Pædagog til Børnehuset Fyrtårnet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Otterup

Om jobbet

Bemærk at ansøgningsfristen er flyttet til den 20. april 2020 grundet omstændighederne.

Vi søger en uddannet pædagog 32 timer ugentligt pr. 1. maj 2020 der:

  • har en positiv tilgang til alle børn og voksne
  • har en stærk faglighed og kan arbejde med børneperspektiv
  • er god til relationer
  • kan lide at være innovativ
  • skal være indstillet på skiftene arbejdstider og aftenmøder
  • kan arbejde med evaluering og den styrkede lærerplan.

Vi tilbyder:

  • Et distrikt med traditioner og ambitioner
  • Et aktivt, humørfyldt og dedikeret kollegafællesskab
  • En åben og dialogorienteret ledelse, som er tæt på praksis
  • En hverdag præget af fleksibilitet og medinddragelse.

Børnehuset Fyrtårnet er en del af landsbyordningen Skoledistrikt Kystskolen. Skoledistrikt Kystskolen har to skoleafdelinger, to børnehuse og en dagplejegruppe. Vores distrikt afspejler det omkringliggende samfund og alle vores afdelinger er godt forankret i aktive lokalmiljøer med et konstruktivt samarbejde med forskellige foreninger. Vi har en engageret forældregruppe og distriktsskolebestyrelse, der bakker op om vores værdier.

Skoledistrikt Kystskolen er kendetegnet ved en dygtig og engageret personalegruppe. Vi sætter fagligheden højt og vægter trivsel. Vi har gennem årerne udviklet et givtigt samarbejde mellem de forskellige faggrupper samt med diverse eksterne samarbejdsparter.

Børnehuset Fyrtårnet ligger i natuskønne omgivelser med by, strand og skov indenfor kort afstand. Børnehuset Fyrtårnet har gode udendørsfaciliteter, som bruges dagligt.

Børnehuset Fyrtårnet har 30 nysgerrige og glade børn og personalegruppen består af 2 pædagoger, hvor 1 pædagog har teamlederfunktion, samt 1 pædagogisk assistent, 2 pædagogmedhjælpere og en fleksjobber, der hjælper med formiddagsmaden og praktiske opgaver i hverdagen. Børnehusets forældre er interesseret og engageret i børnehusets hverdag og i børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse og de giver gerne en hjælpende hånd med på arbejdsdag og vi deltager alle i det årlige ’Otterup løb’.

Du kan læse mere om Kystskolen på hjemmesiden: https://skoledistrikt-kystskolen.aula.dk/

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen eller har lyst til at besøge Børnehuset Fyrtårnet, bedes du kontakte pædagogisk teamleder Marianne Biesbjerg Jensen på tlf. 64 82 78 30.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedhæftet relevante bilag senest mandag den 20. april 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag 27. april 2020.

Du søger stillingen via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret og siden 1. august 2019 har vi været en røgfri arbejdsplads. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Vision-og-strategi/Vision-2021


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Otterup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Otterup
  • Mandag den 20. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Otterup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Otterup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Otterup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. september 2024 1
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 1