Hobro Krisecenter søger deltidsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Mariager

Da en af vores medarbejdere har valgt at gå på pension, søger Hobro Krisecenter nu en medarbejder til deltidsstilling – 20 timer pr uge.

Arbejdstiderne er fordelt over forskelige dage i en fast 4 ugers plan, og ligger i tidsrummet fra kl. 7 morgen til kl 22 aften. I planen indgår der både dag- og aftenvagter. Der må endvidere påregnes vagt ca. hver 4. weekend. Stillingen er ledig til besættelse 1/10-21 eller efter aftale.

Hobro Krisecenter er drevet af Mariagerfjord Kommune og vi har plads til 4 kvinder og deres børn. Opholdstiden for kvinderne er meget varierende fra få dage til flere måneder, og vi samarbejder med kommuner over hele landet.

Et ophold på et krisecenter er ofte forbundet med stor usikkerhed om fremtiden, og det er vigtigt for os at hjælpe kvinderne så godt videre i livet, som det er muligt. Vi søger derfor altid at støtte kvinderne i at være aktører i eget liv, og at hjælpe med at klæde dem på til selvstændigt at kunne mestre tilværelsen med et liv uden vold. Rummelighed, accept og forskellighed er kerneværdier hos os.

Som medarbejder på Hobro Krisecenter bliver du en del af et lille team, som kommer til at bestå af 6 medarbejdere og en leder, 4 vikarer og et varierende antal frivillige. Det er derfor vigtigt, at du falder naturligt ind i fællesskabet og at du er klar til både at fungere som kontaktperson for de kvinder og børn, der opholder sig hos os, men også at du er klar at tage del i de praktiske opgaver, der findes i vores hus.

Vi ønsker en medarbejder med kendskab til og forståelse for arbejdet med mennesker i krise, men samtidig også en medarbejder, der har erfaring fra arbejdet med børn, og som kan tage børnenes perspektiv i hverdagen og være med til at gøre børnenes ophold hos os så godt som muligt. Det er vigtigt, at du med dine kompetencer supplerer den nuværende personalegruppe, så vi sammen kan yde det bedste for vores kvinder og deres børn.

Vi søger derfor en medarbejder med følgende kompetencer og kvalifikationer:
  • Uddannet pædagog
  • Erfaring i og eller kendskab til at arbejde med kvinder og børn som har været udsat for vold – gerne med erfaring fra krisecenter el. lign. stilling
  • Kendskab til og fokus på barnets udviklingsfaser – gerne uddannet inden for børnesamtaler
  • Erfaring med at arbejde med forskellige teoretiske tilgange, såsom narrative samtaler, empowerment og AI, sådan at du formår at støtte kvinderne til at blive bedre til at mestre deres liv, uden at tage over
  • Kendskab til og gerne uddannelse inden for mindmapping og mindfulness
  • Meget gerne flerkulturel baggrund eller fler-sprogethed.

Vi er en personalegruppe, som arbejder tæt sammen og vi sparrer dagligt om stort og småt. Du skal derfor være indstillet på at arbejde både involverende og samtidig være åben for dialog om dine prioriteringer. Du skal også være indstillet på at indgå i mange slags forskellige opgaver, eks. være med til at skabe en god stemning i huset sammen med vores frivillige, deltage i forskellige typer af praktisk opgaver i huset, støtte kvinderne i madlavning, oprydning osv., lave forskellige aktiviteter med husets børn, varetage aktiviteter ud af huset sammen med kvinder og børn, passe telefon og dørklokke, small talke med kvinderne og lytte til deres historier, se TV og være til rådighed for husets kvinder og børn. Herudover vil du også komme til at indgå i oplæring af nye frivillige.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mulighed for at blive en del af et stærkt fællesskab, personlig udvikling, samt mulighed for forskellige aktiviteter for både husets beboere, personale og frivillige flere gange om året. Vi afholder eks. én gang hvert kvartal frivilligmøde, hvor vores frivillige har mulighed for at sparre med personalet, vi deltager én gang om året i et stort fagligt arrangement for alle de nordjyske krisecentre, og vi afholder fast personalemøder og supervision én gang om måneden.

Er stillingen noget for dig, og mener du, at du lige er den vi mangler, så skynd dig at sende os din ansøgning inden d. 15/8-21 kl. 12.

Vi forventer at indkalde til ansættelsessamtaler i uge 33 og afholde samtalerne i uge 34.
Yderligere oplysninger om Hobro Krisecenter og information vedr. stillingen kan du få ved henvendelse til Hobro Krisecenter mandage og torsdage mellem kl 13-17 på 97115550.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Mariager.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Mariager
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Frederikshavn

    Sydskolen, Sæby Skole, søger en engageret pædagog, der ser et potentiale i legende læring på 0.årgang, og som kan igangsætte spændende aktiviteter i vores SFO.Lidt om jobbet: Vi søger en pæ..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Støvring

    Vil du gøre en stor forskel for børn og unge med særlige behov sammen med engagerede kollegaer?Specialbørnehjemmet Kvisten søger en engageret og omsorgsfuld pædagog til at arbejde med børn og u..
    • Pædagog
    • Støvring
    Få mere info
  • Pædagog i Aalborg

    Botilbud PlanethusetTilbud for Børn og Voksne med Døvblindhed og HøretabOmrådet for Kommunikation og Specialpædagogik[xxxxx]Har du lyst til at støtte unge voksne med høretab .
    • Pædagog
    • Aalborg
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Sindal

    Kan du bevare jordforbindelsen og dit gode humør, samtidig med at du stortrives med at være en del af et stort hus, hvor forandring og udvikling er i højsæde? så har vi en spændende arbejdsplads, v..
    • Pædagog
    • Sindal
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Mariager

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Mariager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Mariager over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1