Pædagog til Krogsbølleparken 2

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nakskov

Er du en pædagog, der ser mennesket bag adfærden? Og kan du på en struktureret, anerkendende og respektfuld måde, sætte dig ind i borgernes livsverden og møde dem i nuet? Så er du måske lige netop den pædagog vi står og mangler

Om Botilbuddet
Borgerne i Krogsbølleparken 2 har stor variation i diagnoser og kognitiv udvikling. Det stiller derfor store krav til medarbejdernes faglighed, robusthed og omstillingsevne. Borgergruppen frustreres hurtigt og kan reagere med både fysiske og verbale udbrud.

Vi arbejder derfor ud fra en struktureret og anerkendende tilgang med udgangspunkt i low arousal for at forebygge, håndtere og hermed skabe udviklings muligheder for borgerne.

Vi har fokus på at arbejde konfliktnedtrappende, med særligt fokus på sanseintegration og stressreducering, og dermed egen adfærds betydning i samspillet med borgerne.
Pædagogisk fokuserer vi på, at borgerne oplever selv- og medbestemmelse i forhold til eget liv. Vi har ligeledes stort fokus på relationsarbejdet.

Borgergruppen i Krogsbølleparken 2 drager stort udbytte af fysisk aktivitet, derfor er det vigtigt, at man har lyst til lange gåture i alt slags vejr, cykelture og andre motionsformer.

Om dig
Ud over, at du selvfølgelig er en empatisk pædagog, så er du også nysgerrig på egen og andres praksis, og har gode samarbejdsevner. Du er god til relationsdannelse, og det falder dig naturligt at indgå i nye relationer med lydhørhed, empati og respekt.

Du har lyst til at indgå i en organisation, som hele tiden er i udvikling. Dette være sig på det faglige område med efteruddannelse indenfor lige netop de områder, der giver faglig mening i det team du skal være.
For medarbejdere i Krogsbølleparken 2 har det betydet uddannelser i udarbejdelse af sanseprofiler, Studio 3, praksisfortællinger, NADA behandling og meget andet. Det er vigtigt, at du har lyst til at dygtiggøre dig fagligt og dermed bidrage til den fælles vidensbank i teamet.

Vi søger tillige en person med nedenstående kvalifikationer og egenskaber:
  • Har viden og erfaring fra området, samt evnen til at formidle og omsætte den i praksis
  • Er dygtig til formidling, både mundtligt og skriftligt
  • Være med til at sikre en god kommunikation med borgere og pårørende
  • Kan arbejde struktureret i forbindelse med borgere med udad reagerende adfærd
  • Kan samarbejde professionelt og bidrage til et sundt arbejdsmiljø
  • Kan være medskaber af et udviklende miljø for borgerne


Vi kan tilbyde:
  • En arbejdsplads hvor du får stor indflydelse og selvstændighed i planlægningen af arbejdet i et mangfoldigt team med en stor fælles videnbank, gode kollegaer og gode muligheder for faglig sparring.
  • En arbejdsplads, hvor der er masser af faglige udfordringer og masser af muligheder for at fortsætte sin faglige udvikling gennem kurser og uddannelse.
  • En ledelse der er baseret på åbenhed, tillid, og respekt for din faglighed
  • En arbejdsplads med stort fokus på sundhed og trivsel


Center for handicap
Center for Handicap er en decentral enhed under Social & Arbejdsmarked i Lolland kommune, der yder støtte og vejledning til unge og voksne med særlige behov. Der ydes støtte i eget hjem, botilbud, beskyttet beskæftigelse, aktivitets og samværstilbud, klub fritid, samt særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse med tilhørende botilbud. Tilbuddene er geografisk placeret i hele Lolland kommune.

Organisationen arbejder med tværgående projekter og har fx en stigende opmærksomhed på adgang til sociale informations-kommunikationsteknologier. Derfor får du som nyansat medarbejder en ipad udleveret, hvor du kan tilgå alle vores digitale platforme og arbejdsredskaber.

Organisationen arbejder ligeledes tværgående i forhold til sundhedscertificering, som indebærer sundhed for alle på alle niveauer – kost- motion – mental sundhed – fælleskab, på lige vilkår omkring krop og bevægelse. Der er også mulighed for deltagelse i fyraftens jumping-fitness og styrketræning samt flere årlige motionsbegivenheder.

Kørekort til bil er en nødvendighed.

Løn og ansættelsesfohold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Der må påregnes skiftende vagter samt weekend og helligdags arbejde.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Natasja Lundh på tlf. 21 27 12 92.

Ansøgningsfrist d 25. nov. 2019.

Ansættelse. Snarest muligt.

Samtaler forventes afholdt 28 nov. 2019.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5a08d3e4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nakskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nakskov
  • Mandag den 25. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nakskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nakskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Nakskov over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 1
17. september 2024 1