Pædagogmedhjælpere til vores SFO’er på Nr. Jernløse, Undløse og Knabstrup skole søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Regstrup

Er børn og unges personlige udvikling vigtig for dig, og trives du med en arbejdsplads hvor alle kender alle? Så er vores SFO’er det rette sted for dig!
Du smitter i øvrigt helt naturligt med et godt humør, glæde ved dit arbejde og en fleksibilitet i forhold til opgaver.

Vi søger nye kollegaer, der har lyst til at skabe de bedste rammer for børnene i vores SFO’er og som er:
  • Fleksible og selvstændige
  • Initiativrige og tænker ud af boksen
  • Glade for sport og fysisk aktivitet
  • Fulde af ideer til aktiviteter i naturen
  • Vilde med at tage på ture ud af huset
  • Naturligt nysgerrige på de omgivelser vi har, og mulighederne deri

Stillingerne lyder på 28 timer i Nr. Jernløse, 28 timer i Undløse og 22 timer i Knabstrup.

Vil du lege med os?

Særligt for Nr. Jernløse SFO
I Nr. Jernløse SFO er bevægelse og udeliv to af vores kerneværdier, men vi byder også et på væld af andre aktivitetsmuligheder. Vi har en tradition for sang og musik med instrumenter og karaoke, og vores café med et bæredygtigt fokus lader nysgerrigheden sejre, når sanserne forkæles og grænserne flyttes.
I vores nyindrettede gaming-rum udforskes de digitale fællesskaber, og for dem der elsker gaming – er dette et fantastisk samlingssted.
Hos os sætter vi en ære i at være ude i alt slags vejr, og har et engageret og aktivt deltagende personale, der leger med og deltager med sved på panden sammen med børnene. Vi har gode ude arealer med plads og luft til både stylteræs og rulleskøjteløb på ramperne – fodboldkampe og rundbold.

Særligt for Undløse SFO
I Undløse SFO efterstræber vi fællesskabet og det gode samarbejde mellem børn og voksne.
Vi har fokus på bæredygtig kost og ernæring, og dette fokus tager børnene stort ejerskab i. Farver, dufte og smage – vi bruger sanserne og skaber sammen sunde og alternative små mirakler.
SFO’en byder på store lokaler med masser af plads og luft til at indrette sig til gode aktiviteter. Udearealerne er grønne og ligger op til åbne marker og den gode plads indbyder til masser af leg og bevægelse. En nyere stor legeplads er etableret sammen med en multibane og pannabane.
Vores SFO er flittigt støttet op af lokalmiljøet.

Særligt for Knabstrup SFO
I Knabstrup SFO efterstræber vi fællesskabet og det gode samarbejde mellem børn og voksne. Vi arbejder med sanserne, dufte og farver – bl.a. når vi om eftermiddagen laver sund og lækker cafémad. Vi bruger de naturskønne områder omkring os, laver bål og rollespil og sysler med kreative projekter i værkstedet. Gymnastiksalen bliver flittigt brugt – rulleskøjter og stylter bliver en aktiv del af legen, når vi rykker ud under åben himmel. Wii og gaming er også muligheder SFO’en tilbyder.
Vi byder dig velkommen til en hverdag med god forældreopbakning, tæt kontakt til både bager og landmand fra lokalmiljøet og et nært samarbejde med Børnehuset Kirsebærhaven, som ligger lige op ad skolen.
I 2021/2023 bygger vi til skolen – et meget spændende projekt der vil bringe skole, SFO og dagtilbud tættere sammen. Her rykker vi under samme tag – i de samme bygninger.

Fælles for alle tre SFO’er
Alle tre SFO’er arbejder tæt sammen omkring relations-skabende aktiviteter, således at overgangen fra Knabstrup og Undløse skole til sammenlægningen i 7. klasse på Nr. Jernløse skole, bliver så tryg og rar som mulig.
En gang årligt afholder vi en fælles børnedag – en aktivitetsdag for både børnehaver, vuggestuer, dagplejere samt SFO’er – med tanke på at skabe fællesskab og læring på tværs af alder.

Har vi fanget din interesse?
Du er meget velkommen til at kontakte SFO – og pædagogisk leder, Betina Buhl Gaarde på tlf. 72 36 60 04 eller pædagogisk leder, Thomas Brauner på tlf. 72 36 42 42 hvis du har spørgsmål til stillingerne.

På vores hjemmeside https://skovvejens-skole.dk/ kan du læse mere om vores SFO’er og blive klogere på vores hverdag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist
30. juli

Samtaler
Uge 31

Opstart
Hurtigst muligt

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes ved ansættelse referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Der indhentes børneattest ved ansættelse.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 71.000 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.


Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Alle Kan Bidrage, Uddannelse til Alle Unge, Læring og Trivsel, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Borgerservice. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Regstrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Regstrup
  • Fredag den 30. juli 2021

Lignende jobs

  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Uddannet pædagog søges til førskolegruppe. Den gode måltidskultur. Det rige og udfordrende udeliv. Det legende og trygge børnefællesskab. Det er blot nogle af de pædagogiske udviklingsområder..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Vi er De sociale tilbud til borgere med udviklingshandicap i [xxxxx], hvor vi søger en kollega som er uddannet pædagog eller social og sundhedsassistent. Kan du lide at gøre en forske..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Roskilde

    Det er nu, at Børne- & Ungdomspsykiatrien skal udvides, så vi er rustet til fremtiden - og vi glæder os! Vi skal have endnu mere fokus på de udgående funktioner og samarbejde med vores kommunal..
    • Pædagog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Pædagog i Slagelse

    Da Sikringsafdelingen har en mandlig sikkerhedsnormering, som kræver tilstedeværelse af mænd i alle vagter jf. særlig dispensation fra Sundhedsstyrelsen, søger vi en mandlig pædagog til SL14. D..
    • Pædagog
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Regstrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Regstrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Regstrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0