Uddannet pædagog med lyst til bevægelse og ude liv søges til Idrætsbørnehuset Springfidusen!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Lidt om os
Vi er en integreret institution normeret til 48 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn og tilhørende skønne voksne beliggende midt i Ringsted by i den gamle Amtstuegård. Vi er en Idrætsinstitution, hvilket betyder, at vi arbejder efter metoden Pædagogisk idræt. Vi har en stor dejlig legeplads, som vi bruger hver dag uanset vejr og vind.

Vi prioriterer samarbejde højt og forventer gensidig respekt og ordentlighed i samarbejdet. Vi er en positiv personalegruppe, som ser muligheder frem for begrænsninger, og som ser styrken i at få nye kolleger og dermed nye øjne på dagligdagens rutiner.

Om jobbet
Du bliver en del af et erfarent team bestående af både pædagoger og medhjælpere. Du skal være stuepædagog med dertilhørende ansvarsopgaver ift. børn, forældre, idrætspædagogik, udvikling og samarbejde. Lige nu er stillingen vakant i børnehaven, men du skal have lyst til også at arbejde i vuggestue, da vi arbejder som ét samlet hus.

Dine opgaver
  • Daglige pædagogiske og praktiske opgaver
  • Planlægning og gennemførelse af pædagogiske idrætsaktiviteter
  • Forældresamarbejde
  • Udviklingsarbejde
  • Sparring

Hvem er du
Du er uddannet pædagog og nysgerrig på at lære nyt. Vi skal i gang med en ny omgang idrætscertificering, som alle medarbejdere deltager i.

I det daglige arbejde er du tæt på børnene, god til at have overblik og fuld af muligheder og initiativ. Du deltager aktivt i både det pædagogiske og i det praktiske arbejde.

Du er en kvalificeret sparringspartner for både kolleger, børn og forældre og vægter samarbejde og udvikling højt. Du har dit moralske og etiske kompas i orden.

Du kan arbejde inden for hele åbningstiden som er man-torsdag 6.30–17.00 og fredag 6.30-16.00. Dertil kommer aftenmøder og enkelte weekendarrangementer.

Vi tilbyder
En aktiv hverdag sammen med børn og voksne. Mulighed for at præge institutionens udvikling og dermed eget arbejde. Vi har en blandet børnesammensætning og en erfaren medarbejdergruppe.
Arbejdet med den styrkede læreplan og pædagogiske planer er en stor del af vores hverdag. Ligesom det fortsatte arbejde med at forblive én samlet institution.

Se mere information på vores AULA hjemmeside ved at klikke her.

Ansøgningsfrist den 15. august 2022.

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ringsted
  • Fredag den 12. august 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer. Du følger dog skoleårets gang, og dermed har du en gennemsnitlig arbejdstid på 34 timer om ugen, så du kan optjene afspadsering til skolefe..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Vil du gøre en forskel for børn og unge med alvorlig synsnedsættelse, deres forældre og for fagprofessionelle der arbejder med målgruppen? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arb..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Munke Bjergby

    Der blev sidste år ansat en kok til at lave mad sammen med vores beboere. Dette har været en succes og derfor ønsker vi nu at styrke tiltaget yderligere, hvorfor vi søger en husassistent på 20 time..
    • Pædagog
    • Munke Bjergby
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    På Firkløverskolen tror vi på potentialet i alle elever. Er du pædagog med hjerte for trivsel og læring for alle elever? Så er det dig, vi har brug for. Vi søger en 37 timers pædagog til en .
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2