Sundhedsfaglige eller pædagogfaglige medarbejdere til Botilbud [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Har du lyst til at få udfordringer, arbejde neuropædagogisk i et tværfagligt team, med mennesker der har fysiske handicaps eller er hjerneskadede? Så er et arbejde på Bellisvej måske noget for dig.

Bellisvej er et længerevarende botilbud. Borgerne har, på grund af betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, behov for omfattende hjælp til almindelige daglige funktioner, pleje, omsorg eller behandling.

Vi arbejder med afsæt i faglige tilgange og metoder, som er relevante ift. målgruppens særlige behov, hvilket vurderes at føre til positive resultater for borgerne. Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk forståelsesramme, med sigte på at støtte det enkelte menneske i at kompensere for begrænsninger samt udvikler og udnytter ressourcer.

Grundet stigende krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed og borgernes ændrede funktionsniveau og behov, har vi på Bellisvej et stigende behov for sundhedsfagligt personale, f.eks. SSA-ere, med forståelse for vores neuropædagogiske tilgang.

Bellisvej er organisatorisk tilknyttet Center for Socialpsykiatri, Rusmiddel og Neuropædagogisk Indsats i Social- og Arbejdsmarkedssektoren. På Bellisvej er vi et tværfaglig team på 23 medarbejdere. 5 af stillingerne har været kontraktansættelser, som vi nu har mulighed for at slå op til fast ansættelse.

Jobbet
Vi har 2 ledige stillinger som fast nattevagt, én på 30 timer og én på 32 timer om ugen. Vagterne ligger fra mandag til og med søndag i lige uger.

Vi har en 30 timers stilling i fast aftenvagt, med weekendvagt i lige uger.

Vi har 1 stilling i blandende vagter (dag/aften) på 32 timer om ugen og 1 stilling i blandende vagter dag/aften/nat på 30 timer om ugen.

Vi søger sundhedsfagligt eller pædagogfagligt uddannet personale. Ikke nødvendigvis en ”erfaren” medarbejder, men derimod en person der har lysten, evnerne og ikke mindst personligheden til at være ansat på Bellisvej.

På Søndersø arbejder vi ud fra en Neuropædagogisk referenceramme med høj grad af selvstændighed og initiativ. Vi har en positiv tilgang til nye udfordringer og er ikke styret af regler men sund fornuft, og ser humor som et vigtigt element i det daglige arbejde. Kommunikationen er uformel og åben, og vi lægger stor vægt på, at man hele tiden udvikler sig fagligt og personligt.

Om dig
Vi arbejder ud fra den antagelse, at den enkelte medarbejder naturligt udviser ansvarlighed, gør sit yderste for at bidrage til et godt arbejdsmiljø, er fleksibel og klar til at gøre en ekstra indsats, er ansvarsbevidst med alt, hvad man foretager sig.

Har du evnen og lysten til at løfte vores opgaver, så kan du være den vi søger, men det kræver, at du er klar til at gå på tværs af faggrænser og arbejdsopgaver. Til gengæld har du i samarbejde med teamet indflydelse på at sætte dit præg på opgaverne. Vores nye medarbejder skal være en selvstændig team-player og et menneske med stort M og hjertet på rette sted. Vi forventer, at du er i besiddelse af et kørekort B og indstillet på at køre i vores busser.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til teamleder Karin Lauritzen på telefon 21 36 30 83.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Tiltrædelse 1. november 2021.

Ansættelsesprocedure
Ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest den 5. september 2021. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 37.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Maribo
  • Søndag den 05. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Maribo over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 2
20. september 2024 1
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2