Dedikeret audiologopæd (eller anden relevant uddannelse) på specialområdet til Center for Læring og Trivsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Otterup

Center for Læring og Trivsel (CLT) søger en kollega, der brænder for det specialiserede område. Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. september 2021 eller hurtigst muligt.

I Nordfyns Kommune er det politisk besluttet, at vi til august 2022 har en ny tilbudsvifte inden for det specialiserede område. Det har vi alle store forventninger til og arbejder ihærdigt på at få færdigetableret. Specialområdet dækker både dagtilbud og skole, og er nu fordelt på flere matrikler i kommunen, men fra 2024 samles det på én matrikel.

Vi søger en audiologopæd/ anden relevant uddannelse på fuld tid til at dække hele det specialiserede område. I denne stilling vil du dels have et fagligt fællesskab med fire tale-høre-konsulenter i CLT, der arbejder i det almene område (PPR-opgaver), samt et tværfagligt fællesskab med dine kolleger fra CLT, der arbejder i det specialiserede område. Du vil desuden få et tæt samarbejde med personalet i specialtilbuddene.

Vi ønsker en kandidat med stor tålmodighed og kærlighed til børn med særlig bagage. Du skal have kendskab til ASK, både håndholdte løsninger og it-programmer, og have lyst til at arbejde med videreudvikling af det, evt. i samarbejde med CKV. En ansøger med erfaring inden for feltet vil blive foretrukket. Vi forestiller os i den forbindelse, at du kan bruge TTT og også vil indgå i opkvalificering af det pædagogiske personale og forældre på det område. Har du kendskab til arbejdsformer som Karlstad-modellen og billedprogrammer (Boardmaker/Pictorselector), er det bestemt et plus.

Du kommer til at lave udredning, rådgivning af personale/forældre og ikke mindst arbejde med børnene. Da børnene har meget forskelligartede vanskeligheder, kan interventionen bestå af alt fra almindelig fonologiundervisning over arbejde med syntaks og morfologi til ASK-løsninger til børn med intet eller mangelfuldt verbalsprog.

Vores dejlige børnegruppe omfatter fx børn med ASF, diverse genfejl/syndromer, lettere CP og generel kognitiv forsinkelse. Vi har ikke børn med multiple funktionsnedsættelser eller store motoriske udfordringer.

Derfor skal du vælge os:
Vi kan tilbyde:
  • Dygtige og dedikerede kolleger i CLT, som vægter samarbejde, faglig udvikling og tværfaglig sparring højt. Der vil være mulighed for både tvær- og monofaglig sparring om specialområdet
  • Et stærkt socialt kollegafællesskab
  • Et skole- og dagtilbudsområde, der glæder sig til at samarbejde med dig
  • En arbejdsplads, hvor der er plads til gode idéer og initiativer
  • En arbejdsplads, som er i en rivende udvikling, og hvor der er mange bolde i luften
  • En spændende hverdag med varierede arbejdsopgaver
  • En arbejdsplads, hvor vi har fokus på trivsel og sundhed. Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Forventninger til dig:
  • Du har meget gerne erfaring fra det specialiserede område
  • Du er uddannet audiologopæd
  • Du er god til at strukturere, planlægge og samarbejde på alle niveauer
  • Du er fleksibel og god til formidling og dialog.

Som kommende kollega forventer vi, at du er en holdspiller, der vil være med til at fremme et forpligtende og professionelt samarbejde i CLT og med decentrale aktører. Herudover forventer vi, at du bidrager til et godt arbejdsmiljø, hvor åbenhed, humor, ærlighed og dialog prioriteres højt.

Center for Læring og Trivsel (CLT):
CLT, der er organiseret under skole- og dagtilbud i Nordfyns Kommune, er en tværfaglig rådgivningsinstans for børn og unge mellem 0-18 år. CLT (hvor den pædagogisk psykologiske rådgivning er placeret) understøtter dagtilbud, skoler og forældre. I CLT er vi 24 medarbejdere: psykologer, tale-høre-konsulenter, ergo- og fysioterapeuter, en specialpædagog, en sprogkonsulent, en administrativ medarbejder, en teamleder og en leder.

CLT arbejder konsultativt, udviklende og forbyggende og iværksætter indsatser, der giver børn og unge de bedste muligheder for at udvikle sig. Vi har fokus på at styrke børne- og ungefællesskaber, så alle børn oplever at høre til og være en del af noget fælles. Dette gør vi i et tæt samarbejde med forældre, Skole- og dagtilbud, samt Børn og familieafdelingen.

Hvis du vil læse mere om din kommende arbejdsplads, så følg nedenstående link:
Velkommen til Nordfyns kommune - Nordfyns Kommune

Er du blevet nysgerrig og gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt:
Leder af Center for Læring og Trivsel:
Birgitte Nørrelund
Mobil 21 58 40 25 (Send gerne en SMS, hvis du vil ringes op)

Ansøgning:
Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedhæftet relevante bilag senest søndag den 8. august 2021.

Samtaler forventes afholdt onsdag den 18. august ml. kl. 12.00-17.00 og anden samtale den 19. august ml. kl. 10.00-12.00 (Otterup Rådhus).
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ee8af8fd)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Otterup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Otterup
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Nyborg

    En fast stilling på 34 -37 timer som pædagog/PAU.”På Grejsdalen 21 bor der 8 mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsniveau. Som pædagog eller pædagogisk assistent får du en unik mulighed..
    • Pædagog
    • Nyborg
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    Børnehuset Fjordvang søger en vuggestuepædagog på 37 timerVi har en masse dejlige vuggestuebørn der er klar til at tage imod dig i deres hverdag. Børnene ønsker en hjertevarm voksen der vil vær..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    Dygtig socialpædagog til børn/ unge i dagbehandlingBørnenes Hus søger 2 dygtige socialpædagoger m/k 32 t/ uge til behandlingsarbejde i Kerteminde. Den ene er en fast stilling med start snarest .
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    Pædagog til Langeskov SkoleVi har fået mulighed for at ansætte en pædagog mere, og vi søger derfor en pædagog til at indgå i både skole og SFO.Langeskov Skole er delt på to matrikler med af..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Otterup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Otterup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Otterup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1