Pædagogisk konsulent til dagtilbudsområdet - genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster


Brænder du for pædagogisk kvalitet på dagtilbudsområdet?
Er du fagligt optaget af, hvordan vi sammen styrker børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse?
Så tilbyder vi en stilling som pædagogisk konsulent, hvor du skal bidrage til udvikling og forankring af indsatser med udgangspunkt i børnene!

Der er nationalt fokus på pædagogisk tilsyn i dagtilbud med øget krav og ny lovgivning fra 2022. Derfor søger vi en pædagogisk konsulent som skal være med til at føre pædagogisk tilsyn i samarbejde med de øvrige pædagogiske konsulenter. Vi er i gang med en proces, hvor vi i Guldborgsund vil skabe tydelighed mellem kvalitetsudvikling og selve tilsynsopgaven i et tæt samarbejde med dagtilbuddene. Du har mulighed for at præge retningen for dette, da det kommende tilsynskoncept er under udvikling og proces.
I denne stilling skal du endvidere være rettet mod de dagtilbud, hvor der ydes en særlig indsats og støtte samt indgå i centerets team omkring dette. Du vil skulle deltage i det tværprofessionelle samarbejde med familier til børn, der har brug for særlig støtte og du vil indgå i visitationsudvalget i Center for Børn & Læring.<br / Du vil være i tæt dialog med medarbejdere og ledere i dagtilbuddene, hvor du skal være sparringpartner med et nysgerrigt blik på praksis, hvor du stiller undersøgende spørgsmål og giver vejledning ved behov.

Vi forventer, at du orienterer dig i den nyeste forskning, viden og lovgivning på dagtilbudsområdet og tager initiativ til udviklingen af den faglige kvalitet bl.a. gennem arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan og kompetenceudvikling. Du skal bidrage til løsning af administrative opgaver og myndighedsopgaver i et tværfagligt samarbejde. Du skal kunne lede projekter, udarbejde analyser og politiske sager på området.
Vores forventninger er, at
  • Du har fokus på kerneopgaven, hvor vi sammen skaber størst mulig trivsel, udvikling, læring og dannelse for børnene i vores dagtilbud.
  • Du kan koble viden om pædagogisk kvalitet med konkret pædagogisk praksis og med afsæt i egen erfaring fra dagtilbudsområdet.
  • Du kan give feedback, som er kendetegnet af tydelighed og faglighed, så den opleves meningsfuld for ledelse og medarbejdere.
  • Du har blik for, at tilsyn både er en kontrol- og udviklingsopgave, som stiller krav til din position og dit blik for uvildighed og metodebevidsthed.
  • Du arbejder systematisk, er god til at planlægge og sikrer opfølgning.
  • Du har en god skriftlighed, hvor du kan formulere dig præcist og nuanceret.
  • Du kan begå dig i en forvaltning i en politisk styret organisation, hvor du vil indgå i processer med mange aktører og hensyn.
  • Du har relevant pædagogisk uddannelse, gerne en kandidatuddannelse eller anden relevant videregående uddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stilling eller fra ledelse.

Vi tilbyder
  • Gode kollegaer der understøtter trivsel, udvikling, læring og dannelse hos Guldborgsunds børn og unge gennem tværgående udviklingsindsatser, faglig sparring, myndighedsopgaver, administration, politisk betjening, support af skoler og dagtilbud, samt kompetenceudvikling.
  • Ledelse og sparring tæt på din kerneopgave.
  • En arbejdsplads med muligheder for fleksible arbejdstider.
  • En arbejdsplads hvor der er plads til forskellighed og nye idéer.

Center for Børn & Læring består af 17 daginstitutioner, dagpleje, et dagtilbud med specialtilbud, 9 folkeskoler, fire landsbyordninger (skole, SFO og dagtilbud), Ungdomsskole og UU. Der er ca. 1300 medarbejdere og ca. 7.000 børn i alderen 0-18 år.<br /
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, og lønnen fastsættes efter gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2022 eller snarest muligt.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 17. januar med henblik på en første samtale den 19. januar og forventet anden samtale d. 24. januar, hvor der vil indgå en case.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Christina Petersen leder af dagtilbudsområdet i Center for Børn & Læring på [email protected] eller mobil 2518 0197.<br /

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0e4e4b95)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nykøbing Falster
  • Mandag den 17. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2