Vikarstilling: ROTATIONSVIKAR - SKOLEPÆDAGOG TIL TRE EGE SKOLEN afd. RYSLINGE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Ringe

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Du skal være på dagpenge eller kontanthjælp og have været ledig i 13 uger. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

Om os:

Tre Ege Skolen er grundskole, og afd. Ryslinge har elever ffra 0. - 6. klasse. Når eleverne skal i 7. klasse, fortsætter de som udgangspunkt på Tingagerskolen i Ringe. Den er vores overbygningsskole, og vi har derfor et tæt samarbejde.

Som PALS skole har vi det grundlæggende princip, at vi alle er en del af et fællesskab, hvor der udvises ansvar, omsorg og respekt. Når man er ny elev og familie på skolen, vil man derfor blive mødt af følgende, for at sikre en god start på skolen. Intention: Vi vil gerne fremme en kultur, hvor der er en åben dialog om forventninger mellem skolen, familien og den kommende elev, samt give elev og forældre et indtryk af skolens værdigrundlag og pædagogiske praksis. Formål: · At give en god velkomst til nye elever og forældre. · At understøtte en hurtig tilpasning til at være en del af fællesskabet på Tre Ege Skolen

Hvad er PALS? PALS er: Positiv Adfærd i Læring og Samspil Styrker faglige og sociale kompetencer – Styrker god adfærd. PALS handler om at lære børnene nogle få regler (forventninger), som er vigtige for at få hverdagen til at fungere så godt som muligt. Derfor skal alle børn undervises i forventet adfærd og sociale færdigheder, og de skal være fortrolige med såvel belønninger som konsekvenser. Børnene skal opleve, at de voksne taler venligt til dem og beskeder skal gives på en måde, der fremmer samarbejdet mellem børn og voksne.

Om jobbet:

Vi søger en skolepædagog med ansættelse fra august 2022 til januar 2023. Ansøgningsfristen er d. 31. juli 2022. Stillingen som skolepædagog indebærer også timer i skolens sfo. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, løn efter gældende overenskomst, og straffe- og børneattest indhentes ved ansættelse.

Vi søger en pædagog som:

· er ambitiøs – både på elevers og egne vegne, og er robust og stabil
· trives med at skabe progression i elevernes læring, samt i deres personlige og sociale udvikling
· har en anerkendende og inkluderende tilgang,
· er indstillet på et tæt professionelt samarbejde med kolleger på skolen og i SFO

Vi tilbyder:

  • et job med mange pædagogiske opgaver, som er delt mellem støtteopgaver i skolen og pædagogisk arbejde i vores fritidstilbud på SFO Slottet. En personalegruppe, der er positive, udviklingsorienterede og har fokus på kerneopgaven (trivsel, personlig/sociale udvikling og læring)

Fakta om Jobrotation

Jobrotation er en ordning, hvor en virksomhed får støtte til at ansætte en vikar mens dets eget personale er på efteruddannelse. I en jobrotationsansættelse bliver en eller flere vikarer ansat i en fastsat periode. Når du er ansat som vikar, får du udbetalt overenskomstmæssig løn. Perioden med ansættelse i vikarjobbet forbruger ikke af dagpengeperioden, men forbruger af referenceperioden. Dagpengeperioden er den periode, hvor du kan modtage dagpenge. Det kan du i 2 år. De 2 år kan spredes ud over 3 år – det kalder vi referenceperioden.

Vi vil anbefale dig at du kontakter din a-kasse for at undersøge, dels hvor lang tid du har ret til at modtage dagpenge, dels hvor lang din referenceperiode er.

Modtager du kontanthjælp, vil perioden ikke betyde, at du kan blive dagpengeberettiget. Vi vil anbefale, at du kontakter din sagsbehandler for at undersøge, hvad en rotationsansættelse betyder for din kontanthjælp.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringe.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ringe
  • Søndag den 31. juli 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Svendborg

    Kan du lede, så det løfter den faglige kvalitet på det specialiserede socialområde? Er du enig i, at ledelse lykkes bedst, når lederen er tæt på medarbejderne i hverdagen, går i dialog men samtidig..
    • Pædagog
    • Svendborg
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    OBS! Denne stilling skal søges igennem rekrutteringspartner Selectors via dette link [xxxxx] har iværksat deres nye strategi frem til år 2028, og som et meget væsentligt bidrag for at .
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog i Odense C

    Da flere af vores gode medarbejder skal videre andre steder i vores center, mangler vi 3 pædagoger til en fast stilling på 30-37 timer med ansættelse pr. 1 oktober eller efter aftale.Bihuset afla..
    • Pædagog
    • Odense C
    Få mere info
  • Pædagog i Nyborg

    En fast stilling på 34 -37 timer som pædagog/PAU.”På Grejsdalen 21 bor der 8 mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsniveau. Som pædagog eller pædagogisk assistent får du en unik mulighed..
    • Pædagog
    • Nyborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ringe

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ringe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ringe over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 4
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1