Vikarstilling: Pædagog til Nordbyskolens SFO - barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Nykøbing Falster

Synes du,
Børn skal skældes ud og straffes!
… så skal du springe videre til en anden annonce

Er du derimod overbevist om, at børn gør det bedste, de kan med de ressourcer, de har, kan du roligt læse videre - så er stillingen måske noget for dig!

Nordbyskolens SFO søger en pædagog i et barselsvikariat på 32,00 timer pr. uge med tiltrædelse pr. 1. december eller snarest derefter.

Som pædagog på Nordbyskolen fordeles din arbejdstid med ca. 1/3 i SFO, 1/3 i skoledelen og 1/3 til forberedelse, pauser og andre opgaver uden børn/elever.

I SFO bliver du en del af et team på 15 pædagoger, som alle byder ind i tilrettelæggelses af en spændende og idérig eftermiddag med både tilbud om værksteder og aktiviteter samt frihed til at udforske, afprøve og lege for alle børn.

I skoledelen bliver du en del af et udskolingsteam på ca. 12 bestående af både pædagoger og lærere. Som pædagog deltager du f.eks. i undervisningen sammen med en kollega, er en del af elevernes pauser, har understøttende undervisning og i enkelte tilfælde vil der også være mulighed for at undervise i de praktisk/musiske fag (pt. ligger der nogle timer i idræt).

I din forberedelsestid vil du f.eks. skulle forberede dit værksted eller din aktivitet i SFO’en samt din undervisning i skolen (alene eller sammen med andre).

På Nordbyskolen skal man, ud over at være et smilende og ordentligt menneske, der viser hensyn, være fleksibel og kunne samarbejde: teamet flytter selv holdtimer, så de understøtter børn/elevers læring og dannelse bedst muligt - også her og nu! Endvidere træffer teamet selv beslutninger om, hvordan deres økonomi forvaltes så det kommer børn/elever mest muligt til gavn.

Lyder det spændende, og noget for dig? Er du uddannet pædagog, imødekommende og fleksibel, har du lyst til indflydelse og medbestemmelse? … og synes du i øvrigt, at både børn og voksne gør det bedste de kan, og at skældud hverken bidrager til øget selvværd eller trivsel; så send os en ansøgning med det samme!

Ansættelsesvilkår: Skolepædagog efter gældende overenskomst. 32,00 timer pr. uge. Stillingen er tidsbegrænset med besættelse pr. 1. december 2021 eller snarest derefter.

Mere information: SFO-leder Birgitte Winther eller skoleleder Lars Carlsen, tlf. 54732600.

Ansøgningsfrist: Den 21. oktober 2021.

Samtaler: Forventes afholdt torsdag den 28. oktober.

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun mod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bfb94ebd)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nykøbing Falster
  • Torsdag den 21. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1