Medarbejder til Saksild Skole og Børnehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Vi søger pr. 1/12-2021 eller hurtigst derefter en engageret medarbejder med særlige kompetencer inden for arbejdet med inkluderende fællesskaber, systematisk og struktureret pædagogik. Vi forventer, at du har en baggrund i det pædagogisk arbejde og erfaring med at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn i en skolehverdag. Stillingen vil være tidsbegrænset frem til den 30. juni 2022 med 30 timer ugentligt.

Landsbyordningerne i Odder
Skole- og dagtilbudsområdet i Odder Kommunes opland er organiseret i fire landsbyordninger i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur.

Saksild skole og Børnehus
Landsbyordningen i Saksild består af Saksild Skole med 122 elever fra 0.-6. klasse, SFO med ca. 64 børn, juniorklub, børnehus og dagpleje. På skolen er vi 18 imødekommende ansatte, og vi glæder os til at inddrage dig i arbejdet med børnene og i vores fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at løse hele skolens samlede opgave.
Vi bor smukt, 20 km syd for Århus og 6 km øst for Odder, ved skov og strand i meget tidssvarende bygninger. Vi råder over gode udenomsfaciliteter og glædes dagligt over de muligheder det giver os for spændende aktiviteter.

Lidt om stillingen
Timerne vil primært blive tilknyttet børnehaveklassen, hvor vi er med i et forsøgsarbejde med udvikling af nye læringsmiljøer. Projektet er afledt af Odder Kommunes børne- og ungepolitik, hvor det handler om at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn, så alle har en oplevelse af at lære noget og at være en del af et fællesskab.
Nogle af timerne vil være i SFO, for at skabe sammenhæng i det samlede tilbud for indskolingseleverne.
Samarbejdet og planlægningen af strukturen i hverdagen omkring klassen vil primært være med børnehaveklasselederen.

Vi søger en medarbejder som vil sætte sine specialpædagogiske evner i spil sammen med børnene og indgå i et spændende udviklingsarbejde. Det kræver selvstændighed, handlekraft og at du kan stå alene både med klassen og grupper af børn.
I tilgangen til arbejdet søger vi en medarbejder som finder pragmatiske løsninger og er relationsstyret og ikke regelstyret.

Ansøgningsfrist 28.10.2021 og ansættelsessamtaler i uge 44 (evt. torsdag den 4. november)

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte leder Torben Nielsen på tlf. 24865593 eller mail [email protected]

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem KL og BUPL. Det er Odder kommunes politik at indhente straffe- og børneattest ved alle ansættelser.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Odder
  • Torsdag den 28. oktober 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Århus

    Join TC Electronic, the sonic journey's maestro since 1976. Here, passion intertwines with sound, forming the heartbeat of musical innovation. As the Transformational TC Electronic Voice Product Po..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Tranbjerg J

    Vi leder lige nu efter stærke salgsprofiler som går forrest 🤩 Er du ambitiøs, og har du salg og service i blodet? Drømmer du om at blive verdensmester i at skabe gode kundeoplevelser i telefonen? .
    • Pædagog
    • Tranbjerg J
    Få mere info
  • Pædagog i Østjylland

    I SFO'en vægter vi barnets trivsel ved at styrke sociale relationer, barnets personlige udvikling, forskellighed i aktiviteter og bevægelse højt. Vi er optaget af, at børn skal være en del af fælle..
    • Pædagog
    • Østjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Østjylland

    Stillingen er fast i vores specialklasseafdeling, hvor du i samarbejde med dygtige kolleger skal videreføre et vigtigt ungemiljø, hvor unge mennesker bliver til ”nogen” Du skal værdsætte tæt samar..
    • Pædagog
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Odder over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1