Pædagogisk medarbejder med ”hænderne og hovedet skruet rigtig på” søges til en fuldtids...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Pandrup

Vi har en ledig stilling til dig, der evner at se, høre og forstå andre mennesker. Til dig der kan lytte til det, der ikke nødvendigvis siges højt. Som går i detaljer i dit eget arbejde og udviser tolerance og opbakning for dine kollegaers arbejde. Til dig der er positiv, optimistisk, glad, ordentlig, initiativrig, selvstændig, ansvarsfuld, og ikke mindst – tror på opgaven.

Dine arbejdsopgaver vil være en kombination af pædagogisk og praktisk arbejde. Det pædagogiske arbejde består i at indgå i det daglige samarbejde med Tranekærs beboere. Det praktiske arbejde består af, vedligeholdelse af bygningerne udvendig/ indvendig, det omkringliggende udeareal, rengøring og andet forefaldende arbejde.

På Tranekær er det vigtigt, at du:

  • hviler i dine praktiske og sociale evner, og kan bevare roen i uvante situationer
  • har en imødekommende, psykisk og fysisk stærk personlighed
  • kan se betydningen af, og handle i det kollegiale samspil om den pædagogiske opgave på en inddragende og respektfuld måde
  • har relationelle kompetencer og fornemmelse for andre mennesker
  • kan støtte op om værdierne; optimisme, loyalitet og humor i samværet med beboere, kollegaer og pårørende
  • kan tage initiativ, igangsætte og deltage aktivt i aktiviteter, herunder motion, cykling og løb – i alt slags vejr
  • ser naturen som et muligt udviklingsrum
  • formulerer dig tydeligt i skrift og tale
  • er villig til at indgå i skiftende vagter; Dag, aften, nat og weekendarbejde fordelt på nogle af årets 365 dage ud fra en rimelig fast mødeplan – der dog er fleksibel
  • Evner og ser formålet med Tranekærs pædagogiske rammer som er: struktur, forudsigelighed, genkendelighed og fysisk aktivitet.
  • har B-kørekort.
  • At du er i almindelig god fysisk form og har et glad og energisk sind.
  • At du er fleksibel, såvel i forhold til arbejdsopgaver som arbejdstider.


På Tranekær, træder du ikke bare ind i en døgninstitution – her åbner du døren ind til hjemlige, og omsorgsfulde omgivelser, for 6 mennesker med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. I øjeblikket er der gang i et projekt som vil medfører en større ombygning, samt en ændring i godkendelsesrammen.

Som ansat på Tranekær skaber du rammerne for en tryg hverdag, præget af faste rutiner for beboerne. Sammen med dine kolleger sørger du for, at beboerne oplever en tryg hverdag, med alt fra at fodre gederne og katten, til at hjælpe med madlavning, rengøring, tøjvask og andre praktiske aktiviteter.

Tranekær er et fondsejet botilbud, inden for rammerne af sociallovgivningens

  • 107 og 142, hvis formål er at drive socialpædagogisk virksomhed for personer med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, herunder personer med autisme. Personalenormeringen er 9 ansatte.

På Tranekær vægtes: Struktur, dialog og den fysiske aktivitet højt i det pædagogiske arbejde, således beboerne får mulighed for at opnå øget selvværd og størst mulig frihedsfølelse i eget liv. På Tranekær bor der 6 mennesker i alderen fra 20 til 35år. De bor på en landejendom, som er beliggende 2 km fra busholdepladsen på omfartsvejen ved Kås. I beboernes fritid benyttes bl.a. naturen, Aalborg Handicap Idræt, ride klubben i Klithuse og DGI Huset i Aabybro.

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Forstander Jonna Nielsen ­på 22721747 eller stedfortræder Søren Wiwe 30707767. Send din ansøgning og dit CV til e-mail hurtigst muligt, og inden den 21. juni, med ansættelse per. 1.8-19. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Tranekær

Tranekærvej 70

9490 Pandrup

E-mail: [email protected] Hjemmeside: www.trane-kjaer.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Pandrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Pandrup
  • Fredag den 21. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Pandrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Pandrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Pandrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1