Pædagogisk personale til Kofoedsmindes afdeling på Stevnsfortet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødvig Stevns

Vil du være med til at starte en ny afdeling sammen med nogle erfarne kolleger fra Kofoedsminde? – så er det nu du har chancen.

Kofoedsminde har 300 socialfaglige medarbejdere og er i rivende udvikling. Lige nu har vi brug for at åbne en midlertidig afdeling på Stevnsfortet. Der vil derfor være tale om fuldtids begivenhedsbestemte ansættelser for minimum et halvt år med mulighed for forlængelse. Vi har brug for medarbejdere i dag- og aftenvagter samt vågne nattevagter.

På Kofoedsminde er der fokus på at give beboerne en god og udviklende hverdag. Arbejdet taget afsæt i at opbygge, udvikle og vedligeholde imødekommende og anerkendende relationer til beboerne, så det er muligt at samarbejde med dem om at fremme udvikling og livskvalitet.

Vores 7 beboerne på den nye afdeling er domsanbragte til varetægt. Beboerne har derfor ikke mulighed for at komme på udgange, hvorfor det er meget vigtigt at du i samarbejde med dine kolleger i et mindre team er god til at planlægge aktiviteter inden for rammerne på Stevnsfortet.

Medarbejdere der kan lide at arbejde på Kofoedsminde kan fungere i et udviklende miljø hvor dagens indhold ofte må justeres, så beboerens behov imødeses. Stillingerne er udfordrende, da du konstant skal vurdere en situation og beslutte hvilken faglig indsats, der er mest hensigtsmæssig ud fra beboerens behov, ressourcer og muligheder.

Vi er ekspanderet kraftigt og er i gang med at implementere den daglige tilgang og praksis der tager udgangspunkt i vedhæftede link ”Fælles Praksis” og værdierne ”Det står vi for”. Projektarbejdet implementeres afdelingsvis over tre år og vil være Kofoedsmindes grundlag i det individuelle arbejde sammen med beboerne.

Stillingerne kræver, at du kan reflektere over praksis og erfaringer med beboerne med henblik på stadig udvikling. Fokus er at arbejde systematisk med den enkelte beboers ressourcer ud fra et helhedsorienteret perspektiv.

Læs mere om Kofoedsmindes organisation i ”organisationsoversigten”.

Særligt for stillingerne som vågen nattevagt
Som vågen nattevagt skal du være imødekommende og hjælpe de vågne beboere med de behov der opstår, samt mindst hver tredje time tilse dem der sover. Du får ansvar for at understøtte beboerne til en, for beboerne, hensigtsmæssig døgnrytme, som understøtter det pædagogiske arbejde der foregår i dag- og aftentimerne.

Udover arbejdet med beboerne, varetager nattevagten opgaver med rengøring og egenkontrol, dækker morgenbord, bager boller eller brød til morgenmaden. Nattevagten har også lettere administrative opgaver fx læse og dokumentere i de elektroniske platforme mv.

Generelt om stillingerne
De midlertidige dag- og aftenstillinger er på gennemsnitlig 37 timer pr. uge, hvor stillingerne som vågen nattevagt er på gennemsnitlig 34 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Da vi er en sikret institution, får du sikringstillæg jf. overenskomsten.

Stillingerne som er til besættelse hurtigst muligt. er tilknyttet vores afdeling på Stevnsfortet, med arbejdstider fordelt i dag- og aftenvagter, i faste rul som også indebærer arbejde hver anden weekend. I stillingerne som vågen nattevagter er du tilknyttet et fast rul hvor du arbejder fra onsdag til onsdag og derefter har du en uge fri.

Læs mere om kompetencekravene samt funktionsbeskrivelsen til stillingerne som dag- og aftenvagt og funktionsbeskrivelsen for nattevagter.

Har du lyst til at være en del af vores medarbejdergruppe, så send din ansøgning via nedenstående link, hvor du tilkendegiver om du er interesseret i dag- og aften vagter eller nattevagter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødvig Stevns.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Rødvig Stevns
  • Søndag den 23. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Rødvig Stevns

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Rødvig Stevns over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Rødvig Stevns over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1