Pædagoger til Kofoedsminde i Rødbyhavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødby

Vil du være med til at præge udviklingen på Kofoedsminde? – så er det dig vi søger.

Kofoedsminde har 300 socialfaglige medarbejdere og er i rivende udvikling. Lige nu sender vi en gruppe medarbejdere på meritpædagoguddannelsen og vi søger derfor pædagoger eller andre professionsbachelorer, som har en profil der kan matche og indgå i det pædagogiske arbejde på Kofoedsminde. Der er tale om faste stillinger på fuld tid.

På Kofoedsminde er der fokus på at give beboerne en god og udviklende hverdag. Arbejdet tager afsæt i at opbygge, udvikle og vedligeholde imødekommende og anerkendende relationer til beboeren, så det er muligt at samarbejde med beboeren om at fremme udvikling og livskvalitet.

Beboerne er meget forskellige, nogle holder af små dagligdags sysler, andre af lange gåture og fysiske aktiviteter, så du skal forvente en stilling, hvor du skal være aktiv både mentalt og fysisk.

Medarbejdere der kan lide at arbejde på Kofoedsminde kan fungere i et udviklende miljø hvor dagenes indhold ofte må justeres, så beboernes behov imødeses. Stillingerne er udfordrende da du konstant skal vurdere en situation og beslutte hvilken faglig indsats, der er mest hensigtsmæssig ud fra beboerens behov, ressourcer og muligheder.

Vi er ekspanderet kraftigt og er i gang med at implementere den daglige tilgang og praksis der tager udgangspunkt i vedhæftede link ”Fælles Praksis” og værdierne ”Det står vi for”. Projektarbejdet implementeres afdelingsvis over tre år og vil være Kofoedsmindes grundlag i det individuelle arbejde sammen med beboerne.

Stillingerne kræver, at du kan reflektere over praksis og erfaringer med beboerne med henblik på stadig udvikling. Fokus er at arbejde systematisk med den enkelte beboers ressourcer ud fra et helhedsorienteret perspektiv.

Link til funktionsbeskrivelse og kompetencekrav for stillingerne, samt vores "organisationsoversigt":
FunktionsbeskrivelsePdagogiskpersonale030918.pdf
KompetencekravPdagogiskpersonale030918.pdf

Generelt om stillingerne
Stillingerne er faste stillinger på gennemsnitlig 37 timer pr. uge og løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Da vi er en sikret institution, får du sikringstillæg jf. overenskomsten.

Stillingerne, som er til besættelse hurtigst muligt eller pr. 01.03.2020 er tilknyttet vores bo-afsnit, med arbejdstider fordelt i dag- og aftenvagter, i faste rul som også indebærer arbejde hver anden weekend.

Send ansøgning via link
Har du lyst til at være med i dette spændende arbejde, så send en ansøgning via nedenstående link, hvor du beskriver hvordan du forestiller dig, du kan bruge din viden i et arbejde på Kofoedsminde.

Der afholdes samtaler tirsdag den 14.01.2020


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Rødby
  • Søndag den 05. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Rødby over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1