Ungetilsynsførende søges til Ungekriminalforsorgen i Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Vi søger en ungetilsynsførende, så har du interesse inden for området med udsatte børn og unge, og vil du være en del af en enhed i kriminalforsorgen, som fører tilsyn med, at børn og unge følger den afgørelse, som Ungdomskriminalitetsnævnet har truffet? Så er her chancen.

Ungdomskriminalitetsnævnet træffer afgørelser om forbedringsforløb og straksreaktioner for børn og unge mellem 10-17 år, som har begået personfarlig kriminalitet eller andre alvorlige kriminelle handlinger.

Aktiviteter i forbedringsforløbet eller straksreaktionen, som nævnet har truffet afgørelse om, skal i praksis tilvejebringes og understøttes af barnets/den unges kommune, men for at sikre, at nævnets afgørelser bliver efterkommet af alle parter, har man oprettet Ungekriminalforsorgen.

I praksis betyder det, at når Ungdomskriminalitetsnævnet træffer afgørelse, udpeges der en ungetilsynsførende fra Ungekriminalforsorgen, som fører tilsyn med efterlevelsen af afgørelsen i to spor:

Et personfokuseret tilsyn, hvor der føres tilsyn med, at barnet/den unge følger og gennemfører sit forbedringsforløb og en eventuel straksreaktion.

Et organisatorisk tilsyn, hvor der føres tilsyn med, at kommunen iværksætter de foranstaltninger, der er truffet afgørelse om skal være indeholdt i forbedringsforløbet.

Du vil blive en del af ungekriminalforsorgens enhed i Næstved, hvor der pt. er 7 ansatte ungetilsynsførende. Enheden i Næstved dækker geografisk politikredsene Midt- og Vestsjællands politi og Sydsjælland og Lolland-Falster politi.

Ungekriminalforsorgen Næstved er en del af Institution Østsjælland, Bornholm og Færøerne, som herudover består af Hvidovre Udslusningsfængsel, Brøndbyhus Udslusningsfængsel, Engelsborg Udslusningsfængsel. Fodlænkeafdelingen, KiF Glostrup, KiF Hillerød, KiF København, KiF Bornholm, KiF Færøerne og Færøerne Arrest.

Dine opgaver

Du vil som ungetilsynsførende skulle:

  • føre kontrol med, at barnet/den unge overholder straksreaktionen og forbedringsforløbet, og at kommunen iværksætter de besluttede foranstaltninger
  • have løbende kontakt med barnet/den unge og forældremyndighedsindehaverne, herunder gennemføre et tilsynssamtaleforløb, hvori det bl.a. vurderes, om forbedringsforløbet virker efter hensigten
  • have et tæt myndighedssamarbejde med nævn, kommune, politi samt med frivillige aktører

Derudover skal:

  • du bidrage til, at Ungekriminalforsorgen har en effektiv og ensartet opfølgning på Ungdomskriminalitetsnævnets afgørelser, herunder foretage indskærpelser og indberetninger af barnet/den unge, hvis afgørelsen ikke bliver efterlevet
  • du samarbejde omkring sagerne med de andre ungetilsynsførende i enheden
  • dit arbejde leve op til de fælles krav for vejledning, opfølgning og dokumentation, som gælder på området

Om dig

Du har en interesse inden for området, og du har lyst og mod på at føre tilsynssamtaler med børn og unge i et struktureret forløb, samt kontrollere at børnene/de unge efterlever de foranstaltninger, der er fastsat af Ungdomskriminalitetsnævnet.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med udsatte børn og unge og har erfaring med at samarbejde på tværs af myndighedsområder.

Vi forventer, at du

  • er robust og struktureret og er klar på at samarbejde med samt rammesætte din opgave over for barnet/den unge, forældremyndighedsindehaverne og kommunerne
  • har gode skriftlige kompetencer og trives med en høj grad af dokumentation med fokus på overholdelse af tidsfrister og måltal
  • har blik for at samarbejde med de andre ungetilsynsførende, de andre lokale Ungekriminalforsorgsenheder, Områdekontoret og de relevante myndigheder uden for Kriminalforsorgen.
  • Det er nødvendigt, at du har kørekort, da du må forvente en del transport i forbindelse med dine opgaver særligt i og omkring Næstved. Kriminalforsorgen har et antal fælles tjenestebiler, der kan bruges til formålet

Du kan læse mere om indsatsen her.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Arbejdstiden vil foregå i dagtimerne, men det må forventes, at der kan forekomme aften- og weekendarbejde i mindre omfang.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Som fastansat medarbejder skal du deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN).

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Møllegade 5A, 4700 Næstved.

Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

Din ansøgning med CV skal være modtaget senest 13.november 2023 kl. 12.00.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister, herunder også indhente børneattest.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe originalt eksamensbevis for den ansættelsesgivende uddannelse samt identifikation f.eks. i form af pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte enhedschef Lene Kempf på tlf. 7255 6819 eller enhedsleder Marianne Clausen på tlf. 7255 5314.

Det kommende Område Øst består af kriminalforsorgen Sjælland og kriminalforsorgen Hovedstaden.

Om Kriminalforsorgen Sjælland

Kriminalforsorgen Sjælland omfatter fire institutioner bestående af to lukkede fængsler, et kvindefængsel, ni arresthuse, to KiF afdelinger, Intensiv Overvågning (fodlænke) og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden

Kriminalforsorgen Hovedstaden omfatter fire institutioner bestående af et åbent fængsel, otte arresthuse, tre udslusningsfængsler, Intensiv Overvågning (fodlænke), fem KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen i København og Næstved, et udlændingecenter, et udrejsecenter, samt og Områdekontoret i København.

Kriminalforsorgen Hovedstaden har ca. 1200 ansatte.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Næstved
  • Mandag den 13. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Næstved over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 2
28. september 2024 3
27. september 2024 2
26. september 2024 3
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2