[xxxxx] søger pædagogisk medarbejder til særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

ZBC søger pædagogisk medarbejder til særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU)


Vi søger pr. 1. maj 2020, og gerne før, en pædagogisk medarbejder til at varetage den socialpædagogiske del af vores særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU) i Ringsted.

Du har stærke pædagogiske kompetencer og ønske om at knytte udviklende relationer med eleverne. Du har måske en uddannelse som pædagog eller lærer. Du har gerne hænderne skruet rigtigt på og lyst til at hjælpe og støtte vores elever, når de arbejder med f.eks. træ, jern, maskiner eller mekanik i værkstedet.

På ZBC’s uddannelsessted i Ringsted tilbyder vi STU, som er et 3-årigt forløb for unge med særlige behov. STU retter sig mod elever, der er mellem 16 og 25 år, som for eksempel har et fysisk eller psykisk handicap og kan have svært ved at gennemføre en ungdomsuddannelse. Vores nye kollega skal kunne indgå i den socialpædagogiske del af STU for elever, der har en diagnose inden for autismespektret.

ZBC tilbyder linjerne STU IT og STU Værksted, og på uddannelsen veksles der mellem tre ligeværdige dele - den faglige undervisning, vejledning om kost og motion samt botræning. På STU IT arbejder vi med computeren og med udgangspunktet ”der er IT i alting”, og på STU Værksted arbejder vi med brug af værktøj som det samlende element. Uddannelsen har stor faglig bredde og sigter efter et højt niveau.

Hverdagen består af praktik i form af IT/programmering eller værksted, idræt og botræning. Der indgår derfor både faglærere og pædagoger i uddannelsen.

Du kan læse mere om os HER.

Om jobbet

Du bliver en del af det pædagogiske anker på vores STU Værkstedslinje.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

  • Yde lektiehjælp til vores elever – gerne i fagene dansk, matematik og/eller engelsk.
  • Hjælpe og støtte vores elever, når de er i værkstedet og hjælpe til med planlægning af aktiviteter i værkstedet. Vi arbejder blandt andet med træ, jern, maskiner eller mekanik, f.eks. inden for biler eller cykler.
  • Instruere i botræning, hvilket indebærer at klæde de unge på til at kunne flytte hjemmefra via instruktion i madlavning, tøjvask mm.
  • Følge op, motivere og aktivere de unge til IT-arbejde.
  • Skabe gode rammer omkring sociale aktiviteter.
  • Deltage i årlige messer for at udbrede budskabet om STU.
  • Varetage lettere markedsføring via ZBC’s egne STU online-platforme, Facebook mm.
  • Tage på virksomhedsbesøg og opsøge praktikpladser til vores elever.
  • Jævnlige statusmøder.

At være medarbejder på ZBC indebærer engagement og selvstændighed i opgaveløsningen. At være medarbejder på STU indebærer derudover, at du har lyst til at indgå i sociale relationer med de unge med udgangspunkt i deres behov, at du har engagement og empati, og at du har en anerkendende tilgang til både elever og kolleger.

Om dig

  • Du er måske uddannet folkeskolelærer, gerne med undervisningserfaring i dansk, matematik og/eller engelsk eller har tilsvarende kompetencer. Du kan også være uddannet pædagog, gerne med erfaring fra det socialpædagogiske område.
  • Du har hænderne skruet rigtigt på, og du har lyst til at arbejde og støtte de unge, når de arbejder i værkstedet – måske har du en håndværksuddannelse eller anden håndværksmæssig baggrund.
  • Du har lyst til at arbejde med unge med autisme og lignende diagnoser.
  • Du har erfaring med arbejdet med unge med særlige behov – gerne ovennævnte målgruppe.
  • Du kan forstå de unges behov og danne stærke berigende relationer med den unge i fokus. Du har interesse i de unge, har lyst til at sætte dig ind i deres liv, og du vil kunne vise oprigtig indlevelse, forståelse og engagement.
  • Du er sportsinteresseret og har lyst til også at arbejde med motion, sundhed og kost sammen med de unge, herunder deltagelse i fysisk træning som f.eks. styrketræning, løb, mountainbike, fodbold og floorball.
  • Du har gode IT-faglige kundskaber og gode skriftlige danskkundskaber, da du blandt andet skal udarbejde uddannelsesplaner samt tage del i den skriftlige dokumentation og evaluering.

Vi sætter pris på humoristisk tankegang og evnen til vekselvirkning mellem faglig seriøsitet og en munter dagligdag.

Vi tilbyder

Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job med udfordringer og rig mulighed for personlig og faglig udvikling samt et job med gode kolleger, der står klar til sparring og støtte. ZBC er en arbejdsplads, hvor vi har fokus på nytænkning, og vi er meget åbne over for dine idéer. Du tør prøve nye veje, og du lærer af det, der ikke lykkedes.

Du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er cirka 1.000 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores mere end 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC. Sammen er vi stærkere.

Ansættelse
Der er tale om ansættelse på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen den
1. maj 2020, og gerne før.

Ansættelsen er på ZBC – som udgangspunkt med tjenestested på Ahorn Allé 3 i Ringsted.

Ansættelsen finder sted i henhold til gældende bestemmelser på området.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 22. marts 2020. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 13, 2020.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Mette Kruse Hansen Sieben, Områdeleder på tlf.: 2519 0002 eller på mail: [email protected].

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ringsted

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1