Tidsbegrænset stilling som pædagog på Rindum Kjærgaard pr. 1.1.22

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Specialskolen Rindum Kjærgaard søger uddannet pædagog pr. 1.1.22 eller snarest muligt i tidsbegrænset stilling.

På grund af øget tilgang af elever søger vi med kort varsel pr. 1.1. 2022 en uddannet pædagog i tidsbegrænset stilling til og med 24. juni 2022 eventuelt med forlængelse.
Stillingen er som udgangspunkt i skolens mellemgruppe/udskoling for elever med AKT-problematikker, men kan påvirkes af ændringer i elevgruppen.
I samarbejde med skolens lærere varetager pædagogerne arbejdet med elevernes personlige og sociale udvikling og får derigennem et tydeligt ejerskab til den socialpædagogiske indsats.
Rindum Kjærgaard er beliggende i Ringkøbing og er en af Ringkøbing-Skjern Kommunes specialskoler med tilbud til børn med særlige behov. Skolen er beliggende i byens nordlige udkant i dejlige naturomgivelser og har til huse i gode og tidssvarende bygninger.
Skolen har pt. 82 elever og 38 medarbejdere. Eleverne er fordelt i forskellige afdelinger opdelt efter grundudfordringer, alder og funktionsniveau.
Skolens elever er normaltbegavede med problematikker inden for adfærd, kontakt og trivsel, herunder tilknytningsforstyrrelser, ADHD-diagnoser og autisme spektrum forstyrrelser (ASF). Vanskelighederne er generelt inden for kommunikation, socialt samspil og social forestillingsevne.
Eleverne har brug for en struktureret hverdag, hvor de gennem tæt kontakt med robuste, tydelige og rummelige voksne møder anerkendelse og får redskaber til at håndtere verden og tilegne sig praktiske og teoretiske kundskaber og færdigheder.
Undervisningen er tilpasset den enkelte elev men foregår så vidt muligt i de fællesskaber, eleven kan indgå i.
Hverdagen på Rindum Kjærgaard byder på spændende faglige og personlige udfordringer i et godt kollegialt fællesskab. Du har ikke nødvendigvis erfaring inden for området, men har lyst til at afprøve din faglighed i nye rammer.
Som pædagog arbejder du sammen med lærere om en gruppe elever i en fast klasse. Samarbejdet strækker sig endvidere ud til hele teamet, hvor der kan oprettes hold med få eller flere elever på tværs af klasserne. Det socialpædagogiske arbejde synliggøres på lige fod med det faglige arbejde i elevernes faste skema, således der skabes tid og rum til et kvalitativt arbejde. Arbejdet kan være en del af et længere forløb, hvor pædagogen har mulighed for at arbejde kvalitativt med disse mål. Vægtningen aftales i fællesskab i teamet.
Arbejdets udgangspunkt er et godt relationsarbejde, og samtidig har skolen gode muligheder for at arbejde alsidigt og kreativt. Du må gerne have kreative eller håndværksmæssige interesser, som kan indgå i en del af arbejdet.
Skolen har en mentorordning, og vi arrangerer løbende individuelle og fælles kursusaktiviteter.
Læs mere om Rindum Kjærgaard på www.rindum-kjaergaard.aula.dk. Se specielt afsnittet Ny kollega på Rindum Kjærgaard.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om Ny Løn. Der udbetales et heldagsskoletillæg. Arbejdstiden følger som udgangspunkt elevernes skoledage.
Vi vil gerne kontaktes for flere oplysninger og evt. se dig på skolen til en rundvisning. Du kan træffe os på skolens telefon 9974 2850, skoleleder Hans Henrik Jakobsen mobil 4098 6520 eller viceskoleinspektør Jesper Kloster Pedersen 4079 3091.
Bemærk kort ansøgningsfrist.
Ansøgningsfrist: fredag d. 26. november 2021 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler: mandag d. 29. november kl. 15 -18.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via www.rksk.dk (ledige jobs). Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nedenunder selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bca7607a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ringkøbing
  • Fredag den 26. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Vestjylland

    Går du med en drøm om at uddanne dig til pædagog, ergoterapeut, SSA, SOSU, sygeplejerske, eller blot tjene op til studiet? Så har du her en mulighed for at ’snuse’ til jobbet som en af vore til..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi har en ledig stilling – timetal aftales nærmere.Vi ønsker os en pædagog, der er: Omsorgsfuld overfor borgere og kollegaerOmstillingsparat i en kompleks hverdag, hvor borgernes individuel..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi søger en dygtig socialpædagog til en 30-timers stilling. Stillingen er et barselsvikariat indtil foråret 2025.På Viften bor der 6 voksne borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Lemvig

    Nørre Nissum Skole- og Børneunivers søger en pædagog til skole og SFOVi søger en uddannet pædagog til en fast stilling fra d. 1. september 2024. Stillingen er med arbejdstid fordelt mellem skol..
    • Pædagog
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ringkøbing over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1