Pædagog ? Så kig med her, for vi leder efter lige netop dig, der brænder for at arbejde med børn og som har hjertet ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Myretuen – arbejdspladsen hvor vi ikke bare passer børn, men hvor vi oplever, udvikler og erfarer sammen med vores børn

Drømmer du om fuld frihed til at planlægge den bedste dag for din børnegruppe og dig selv? Om at springe på (el-)ladcyklen, få vind i håret og sammen med børnene opleve den danske natur året rundt i alt dens pragt. Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor du havde intet mindre end 10.000 m2 at boltre dig på hver eneste dag? – og det er blot hvis du ikke tager ud af huset!

Drømmer du om mad over bål, mulighed for masser af ture ud af huset og en børnegruppe hvor du ved, at alle forældre har taget et aktivt valg om, at det er lige netop DIG, der er med til at skabe det de ønsker for deres barn/børn - så kig med her!

I den private integrerede institution Myretuen leder vi efter en pædagog der sætter børnene og deres trivsel før alt andet. Det drejer sig om en stilling på 37 timer om ugen. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt.

Børnene kommer først

Hos os kommer børnene først. Vi arbejder ud fra RARRT – vi tror på, at det vi som mennesker mødes med, også er det vi giver videre til vores omverden, både som barn og som voksen. Derfor arbejder vi med barnets perspektiv og ønsker i vores hverdag at følge børnenes spor. Det betyder for os i Myretuen, at vi lader os optage af det, der optager vores børnegruppe.

Alle grupper udarbejder en aktivitetsplan, som er gældende 14 dage frem i tiden, og her kommer friheden virkelig i spil. Din gruppekollega og dig er 100 % er herre over, hvad der skal fylde i jeres børns hverdag – om det er dagsture ud af huset, længerevarende forløb hvor man virkelig folder et tema helt ud eller noget helt tredje. Her er det udelukkende fantasien der sætter grænser.

Aktivitetsplanen finder forældrene på vores hjemmeside, og den bruges også til at skabe bro mellem hjemmet og institutionen. Den giver forældrene rig mulighed for at følge med i deres barns hverdag, og vi oplever, at flere forældre bruger den til at forberede deres barn på, hvad dagen bringer. På den måde kan både du, din børnegruppe og forældrene sammen se frem til det der skal ske.

Alt dette kan vi stille til rådighed til ture ud af huset, så du ikke begrænses i dine ambitioner og drømme for din børnegruppe:

  • Turbarnevogne med plads til fire børn i
  • 3 el-ladcykler, to til fire børn og en enkelt til seks børn
  • 1 "minibus" (til Oktober 2 stk) med plads til ni, så turen kan gå lidt længere væk.

Vi vægter nærvær, tryghed og genkendelighed højt – derfor deler grupperne sig ofte op for at danne helt små børnegrupper, hvor alle børn bliver set, mødt og hørt for lige netop dem de er som individuelle individer – men også som en del af et børnefællesskab.

Pas på verdenen, den er børnenes fremtid

Som institution træffer vi mange bevidste valg, og det kommer særligt til udtryk i vores værdier – for ud over at vi sætter børnene før alt andet, så vægter vi også miljøet og naturen højt. Vi begrænser blandt andet vores brug af plastik i dagligdagen og genanvender tomme poser til bleposer, så vi sætter det mindst mulige aftryk på kloden. Vi søger hele tiden nye måder at blive endnu grønnere på, så har du et godt tip i ærmet er vi meget lydhøre 😊

Miljøet har også stor betydning for Myretuens egen kok, som hver dag tryller nye spændende måltider frem til os, som alle er økologiske, hjemmelavede og næsten fuldt veganske. Vi vægter, at vores børn tilbydes en plantebasseret kost, hvor vi bruger de ingredienser der er i sæson. På Myretuens 10.000 m2 har vi også selv en masse frugt, bær og urter som alle indgår i madlavningen.

Vores nye "Minibus" som vi får til Oktober er også et bevidst valg - 100% elektrisk.

Vores nye medarbejder

Vi forventer du er aktiv og aktivt deltagende i de planlagte aktiviteter, møder oplagt på arbejde og kan se "det sjove" i en presset situation - "det løser vi og gerne med et smil på læben".

Kunne du se dig selv i ovenstående rammer, så vil vi glæde os til at hører fra dig 😊

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Odder
  • Torsdag den 30. september 2021

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Viby J

    Kan du forme fremtiden for OK's digitale tilstedeværelse og skabe unikke kundeoplevelser. Er du klar til at lede et stærkt team med fokus på digital innovation og vækst? OK søger en passioneret og .
    • Pædagog
    • Viby J
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Århus

    Pædagog søges til barselsvikariat i Løgtengårdens dejlige vuggestue Det selvejende dagtilbud Løgtengården søger uddannet pædagog i 35 timers stilling – til vores dejlige vuggestue, med tiltrædelse .
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Lystrup Skole søger en specialpædagog til specialklasse i indskolingen – du skal have mod på at følge eleverne til de går i udskoling.Din profil:Du skal være med til at sikre den .
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Børnehuset Klokkervej søger en omsorgsfuld pædagog og god kollega pr. 1. september 2024, til en fast stilling i vores børnehave afdeling.Hvad enten du er nyuddannet pædagog, eller har mange års pæd..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Odder over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1