Er du uddannet socialpædagog/Eller med anden relevant socialfaglig uddannelse!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Næstved

Så tænker vi netop at en stilling hos os kunne bane vej, for nye udfordringer, fagligt såvel personligt.

UngStrøm er nemlig et nyetableret opholdssted/døgninstitution, samt er vi i rivende udvikling efter 6 måneder. Vi søger nemlig 5 profiler til vores nye afdeling i Næstved (Opholdsstedet Viggo), disse 5 profiler skal kunne identificere sig med overskriften at være ”socialpædagog eller have anden socialfaglig uddannelse”.

Opholdsstedet Viggo, er kommet i spil efter den store efterspørgsel fra kommunerne på et samarbejde med UngStrøm. UngStrøm som er beliggende på Holmevej i Brandelev er et sted hvor du er med til at skabe din egen stilling, præge dit eget ansvar, og vise kollegagruppen hvem du er og hvad du kan bidrage med til en fed arbejdsplads og et godt miljø for vores tilkommende og bosatte børn og unge. Vi kigger meget på den autentiske del hos dem vi ansætter og vi værdsætter en god arbejdsmoral. Dvs. at man bl.a. har en forståelse for at ens egen adfærd og sprog, tanker og handlinger smitter af på kollegaer men lige så meget på børnene i huset. Det er vigtigt for os at man kan holde sig selv i gang, være selvstændigt tænkende, men samtidigt også forstår vilkårene ved at arbejde i døgn og på institution. Grundprincipperne er de samme på Opholdsstedet Viggo som er beliggende på Rolighedsvej i Næstved. Her er målet selvstændiggørelse hos de unge 16+, med mulighed for efterværn til det 20år. UngStrøm på Holmevej bestræber sig med aldersgruppen 11-15år, hvorefter Rolighedsvej bliver næste skridt i anbringelsen fra 16 til 20år.

Arbejdet strækker sig over en standard prøveperiode(3mdr), før evt. fastansættelse, vi tilbyder gode forhold, en god løn, nogle fantastiske kollegaer og en atmosfære der er udviklende, faglig og konstruktiv.

Vi indkalder løbende til samtale da vores kommende nye afdeling starter til februar 2022, og vores nye indskrivninger lander herefter, så vi forventer at have fuldt hus indenfor relativ kort tid.

Vi glæder os til at modtage nogle ansøgere, der har viljen det rette sted.

Tjek gerne vores hjemmeside, så man er med på målgruppe og værdier og meget mere.

www.ungstroem.dk

Send ansøgning til [email protected] - [email protected] - stillingerne er i Næstved.

Har man evt. spørgsmål til stillingen eller andet relevant, så send gerne en mail med disse, da vi for tiden er svært optaget på telefonen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Næstved
  • Søndag den 27. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Næstved over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2