Programmedarbejder til midlertidig stilling i Kriminalforsorgen Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du lyst til at arbejde med klienter i en dynamisk ramme, hvor der skabes mulighed for forandring gennem kognitive processer, og brænder du for at hjælpe klienterne med at undersøge mulighederne for en vej ud af kriminalitet?

Du vil indgå i resocialiseringsenheden, hvis hovedopgave er at understøtte, koordinere og følge op på det kriminalitetsforebyggende arbejde, der udføres i Område Sjællands institutioner. Arbejdet omfatter bl.a socialfaglige indsatser, myndighedsarbejde, sundhedsbetjening, alternative afsoningsformer samt beskæftigelsestilbud i form af kognitiv programvirksomhed, uddannelse, misbrugsbehandling og produktion.

Dine hovedopgaver:

Hovedopgaverne vil navnlig bestå i gennemførelse af programvirksomhedsforløb i gruppe eller individuelt og visitationssamtaler/egnethedsinterviews med henblik på deltagelse i kognitive programvirksomhedsforløb.

Specifikt vil du skulle gennemføre vredeshåndteringsprogrammet Anger Management med klienter i Kriminalforsorgen i Frihed, samt programforløb i institutionerne.

Har du særlig viden eller kompetencer inden for det kriminalitetsforebyggende område vil der være mulighed for at bringe de kompetencer i spil. Såfremt stillingen bliver permanent vil der blive mulighed for at blive certificeret i andre af Kriminalforsorgens kognitive programmer. Ud over ovenstående vil du skulle tage del i resocialiseringsenhedens koordinering af programmer i forhold til de enkelte matriklers behov og have et tæt samarbejde med dine kollegaer i Områdekontoret, uddannelseskonsulenter på Kriminalforsorgens Uddannelsescenter og andre relevante parter, herunder bl.a. personale og ledelse i Områdets institutioner.

Vi ser gerne, at du fagligt har

  • En uddannelsesmæssig baggrund som socialrådgiver, pædagog, lærer eller lignende
  • Kompetencer på programinstruktørniveau eller stor interesse i at blive programinstruktør i Anger Management
  • Viden om og erfaring med Den Motiverende Samtale og kognitiv teori og metode
  • Solid erfaring med klientarbejde, gerne på såvel individ- som gruppeniveau
  • Evt. erfaring med risiko- og behovsvurderingsredskabet LS/RNR og tilsynsindsatsen MOSAIK

Vi ser gerne, at du som person

  • Er nysgerrig, inddragende og naturligt deler ud af din viden
  • Er proaktiv og har øje for udviklingsmuligheder
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • Er fleksibel, løsningsorienteret og serviceminded
  • Trives med at arbejde sammen med andre på tværs af faglighed og geografisk placering
  • Har gode kommunikationsevner

Vi tilbyder dig et job med mening, hvor du bliver en del af et tværfagligt stærkt miljø med engagerede og erfarne kollegaer med kompetencer inden for alle kriminalforsorgsfaglige områder. Vi værdsætter et arbejdsmiljø, hvor vi spiller gode og hvor vi hjælper hinanden. Vi lægger desuden vægt på, at vores travle hverdag følges af humor, en god omgangstone og et fokus på, at der for den enkelte medarbejder er en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er en tidsbegrænset stilling foreløbig til udgangen af 2021 med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Arbejdstiden vil hovedsagelig være inden for normal arbejdstid mellem kl. 08.00 og 16.00. Der vil indimellem være behov for afholdelse af programvirksomhedsforløb i KiF i tidsrummet mellem kl. 16.00 og 19.00.

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst i staten.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen

Arbejdsstedet er Områdekontoret i Ringsted, Tinggade 15, Ringsted. Du vil skulle have din daglige gang primært i områdets KiF-afdelinger og efter behov tillige i nogle af områdets øvrige matrikler.

Kriminalforsorgen Sjælland omfatter 5 institutioner bestående af lukkede fængsler, herunder 1 åbent fængsel, arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning, 1 pension og Områdekontoret i Ringsted.

Områdekontoret har ca. 70 medarbejdere, hvoraf ca. 40 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads på Områdekontoret. Områdekontoret varetager ledelse og styring af driften i området. Områdekontorets opgaver er derfor styring, controlling og kvalitetssikring i forhold til områdekontorets institutioner, samt bistand til løsning af klientnære opgaver. Det vil endvidere være områdekontorets ansvar at prioritere og koordinere områdets samlede ressourcer og aktiviteter.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

Du søger stillingen via knappen ”søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikre du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

For interne ansøgere: Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i Kriminalforsorgen skal du inden ansøgningsfristens udløb den 12. april 2021 kl. 12.00 uploade din ansøgning, samt anmode din nærmeste leder om at få en bedømmelse. Bedømmelsen uploades senest ved indsendelsesfristens udløb den 16. april 2021.

For øvrige ansøgere er ansøgningsfristen den 13. april 2021 kl. 12.00

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte områdechef for resocialisering Anne Bergstedt, tlf. 7255 4353 eller programmedarbejder Rikke Esbjerg, tlf. 7255 4569.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mai-Britt Rasmussen, tlf. 7255 4595 eller HR-konsulent Michelle Mønster Petersen, tlf. 7255 5599.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ringsted
  • Tirsdag den 13. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1