Pædagog til modtagerklassen på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Møllebakkeskolen søger endnu en pædagog til at arbejde med vores ukrainske elever i vores modtagerklasse, som favner 24 elever fra 0.-9. klasse, med tiltrædelse pr. d. 1/8-2023, gerne før.

Vi har brug for en ny kollega, der kan indgå i vores skolefællesskab. Stillingens kerneopgaver er at understøtte undervise i basisdansk, engelsk, samt understøtte elever i deres udvikling, i almenklasserne og i skolens modtagerklasse, samt SFO alt efter hvad den enkelte elevs behov kalder på. Du skal være i stand til at drage professionel omsorg og være bevidst om at arbejdet også indebærer berøring med evt. traumatiserede mennesker, der har behov for tryghed og forudsigelighed.

Du skal være imødekommende og have lyst til at arbejde tæt sammen med vores ukrainske medarbejder, samt danske lærer – som tilsammen udgør det kompetente team som du skal indgå i omkring modtagerklassen. Undervisningen tager udgangspunkt i basisdansk og matematik, som personlig og social udvikling.

I Møllebakkeskolens modtagerklasse er flere elever en del af den almene undervisning, i større eller mindre grad, hvorfor arbejdet også handler om at klæde eleverne bedst muligt på til at kunne indgå i denne undervisning, måde i modtagerklassen og som bindeled og støtte i den almene undervisning. Dine berøringsflader vil derfor være store og du skal være god og tydelig til at koordinere og kommunikere. Du skal være åben og kunne give og modtage faglige sparring, til gavn for den enkelte elev. Du bliver derfor en del af et lille team i modtagerklassen og et større team på Møllebakkeskolen.

Møllebakkeskolen er en mindre folkeskole i Guldborgsund Kommune, som historisk set er en gammel centralskole - oprindeligt en landskole for det opland, der i dag udgør Falsters Hjerte.

Vi er placeret i Horreby, ca. 10 km fra Nykøbing, med god tilgængelighed med offentlig transport. Vi huser i hverdagen ca. 240 elever fordelt på 0.-9. klassetrin i almen, hvoraf ca. 85 elever er tilknyttet skolens SFO. Derudover rummer Møllebakkeskolen også Møllehuset, som er et mindre skolebehandlingstilbud, for elever i 0.-5. klasse.

Vi er til dagligt 36 medarbejdere og ledere, som sikrer den bedst mulige opgaveløsning af vores fælles kerneopgave.

På Møllebakkeskolen er der fokus på fællesskab, styrke og nysgerrighed, som danner grundlag for måden vi tænker skole og måden vi er sammen på – både i mødet med vores elever, forældre og hinanden.

Vi håber på at stifte bekendtskab med en dygtig medarbejder der er vild med at arbejde med børn, er eksemplarisk i kommunikationen med dem, deres forældre og øvrige omgivelser.

Faglige og personlige kompetencer:

  • Du holder både af at arbejde tæt sammen med andre og kan lide at arbejde alene, når det er nødvendigt.
  • Du har viden om basisdansk og kan udarbejde, samt formidle undervisningsforløb i dette.
  • Du er i stand til at kommunikere anderkende både i det personlige møde og på skrift.
  • Du kan kompleksitetsreducere for eleverne og bidrage med at holde fast i aftaler og tryghed.
  • Du holder af en hverdag, som er spændende, forskellig, rutinepræget og med høj faglighed.


Du kan forvente:

  • Du bliver en del af skolens faglige fællesskab som er nært, relevant, nysgerrigt, har høj faglighed og hvor der er plads til at nye ideer kan udvikle sig.
  • At du får indflydelse på din og skolen hverdag og tilrettelæggelse.
  • Stillingen vil være begivenhedsbetinget.

På Møllebakkeskolen vægtes det kollegiale nærvær og tætte sparring, som en naturlig del af dagligdagen i et professionelt fællesskab og samarbejde. Hverdagen bærer præg af åbenhed, fællesskab og engagement på elevernes, egne og skolens vegne.

Hvis du vil høre mere om stillingen og/eller aftale et besøg på skolen, så kontakt skoleleder Lene Kronow på tlf. 25180160 eller mellemleder Charlotte Ruder Fornitz på tlf. 25181882.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: fredag d. 26/5-2023 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt: d. 30/5-2023 fra kl. 16.00

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=19bfada7)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nykøbing Falster
  • Fredag den 26. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1