Fagligt stærk pædagog med lyst til udeliv [xxxxx]!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du en engageret pædagog, der brænder for nærvær, bevægelse og pædagogisk kvalitet? Har du viden om børn i udsatte positioner? Så har vi en spændende mulighed til dig.

Vi er en integreret institution normeret til 48 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn med tilhørende skønne voksne beliggende midt i Ringsted by i den gamle Amtstuegård. Vi har en stor dejlig legeplads, som vi bruger hver dag uanset vejr og vind.

Vi er en Idrætsinstitution, hvilket betyder, at vi arbejder med pædagogisk idræt, leg og bevægelse. Vores pædagogik tager udgangspunkt i LUN (Leg, Udvikling og Nærvær), som udspringer af neuroaffektiv udviklingspsykologi og handler om kvalitet i interaktionen mellem børn og voksne. Vi arbejder med evidensbaserede metoder med særligt fokus på børn i udsatte positioner.

Om jobbet
Du bliver en del af et erfarent team bestående af både pædagoger og medhjælpere. Den ledige stilling er i børnehaven, hvor du vil få ansvarsopgaver ift. børn, forældre og pædagogisk udvikling.

Dine opgaver:
  • Tilrettelægge pædagogiske læringsmiljøer med udgangspunkt i leg, nærvær, sociale relationer og følelsesmæssige kompetencer
  • Planlægge og gennemføre pædagogiske idrætsaktiviteter
  • Understøtte det gode forældresamarbejde
  • Være med til at udvikle og yderligere kvalificere husets pædagogik
  • Indgå i faglig sparring i dit team og i huset generelt


Hvem er du?
Du er uddannet pædagog og nysgerrig på at lære nyt. Vi skal i gang med en ny omgang idrætscertificering, som alle medarbejdere deltager i. I det daglige arbejde er du tæt på børnene, god til at have overblik og er fuld af muligheder og initiativ. Du deltager aktivt i både det pædagogiske og i det praktiske arbejde.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med børn, der af en eller anden årsag er i en udsat position i kortere eller længere perioder. Du er en kvalificeret sparringspartner for både kolleger, børn og forældre og du vægter samarbejde og udvikling højt. Du har dit moralske og etiske kompas i orden.

Du kan arbejde indenfor hele åbningstiden, som er mandag-torsdag 6.30–17.00 og fredag 6.30-16.00. Dertil kommer aftenmøder og enkelte weekendarrangementer.

Vi tilbyder
Du får en aktiv hverdag sammen med børn og fagligt dygtige voksne. Du får mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt, da vi vægter kompetenceudvikling højt. Desuden får du mulighed for at præge institutionens udvikling og rammerne for dit eget arbejde. Arbejdet med den styrkede pædagogisk læreplan og stærke børnefællesskaber er en stor del af vores hverdag.

Vi prioriterer samarbejdet højt, og vi forventer gensidig respekt og ordentlighed i samarbejdet. Vi er en positiv personalegruppe, som ser muligheder frem for begrænsninger, og som glæder sig til at få nye kolleger med nye øjne på rutiner og pædagogik.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt, men vi bliver glade, hvis du kan starte 1. december 2021. Ansættelsessamtaler afvikles løbende.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ringsted
  • Fredag den 19. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer. Du følger dog skoleårets gang, og dermed har du en gennemsnitlig arbejdstid på 34 timer om ugen, så du kan optjene afspadsering til skolefe..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Vil du gøre en forskel for børn og unge med alvorlig synsnedsættelse, deres forældre og for fagprofessionelle der arbejder med målgruppen? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arb..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Munke Bjergby

    Der blev sidste år ansat en kok til at lave mad sammen med vores beboere. Dette har været en succes og derfor ønsker vi nu at styrke tiltaget yderligere, hvorfor vi søger en husassistent på 20 time..
    • Pædagog
    • Munke Bjergby
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    På Firkløverskolen tror vi på potentialet i alle elever. Er du pædagog med hjerte for trivsel og læring for alle elever? Så er det dig, vi har brug for. Vi søger en 37 timers pædagog til en .
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2