UngStrøm søger personale med speciale

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

UngStrøm søger Socialpædagoger og eller personer med “speciale I arbejdet med kriminalitets truede børn og unge” -

Opholdsstedet UngStrøm søger personale, til en special indsats mod kriminalitet. Børn og unge som er udsat for kriminalitetsmiljøets til tider barske sandheder og oplevelser, har UngStrøm valgt at sigte efter som den målgruppe vi gerne vil:
• arbejde intensivt med i form af en aktiv hverdag, indsats på beskæftigelse/fritids området
• fokus på egen dygtiggørelse, selvstændighed og selvværd
• “supervision” for børn og unge

Vi vil også gerne sammen med vores personale, arbejde meget omkring inddragelse. Vi skal som et team, finde de bedste muligheder og “løsninger” for vores børn og unge beboere.
Det vil sige som ansat på “gulvet” hos UngStrøm, er man med til at skabe rammer, omkring beboeren, sit eget arbejde og den daglige gang.
UngStrøm har sine visioner og værdier på plads, men vi vil også være med til at skabe nytænkning. UngStrøm hænger sig ikke i det “vante”, dog skaber vi forudsigelighed og genkendelighed for vores beboere, men som ansat er man udviklingsorienteret og er ikke bange for at komme med input der kan sætte gang i et nyt “mål” for vores beboere såvel UngStrøm.

UngStrøm er ikke bange for kvalificeret mennesker, tværtimod værdsætter vi kvaliteterne man kan besidde hver især og det bliver man belønnet for hos UngStrøm.

Hovedfokus er og vil altid være vores børn og unge, og deres situationer og udfordringer der medfølger. Vores børn og unge må ikke sidde med en følelse af at være fastbundet, være tvunget, uretfærdiggjort/behandlet, ekskluderet eller møde en følelse af uduelighed.

Vi løfter i flok hos UngStrøm, men det er vigtigt at vi får nogle stærke profiler der kan løfte selvstændigt også. Der er og bliver den garanti, at man som ansat/personale/medarbejder, at yder man en indsats udover det sædvanlige og passer man sit arbejde, så er UngStrøm kvalitetssikret for at "du" bliver mødt både fagligt og personligt i dit arbejde, som teamplayer eller selvstændig.

Vi har et håb om, at dem som ansøger, er velovervejet i deres ansøgning, det her er en indsats med speciale, dvs. at der stilles krav til dine kompetencer, der stilles spørgsmål ved dine intentioner og man står til ansvar for sine egne handlinger.
Vi arbejder med en målgruppe, som desværre har et omdømme for at være nogle af de “værste”, men her hos UngStrøm er de mennesker og de er børn, og de skal respekteres og mødes med empati og omsorg. "Vi", Det er voksne mennesker der påtager sig denne rolle og ansvar.
UngStrøm er et familiært sted at være. Det er ikke en klinik og det er ikke et værested, UngStrøm er et hjem.

Vi glæder os til at læse om jer, hører fra jer, og evt. møde jer.

Tak for interessen udvist i UngStrøm og for vores kommende målgruppe.

I den anførte mail er man velkommen til at skrive, hvis man har spørgsmål til ansøgningen, jobbeskrivelsen eller hvis man bare er en nysgerrig sjæl.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Næstved
  • Torsdag den 17. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Næstved over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2