Til aflastningen på [xxxxx] søger vi pædagogisk personale

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Regstrup

Er du pædagog, SSA, PA eller har du en anden pædagogfaglig baggrund, så søger vi lige nu personale til to af vores grupper i Lykkegards Aflastning. Den ene gruppe er ”Gruppe 2, lige weekend”. Den anden er ”Gruppe 2, ulige weekend”.

I Lykkegards aflastning

I Lykkegards aflastning er der plads til 34 børn og unge i alderen 2 til 18 år. Børnene og de unge er delt op i 3 mindre grupper, der er sammensat efter alder, funktionsniveau, diagnoser og støttebehov. Aflastning er hovedsaligt i weekenden, men der er også enkelte, der har brug for aflastning i hverdage.

De enkelte grupper arbejder i faste teams, og der er en fast gruppe vikarer, som træder til ved behov. Samarbejdet med forældre og det tværfaglige samarbejde er en vigtig del af arbejdet. Du skal have lyst til at dele ud af dine observationer, erfaring og viden.

Gruppe 2, lige weekend

Gruppen består af 6 børn i alderen 3 til 6 år med autismespektrumforstyrrelse og/eller tilknytningsforstyrrelse. Sammen med dine kolleger skal du være med til at fastholde rutiner og strukturer og skabe en tryg weekend for børnene. Vi arbejder indgående med det enkelte barns behov, udvikling og udfordringer. Derfor er det vigtigt, at du har kendskab til både almen udvikling og øje for det enkelte barns aktuelle udvikling. Vi arbejder bl.a. med spejling af barnets behov, opbygning af relationer og sansestimulering.

Gruppe 2, ulige weekend

Gruppen består af 6 børn og unge i alderen 5 til 14 år med autismespektrumforstyrrelse, ADHD og mental retardering. Gruppen har et lavt funktionsniveau. Vi arbejder struktureret ud fra weekendens faste rytme og de individuelle mål, der er tilrettelagt på baggrund af den enkeltes ressourcer og nærmeste udviklingstrin. Strukturen understøttes visuelt af fx piktogrammer. Vi bruger også ”Tegn til tale”. Du får tilbud et ”Tegn til tale”-kursus, hvis du ikke har kendskab til det i forvejen.

Vi tilbyder

  • introforløb og mentorordning ved din opstart
  • en spændende arbejdsplads i stadig udvikling, hvor du har mulighed for at få indflydelse
  • fælles fokus på kerneopgaven og bevidsthed om vores faglighed
  • engagerede og loyale kolleger, der koncentrerer sig om samarbejde, mentalisering og åbenhed
  • relevante kurser og vidensdeling
  • sundhedssikring og pensionsordning.

Vi ønsker, at du er

  • uddannet pædagog, SSA, PA eller har anden pædagogfaglig baggrund
  • reflekterende omkring egen og kollegers pædagogiske praksis
  • fortrolig med at dokumentere og udarbejde statusrapporter og handleplaner
  • fleksibel og løsningsorienteret og trives med at arbejde i teams
  • hjemmevant i et aktivt og struktureret pædagogisk felt, hvor du kan bevare overblikket og evner at nedtrappe konflikter.

Kørekort til personbil er nødvendigt.

Stillingerne i begge grupper er på 32-37 timer med fast weekendarbejde i enten ulige eller lige weekender. Din primære arbejdstid vil være i weekenden. Der vil også være enkelte aftenvagter i hverdage. Uge 7 samt de 2 første uger af skolesommerferien er ferieuger for børnene/de unge. Her skal du regne med nogle ekstra timer.

Vi ønsker stillingerne besat pr. 1. januar 2023, men venter naturligvis gerne på de rette kolleger. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Send din ansøgning med CV via knappen "Send ansøgning". Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Line Le Johannessen på tlf. 81 72 72 25.

Skriv venligst i din ansøgning, hvilken stilling du søger.

Straffeattest og børneattest indhentes før ansættelse.

Vi opfordrer alle uanset etnicitet, alder og køn til at søge stillingerne.

Du kan læse mere om Lykkegard og Aflastningen på www.Lykkegard.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Lykkegard

Lykkegard er et privat bo- og aflastningstilbud, som er delt op i flere mindre afdelinger. Her er børn, unge og voksne med én eller flere diagnoser inden for autismespektret, ADHD, udviklingshæmning og tilknytningsforstyrrelse. Fælles for dem alle er, at de har behov for en særlig specialpædagogisk indsats, trygge rammer og en struktureret hverdag.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Regstrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Regstrup

Lignende jobs

  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer. Du følger dog skoleårets gang, og dermed har du en gennemsnitlig arbejdstid på 34 timer om ugen, så du kan optjene afspadsering til skolefe..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Vil du gøre en forskel for børn og unge med alvorlig synsnedsættelse, deres forældre og for fagprofessionelle der arbejder med målgruppen? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arb..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Munke Bjergby

    Der blev sidste år ansat en kok til at lave mad sammen med vores beboere. Dette har været en succes og derfor ønsker vi nu at styrke tiltaget yderligere, hvorfor vi søger en husassistent på 20 time..
    • Pædagog
    • Munke Bjergby
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    På Firkløverskolen tror vi på potentialet i alle elever. Er du pædagog med hjerte for trivsel og læring for alle elever? Så er det dig, vi har brug for. Vi søger en 37 timers pædagog til en .
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Regstrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Regstrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Regstrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0