Specialpædagogisk konsulent, psykolog og studerende til nyetableret specialpædagogisk Task Force med fokus på psykoso...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Regstrup

Er du optaget af at skabe de bedste forudsætninger for mennesker med nedsat funktionsevne, herunder mentale udfordringer og forstyrrelser indenfor autismespektret.

Vi søger en kollega til vores interne og eksterne specialpædagogiske Task Force. En enhed som er stærkt engageret i det nære pædagogiske, reflekterende og udvikligsfremmende samspil og med afsæt i et biologisk, psykologisk og socialt helhedsperspektiv. Du skal bidrage aktivt til at skabe sammenhæng mellem organisationens daglige pædagogiske drift, akutte indskrivninger, tilpasninger i eksisterende indsatser samt eksterne specialopgaver på sjælland. Du skal kunne arbejde i nye konstallationer hver dag og skiftevis være den der skubber blidt bagved og til at rammesætte tydelige dialogrum for at give medarbejdere på afdelinger et stærkt medejerskab i alle udviklingsled.

Teamet består af erfarne uddannede socialkonsulenter, dygtige socialpædagoger med solid erfaring fra specialområdet, samt en psykolog med speciale i tilknytningsforstyrrelser og psykotraumetologi relateret til oligofreni og tidlig pådraget følelsesmæssige skader.

Kan du sige ja til, at ville arbejde i en specialpædagogisk Task Force og er du…

  • klar på at arbejde i skiftende vagter, dag (20 - 25%) aften (65 - 70%) nat (10-15%)
  • har hjerte for det specialpædagogiske område?
  • har styr på din faglighed og er åben for at modtage ny viden og læring?
  • har modet til at stå i komplekse problemstillinger og kan stå fast på dine værdier?
  • kan arbejde sammen med mange forskellige samarbejdspartnere?

- Så er du måske den vi søger!

Du bliver medskabende i etableringen og udviklingen af ”Specialpædagogisk Task Force” som er tæt knyttet til organisationen Lykkegard, beliggende på Midtsjælland.

Du vil arbejde med en lang række af komplekse opgaver som kræver en god ro, et stabilt sind og en god portion tålmodighed i din daglige praksis. Du bliver ansat i en projektstilling under Task Force, Lykkegard og her vil du blive klædt grundigt på til at arbejde med den brugergruppe som Lykkegard repræsenterer og har dygtiggjort sig i henover årene. Du har mulighed for at blive en fast del af Task Force efter din projektansættelse og du kan specialisere dig i de enkelte afdelinger under Lykkegard og gå direkte fra Task Force og ind i en fast stilling som specialpædagog.

I Task Force arbejder du som socialkonsulent og du vil have mange muligheder for at få sparring fra teamets fagansvarlige og daglige leder Rasmus S. Jensen. Vi indhenter løbende viden fra lokale samarbejdspartnere og fra internationale studier som skal bidrage til at du og dine kollegaer er klædt godt på og føler at I har de bedste muligheder for at skabe fagligt stærke og omsorgsfulde udviklings- og læringsmiljøer for børn/unge og voksne med funktionsnedsættelser.

Uddannelsesmæssig baggrund

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som socialpædagog, psykolog eller sygeplejerske. Du kan også være under uddannelse sidst på din BA eller først på din kandidatoverbygning. Du må gerne have tilegnet dig viden og efteruddannelse på området ”mennesker med nedsat funktionsevne” / "Oligofreni, ADD, Aspergers kombineret med tidlige følelsesmæssige skader eller traume". Derudover er det blot et krav at du brænder for området og at den energi du besidder kan dryppe af på kollegaer og brugere i hverdagen.

Vi ønsker os to uddannede kollegaer med opstart 19 september eller 1 oktober 2022

  • er fagligt ambitiøs og har viden om faglige tilgange og metoder f.eks mentalisering og integrativ neuropædagogik med relevans for mennesker med nedsat funktionsevne og forstyrrelser indenfor autismespektret
  • har erfaring med at blive tilbudt supervision og faglig sparring
  • kan være med dem, der har det svært
  • Er frisk på at trække i arbejdstøjet og klar til at medvirke aktivt i den aktuelle etablering og fra efteråret udvikle TASK FORCE til et af de stærkeste teams på Sjælland som kan bevare en høj faglighed, både i de akutte og daglige driftsorienterede specialpædagogiske opgaver.

Vi ønsker os to kollegaer som er under uddannelse med opstart 19 september 2022

  • Er fagligt ambitiøs og har lyst og mod på at få opdateret viden om faglige tilgange og metoder herunder integrativ neuropædagogik, traumetologi og mentalisering.
  • At du kan tage fra på vagter når teamet kalder
  • At du har lyst til faglig sparring og supervision
  • Har erfaring fra praksis med mennesker med nedsat funktionsevne
  • Kan være med dem, der har det svært
  • At du kan strukturere din egen tid og dermed varetage et overblik for indplacering af vagter som skal hænge sammen med dine studier.

Som kollega og medarbejder lægger vi vægt på, at du

  • Kan få det bedste frem i dine kolleger
  • Holder af processer frem for løsninger
  • At du kan tage ansvar i situationen og skabe handling med ro og autensitet
  • Kan indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer, f.eks. døgn, aflastning, ophold
  • Kan være følelsesmæssigt nærværende, imødekommende og samvittighedsfuld
  • Tager ansvar og fokusere på opgaven, samtidig med at du kan udvise fleksibilitet
  • Er nysgerrig og kan stå på din egen faglighed, samtidig med at du både kan lade dig udfordre på din egen praksis og kan udfordre andres praksis i en afstemt dialog

Det praktiske

Stillingen er på 30-37 timer pr uge, efter eget ønske og stillingen ønskes besat 19 september eller snarest herefter.

For stillinger til studerende kan der aftales projektansættelse med henholdsvis 12 / 18 og 24 timer pr uge med skiftende vagter

Projektstillinger løber 12-24 måneder og kan forlænges.

Økonomi og tillæg

Der vil være et tillæg til alle medarbejdere i TASK FORCE på 2681,00 pr måned og sammen med din grundløn vil du som uddannet kunne oparbejde en samlet løn på 36.400,00 pr måned + pension og sundhedsforsikring.

Arbejdspladsen er organisationen Lykkegard, beliggende i Holbæk Kommune. Når der planlægges aktivitet uden for lokalområdet, stiller organisationen biler, busser til rådighed i det omfang det er nødvendig. Din arbejdsplads er Lykkegardskolen, Hovedgaden 2, Jernløse. Her vil du også modtage daglig briefing. Du kan finde flere oplysninger om Lykkegard på www.Lykkegard.dk

Har du spørgsmål til stillingen kontakt da psykolog og daglige leder, Rasmus S. Jensen, på telefon +45 28 97 15 97 eller [email protected] eller ledelseskollega Susanne Ledam på telefon +45 81 72 72 21 eller via mail på [email protected].

Vi ønsker at sammensætte vores specialpædagogiske TASK FORCE snarest, så send din ansøgning i dag - via knappen "Send ansøgning".

Der vil være to samtalerunder i ansættelsesprocessen, den første er online grundet ferieperiode og afholdes af vores tilknyttede psykolog og daglige leder af TASK FORCE. Den anden samtale afholdes henholdsvis onsdag d 30 august og 6 september 2022.

Vi ser frem til at læse din ansøgning. Fortsat god sommer :)

Organisationen Lykkegard er førende indenfor det specialpædagogiske felt, vi skaber muligheder for mennesker der har behov for særlige indsatser i et fællesskab. Vi har 78 pladser i vores døgn – og aflastningsafdelinger. Vi har afdelinger med 3 – 10 pladser og alderen spænder i vores døgnophold fra 6 til 28 år.

Udover dette tilbydes internt skole – dagbehandling og STU.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Regstrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Regstrup

Lignende jobs

  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Vi er De sociale tilbud til borgere med udviklingshandicap i [xxxxx], hvor vi søger en kollega som er uddannet pædagog eller social og sundhedsassistent. Kan du lide at gøre en forske..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Sofievej er et længerevarende botilbud, med plads til 58 skønne voksne mennesker med fysisk og psykisk nedsat funktionsevne. Beboerne har alle egen lejlighed og bor i 8 forskellige boen..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Der er mange virkelig gode grunde til, at du skal søge denne stilling. Udover det vigtigste; Nyrupskolen/SFO har verdens sødeste elever, så tilbyder vi også dejlige faciliteter nær .
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Holbæk

    Er du uddannet pædagog med lyst til et tæt samarbejde i en lille afdeling, så læs her, hvad vi kan tilbyde dig: En stilling i et flerfagligt stærkt team. Et tæt samarbejde i en lille afdeling..
    • Pædagog
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Regstrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Regstrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Regstrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0