Pædagoger søges til Børnehuset Ønskeøen ved Nr. Vedby Skole og Børnehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Alslev

Søger du nye udfordringer og kan du forestille dig selv som pædagog i et team, der har fokus på alle børnenes læring, trivsel og udvikling – så har vi et godt tilbud til dig.

Børnehuset Ønskeøen søger pr. 1. maj 2021 primært en pædagog på fuldtid til at indgå i vores team omkring børnehavebørnene og eventuelt en deltidsstilling som pædagog.

Nr. Vedby Skole og Børnehus er en landsbyordning, som rummer 52 medarbejdere og 211 børn fra 0.kl.- 9. kl. - heraf går 42 børn i en autismeklasserække. Institutionen omfatter også en skolefritidsordning som bruges af ca. 65 børn, og Børnehuset Ønskeøen. Landsbyordningens værdier er udvikling – fællesskab - glæde og mangfoldighed.
I Børnehuset Ønskeøen går der 17 vuggestuebørn og ca. 35 børnehavebørn. Børnene er fordelt på tre stuer, hvor teamene arbejder tæt sammen og på tværs af stuerne.

Vi arbejder med udviklingen af vores læringsmiljøer både ude og inde. Vi har i 2020 afsluttet en gennemgribende renovering af vores legeplads med særligt fokus på at skabe små læringsmiljøer, der understøtter og stimulerer børnene sansemotorisk.

I praksis er Guldborgsund Kommunes KOMPAS model og arbejdet med sprogstimulering udgangspunktet i tilrettelæggelsen af aktiviteter og forløb med børnene. Ud fra en tilgang om, at alle børn gør det bedste de kan, søger vi at skabe en hverdag med udgangspunkt i det enkelte barn og den samlede børnegruppe. Børnene mødes af voksne, som gennem nærvær og relationer ser hele barnet.

På tværs af hele landsbyordningen arbejder vi med udvikling af vores professionelle tilgang til læring for alle børn. De fælles personalemøder er rammen for inddragelse af temaer, der har fokus på fællesskaber, som kan udfordre børnene.

Vi har en meget engageret forældrekreds og bestyrelse, som bakker aktivt og positivt op om landsbyordningen og udviklingen i lokalområdet.

Er du interesseret i stillingen/stillingerne og ønsker flere oplysninger kontakt da gerne pædagogisk leder Mette Myron 25182125 eller skoleleder Steen Blom 40156916. Ønsker du yderligere oplysninger om landsbyordningen findes de på vores hjemmeside www.norrevedby-skole.aula.dk.

Løn og ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 8. marts 2021

Samtaler forventes at finde sted: i uge 11

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på "Send ansøgning" og vedhæft ansøgning, uddannelsesbevis og CV.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cf91fc54)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Alslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nørre Alslev
  • Mandag den 08. marts 2021

Lignende jobs

  • Pædagogisk personale til Kofoedsminde

    Pædagogisk personale søges til fastansættelse på Kofoedsminde i Rødby. Har du erfaring inden for det pædagogiske felt, og brænder du for at udvikle, hjælpe og danne relationer til mennesker..
    • Pædagog
    • Rødby
    Få mere info
  • Klubmedarbejder Maribo Ungdomsklub

    Maribo Ungdomsklub søger klubmedarbejdere 1-2 aftener ugentligt (18:30 – 21:30) plus mødeaktivitet og arrangementer ud over almindelig åbningstid.Om Maribo UngdomsklubMaribo Ungdomsklub er et..
    • Pædagog
    • Maribo
    Få mere info
  • Klubmedarbejder Maribo Ungdomsklub

    Maribo Ungdomsklub søger klubmedarbejdere 1-2 aftener ugentligt (18:30 – 21:30) plus mødeaktivitet og arrangementer ud over almindelig åbningstid.Om Maribo UngdomsklubMaribo Ungdomsklub er et..
    • Pædagog
    • Maribo
    Få mere info
  • Miljøterapeut/pædagog

    Grønsund søger uddannet pædagog til miljøterapeutisk praksis Vi er et børne- og ungehjem, der tilbyder differentieret miljøterapeutisk døgnbehandling til unge i alderen 10 til 18/23 år, der er .
    • Pædagog
    • Nørre Alslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nørre Alslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nørre Alslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Nørre Alslev over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1