Klub Svanen søger engageret medhjælper 4,25 time pr. uge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Klub Svanen er en klub for alle over 15 år, som har et fysisk og/eller psykisk handicap.

Klubben holder åbent hver tirsdag og torsdag fra 18:30 – 21:30, og har indimellem ekstraordinært åbent, f.eks. i forbindelse med fester eller større arrangementer. På hver klubaften er der 4 personaler til stede og klubben har som regel et sted mellem 35 – 55 fremmødte medlemmer pr. klubaften.

Vi ligger i dejlige lokaler på Frejasvej i Ringsted, hvor vi har god plads både inde og ude – og blandt andet har vores helt egen hal til rådighed. I Klub Svanen er der plads til alle, trods vores forskelle. Her sker der altid lidt for enhver smag, og her er mulighed for, at skabe sig en masse nye venskaber med klubbens mange andre medlemmer. I Klub Svanen gør vi desuden meget ud af brugerinddragelse, og nogle af klubbens medlemmer er derfor også tildelt ansvar. De er f.eks. med til, at skære frugt, lave saft og kaffe, og står for klubbens bar.

Klub Svanen har pt. 6 faste personaler, som alle er med til, at bidrage til, at klubbens medlemmer kan få en sjov og aktiv fritid.

Dine opgaver:
  • Ansvar for at gennemføre aktiviteter på klubaftener.
  • Indgå i klubaftenerne.
  • Hygge og give opmærksomhed til klubbens medlemmer.


Stillingen er fast tirsdag aften kl. 18:30 – 21:30. Derudover kan der forekomme ekstra vagter torsdage kl. 18:30 – 21:30 ved sygdom og ferier. Desuden er der fast personalemøde ca. hver anden måned om mandagen.

Hvem er du?
Vi søger en medarbejder, der har lyst til, at gøre en forskel for klubbens medlemmer. Det betyder blandt andet, at du skal have lyst til, at lave aktiviteter sammen med medlemmerne, og har lyst til, at være en del af personalet i Klub Svanen. I Klub Svanen gør vi meget ud af, at møde vores medlemmer hvor de er, og det er ikke vigtigt, hvilken uddannelse du har – det vigtigste er, at du har hjertet på det rette sted, og at du vil være med til, at bidrage til den særlige ånd, der er i Klub Svanen.

Derudover er det vigtigt, at du har humor, at du er åben og snaksaglig, og at du er god til, at bevare overblikket. Det er også vigtigt, at du er er initiativrig til, at sætte gang i ikke planlagte aktiviteter på klubaftenerne. Det kunne f.eks. være, at tage et spil UNO med nogle af medlemmerne, at sidde og farvelægge, eller måske sætte gang i en aktivitet i hallen.
Det vil desuden være en bonus, hvis du har noget, som du er særlig god til, som du vil kunne implementere i aktiviteterne i klubben. Det kan f.eks. være, at du kan spille et instrument, at du er god til at danse, eller måske elsker at være aktiv.

Vi tilbyder
En hyggelig, anderledes arbejdsplads, hvor du har god mulighed for, at få indflydelse på aktiviteterne og nye tiltag i klubben. Derudover vil du få engagerede kollegaer, som alle sammen brænder for, at Klub Svanen skal være et dejligt sted.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt og efter aftale.
Ansættelsessamtaler afholdes d. 9/11-21.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til, at kontakte leder Birthe Hansen på tlf. 21 13 55 14.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til, at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ringsted
  • Fredag den 05. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer. Du følger dog skoleårets gang, og dermed har du en gennemsnitlig arbejdstid på 34 timer om ugen, så du kan optjene afspadsering til skolefe..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Vil du gøre en forskel for børn og unge med alvorlig synsnedsættelse, deres forældre og for fagprofessionelle der arbejder med målgruppen? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arb..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Munke Bjergby

    Der blev sidste år ansat en kok til at lave mad sammen med vores beboere. Dette har været en succes og derfor ønsker vi nu at styrke tiltaget yderligere, hvorfor vi søger en husassistent på 20 time..
    • Pædagog
    • Munke Bjergby
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    På Firkløverskolen tror vi på potentialet i alle elever. Er du pædagog med hjerte for trivsel og læring for alle elever? Så er det dig, vi har brug for. Vi søger en 37 timers pædagog til en .
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2