GENOPSLAG - Pædagog med et ”brændende” hjerte for vores udviklingshæmmede beboere søges til botilbuddet Brohuset, Rin...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Da en af vores medarbejdere flytter for langt væk, søges en pædagog, der har lyst til at arbejde med borgere med udviklingshæmning og psykiske udfordringer.

Brohuset er et varigt botilbud for voksne med problematikker som udviklingshandicap og psykiske lidelser. Der kan bo 26 beboere på Brohuset – lige nu er der en del unge.

Brohuset er målrettet voksne borgere med et funktionsniveau der gør, at der er behov for støtte til en aktiv hverdag, pleje og omsorg. De fleste af vores beboere har et dagtilbud. Brohuset består af 2 huse og er døgndækket, med fast nattevagt. Vi lægger vægt på en neuropædagogisk faglig tilgang i forhold til hverdags rehabilitering, herunder støtte til øget selvstændighed og sociale kompetencer i den daglige tilgang til borgerne.

Vi lægger vægt på en neurofaglig tilgang i forhold til hverdags rehabilitering, herunder støtte til øget selvstændighed og sociale kompetencer, i den daglige tilgang til borgerne. På Brohuset vil vi gerne være kendt for at være "Væksthuse for livskvalitet, hvor vi understøtter det gode liv". Vi går efter gode løsninger sammen med beboerne, pårørende og andre samarbejdspartnere. Stillingen er på 30 timer i dag- og aftenvagt med en grundplan over 12 uger, hvor der arbejdes hver 3. weekend. Som pædagog vil du indgå i et team af pædagoger, samt indgå i en tværfaglig personalegruppe.

Vi forventer:

· Du er uddannet pædagog.

· Du har kendskab til og gerne erfaring med målgruppen, eller interesse for at få det.

· Du er struktureret i forhold til opfyldelse af krav til diverse tilsyn, og ser handleplaner og dokumentation, som en del af dit arbejde.

· Du kan lide at arbejde med en struktureret og anerkendende tilgang til beboere og pårørende, samt arbejde med rehabilitering med fokus på beboernes egne ressourcer.

· Du har den pædagogiske tilgang til en sundhedsfaglig opgave.

· Du kan se fordelene og trives ved at arbejde i et tværfagligt miljø.

· Du arbejder med en anerkendende tilgang, hvor du har fokus på beboernes med- og selvbestemmelse.

Vi kan tilbyde dig:

· En stilling på 30 timer pr uge i dag- og aftenvagter, med enten hver 2. eller 3. weekend, alt efter hvad der passer i dit privatliv.

· Tværfagligt samarbejde med flere faggrupper.

· Et positivt arbejdsmiljø med en humoristisk tone, hvor vi griner med hinanden.

· Mulighed for at lave aktiviteter med borgerne eks. en tur til havnen, cykelture, spille-aftener mm

· Et afvekslende, udviklende og udfordrende job med engagerede kollegaer.

· En dynamisk og nytænkende arbejdsplads, med mulighed for indflydelse på egne ideer.

· En arbejdsplads, hvor der tilbydes ekstern supervision, kurser samt mulighed for uddelegerede ansvarsopgaver.

For yderligere spørgsmål eller et besøg kan daglig leder Tove Flarup kontaktes på tlf. nr. 2242 1439.

Løn efter gældende overenskomst og regler for Ny løn

Ansøgningsfrist: d. 21. oktober 2022.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via kommunens hjemmeside.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg". Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=eddfc42b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ringkøbing
  • Tirsdag den 04. oktober 2022

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Vestjylland

    Går du med en drøm om at uddanne dig til pædagog, ergoterapeut, SSA, SOSU, sygeplejerske, eller blot tjene op til studiet? Så har du her en mulighed for at ’snuse’ til jobbet som en af vore til..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi har en ledig stilling – timetal aftales nærmere.Vi ønsker os en pædagog, der er: Omsorgsfuld overfor borgere og kollegaerOmstillingsparat i en kompleks hverdag, hvor borgernes individuel..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi søger en dygtig socialpædagog til en 30-timers stilling. Stillingen er et barselsvikariat indtil foråret 2025.På Viften bor der 6 voksne borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Lemvig

    Nørre Nissum Skole- og Børneunivers søger en pædagog til skole og SFOVi søger en uddannet pædagog til en fast stilling fra d. 1. september 2024. Stillingen er med arbejdstid fordelt mellem skol..
    • Pædagog
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ringkøbing over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1