To pædagoger med fokus på det gode børneliv er lige det vi mangler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

"Jeg kunne ikke undvære…
personalet eller børnene på Skibet. Jeg er nyuddannet pædagog og er for nylig vendt hjem igen til daginstitutionen Skibet i Rødovre. Her har jeg gode relationer, jeg kan være med til at udvikle børnene, og der er stor mulighed for at udfolde min kreative side. Jeg laver tit krea-projekter med børnene, og vi tager ofte på tur med mindre børnegrupper. Vi kan tage på Harry Potter legeplads eller et smut på Zoologisk museum, og ofte bevæger vi os forbi de hyggeligste små kolonihaver her i området.

Hvis du har nye idéer, så bliver der lyttet til dem, og ofte så kan dine idéer spire og blive til virkelighed på Skibet, fortæller Emilie, som vi er glade for er vendt retur.’’

Et meningsfuldt arbejde

Når du kommer med ombord på Skibet, vil du opleve, at her:

  • skal børnene føle sig som en betydningsfuld del af fællesskabet
  • må børnene lege på bordene og løbe på gangene, da vi tror på, at børns leg har mange facetter
  • er kerneopgaven, at skabe rammen for at hvert enkelt barn udvikler sig og oplever at føle sig kompetent med udgangspunkt i, at alle børn har et potentiale og en nysgerrighed, der gør dem i stand til at være deltagere i egen læring
  • bliver du en del af et anerkendende fagligt arbejdsfællesskab, hvor det er åben dialog og kerneopgaven, der binder os sammen, og humoren der gør det hele lidt lettere
  • er der plads til visioner, refleksioner, nysgerrighed og forskellighed, og vi lytter til dig.

Når du lander hos os, har vi lavet en introduktionsplan for dig, så du kommer godt fra start. Du vil også blive tilknyttet en kollega, som kan hjælpe dig godt ombord.

Om Skibet

Vi arbejder i små og store grupper, både på egen stue og på tværs af stuer og afdelinger i lyse rum.

Her er åbne døre mellem stuerne, så børnene har mulighed for at vælge, hvor de gerne vil lege og hvem de gerne vil lege med.

Vi er optaget af arbejdet med den styrkede læreplan og en systematisk evalueringskultur. Vi har fokus på legen, læringsmiljøer og børnenes deltagelsesmuligheder i fællesskaber.

Vi ligger til havn i de mest naturskønne omgivelser, ikke langt fra Vestvolden og tæt på Kagsmosen og Ejby mose. Vi tager tit vores ladcykler og tager på ture, så både børn og voksne får frisk luft.

Vi har en stor attraktiv legeplads med mulighed for at børnene motorisk udfordres, og vi laver tit snobrød, så hyggen kan duftes på lang afstand.

Børneinstitutionen Skibet er en integreret institution fordelt på to afdelinger, Styrbord, Vårfluevej 15 og Bagbord, Resenbrovej 18.

Den ene stilling er i vuggestuen på Resenbrovej, og den anden stilling er på Vårfluevej i børnehaven. Vi ligger tæt på både Islev Station og bus 200S, og tæt på afkørsel 23, så du nemt kan komme til os.

I slutningen af 2022 udvider vi Skibet med syv spritnye stuer. Det er en spændende udfordring, som vi allerede bruger tid på at forberede bedst muligt.

Din profil

Du er uddannet pædagog

Er du nyuddannet, er vi nysgerrige på din nyeste viden fra dit studie, og du vil få dygtige og gode kollegaer at sparre med. Hvis du har erfaring er vi åbne for at lære nyt, og vi kan tilbyde pædagogisk sparring, så vi udvikler os.

Vi søger to pædagoger 37 timer om ugen. Vi skal i forbindelse med udvidelsen bruge flere nye kollegaer. Timetallet er til forhandling.

For dine kolleger, er det vigtigt, at du er bevidst om dit pædagogiske ståsted og ansvar, og at du kan danne dig et overblik. Du har mod på at være med til at sætte kursen for børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse i et respektfuldt samarbejde.

For ledelsen er det vigtigt, at du er fagligt velfunderet, normkritisk og refleksiv i din tilgang til det pædagogiske arbejde og i dit samarbejde med alle, da vores vision er, at blive det bedste dagtilbud for alle børn med en høj faglig kvalitet i pædagogisk praksis.

Vi er klar over, at alle ikke kan det hele, men vi bliver glade for at se, at:

  • Du kan finde værdi i at samarbejde på tværs med vuggestue- og børnehavebørn.
  • Du er åben for nye perspektiver.
  • Du har lyst til at udvikle dig fagligt og personligt i samspil med børn, kollegaer og ledelse.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, men du er også velkommen til at kigge forbi med din ansøgning i hånden.

Derfor skal du vælge os

Et fagligt stærk arbejdsfællesskab

Du bliver en del af et fagligt arbejdsfællesskab, hvor det er åben dialog og kerneopgaven, der binder os sammen, og humoren der gør det hele lidt lettere.

Børnene på Skibet skal opleve sig som betydningsfulde og en del af den samlede besætning på Skibet – det er dem vi her for, så de får et godt børneliv hos os.

Vi er særlig stolte af, at vi:

  • Er en faglig stærk personalegruppe med et højt ambitionsniveau på børnenes vegne.
  • Værner om hinanden og det gode arbejdsmiljø, så vores medarbejdere bliver længe.
  • Har fokus på udviklingspotentialer, og at alle pædagoger kan noget forskelligt som gør, at børnene bliver tilbudt et alsidigt læringsmiljø.
  • Har en ledelse, der lytter og som giver rum og plads til en reflekteret pædagogisk praksis, og som er tæt på os i dagligdagen, når vi har brug for dem.

Kulturen kan være svær at føle på, så du er altid velkommen til at kigge forbi vores skønne Skib.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er to fuldtidsstillinger med start hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk eller på https://rk-biskibet.aula.dk. Du er også velkommen til at kontakte kaptajnen Christina Olsen på 36 37 89 80.

Arbejdssted: Børnehuset Skibet, Vårfluevej 15 b.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 20. december 2022. Klik på knappen "Send ansøgning" for at sende din ansøgning.

Sags-Id 175.0000004703317

Om os

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=37c12e85)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Rødovre
  • Tirsdag den 13. december 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og S-SFO. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse. Vi ligger på en helt almindelig folkeskole lige ved Hundige Station, Hundige Strand og Waves.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 19
4. juli 2024 16
3. juli 2024 16
2. juli 2024 14
1. juli 2024 13
30. juni 2024 13
29. juni 2024 13
28. juni 2024 13
27. juni 2024 8
26. juni 2024 12
25. juni 2024 13
24. juni 2024 15
23. juni 2024 15
22. juni 2024 15
21. juni 2024 15
20. juni 2024 15
19. juni 2024 17
18. juni 2024 17
17. juni 2024 19
16. juni 2024 18
15. juni 2024 18
14. juni 2024 17
13. juni 2024 13
12. juni 2024 14
11. juni 2024 12
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 11
5. juni 2024 12