Pædagog til Marie Grubbe Ung & Uddannelse 37 timer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vil du være med til den videre udvikling af vores botilbud Marie Grubbe Kraghave?

Marie Grubbe Kraghave er stadig en rimelig ny organisation, vi er glade for det der er opbygget og vi vil gerne understøtte den videre udviklingsproces vi har i gang, så hvis du som pædagog har mod på at være med til en sådan proces ser vi gerne en ansøgning fra dig.
Som ny kollega på botilbuddet skal du være indstillet på at opgaven hos os indebærer aften, weekend og helligdags arbejde.

Du vil som pædagog hos os blive en central del af livet for de 16 unge mennesker der bor på botilbuddet, alle har nedsat funktionsevne og med behov for tæt støtte. I forbindelse med denne støtte er du fokuseret på de unges udvikling og du prioriterer også helt naturligt omsorg.

Vi tilbyder:
På Marie Grubbe Kraghave vil du blive en del af et spændende og udviklende arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på uddannelse af medarbejderne i forhold til neuropædagogik.

Du vil modtage supervision og uddannelse i neuropædagogik

Botilbuddet danner rammen for den unges væsentlige opdragelses-, udviklings-, lærings-, dannelses-, og livsmestringsopgaver, og det indebærer at du vil få ansvaret for at skabe et pædagogisk rum, ud fra en neuropædagogisk forståelsesramme.

Vi prioriterer derfor et godt fysisk og psykisk miljø for såvel medarbejdere som de unge, og du vil sammen med ledelsen have et medansvar for at skabe og vedligeholde et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø for både elever og medarbejdere.

Vi forventer:
Du er uddannet pædagog og gerne med erfaring i neuropædagogik.
Du har erfaring indsatsen overfor mennesker med væsentlig nedsat funktionsevne og autismespektrumforstyrrelse eller er meget motiveret for at få erfaring og viden om området.
Du prioriterer og forstår vigtigheden af loyalitet i forhold til indgåede aftaler i forhold til de unge, du er modtagelig overfor supervision og du værdsætter et tillidsfuldt og tæt samarbejde.

Ansættelsesvilkår: Efter gld. overenskomst. 37 timer pr. uge. Stillingen er til besættelse snarest eller pr. 1. marts 2022

Mere information: Afdelingsleder Jette Hasgaard 2518 2140.

Ansøgningsfrist: onsdag den 12. januar 2022

Samtaler: tirsdag den 18. januar 2022

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6aad8702)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nykøbing Falster
  • Onsdag den 12. januar 2022

Lignende jobs

  • Pædagog på Lolland og Falster

    Pædagog til KastanjeboEr du pædagogen, der ser potentialet i de små succeser og brænder du for, at understøtte den enkeltes muligheder for at leve et så selvstændigt liv som muligt på egne præmiss..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Pædagog på Lolland og Falster

    Vi mangler en dygtig lærer med specialpædagogisk interesse til vores elever med funktionsnedsættelser CKR er placeret som en afdeling på SUNDskolen, og er for elever fra 0. til 10. klasse med varig..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Pædagog i Nykøbing Falster

    Har du lyst til at arbejde med ejendomsforvaltning i statens skov- og naturområder? Opgaver og organiseringNaturstyrelsen Storstrøm er ansvarlig for driften af alle statens skov- og naturom..
    • Pædagog
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Pædagog på Lolland og Falster

    Har du lyst til at arbejde med ejendomsforvaltning i statens skov- og naturområder? Opgaver og organisering[xxxxx] Storstrøm er ansvarlig for driften af alle statens skov- og natur..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1