fri kontakt
    Vil du være en del af det? Vi søger uddannet socialpædagog til at varetage tovholderfunktioner i teamet. Kerneopgaven er at facilitere udvikling og arbejde med aftalte mål og samarbejde med de unge og familierne.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog på 30-37 timer til vuggestuen i Holmebo

    Fri kontakt
    Holmebo er en kommunal integreret institution med 6 almene stuer og 1 basisgruppe med børn med et fysisk handicap - til børn indenfor autismespekteret. Vi er normeret til ca. 120 børn, og en medarbejderstab på omkring de 35. Vi bor i et stort dejligt hus midt i Greve, med en skøn legeplads og nogle dejlige udenoms arealer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog som brænder for SFO og børnehaveklasse søg...

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra, og vi har endnu ikke fundet vores nye kollega. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og SFO ”Guldminen”. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Måløv over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0