MINDEHØJSKOLEN SØGER EN LÆRER OG EN PÆDAGOG MED VIDEN OM SPECIALUNDERVISNING OG BEHANDLING pr. 1. august 2022

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødvig Stevns

MINDEHØJSKOLEN, 4773 RØDVIG STEVNS, SØGER EN LÆRER OG EN PÆDAGOG MED VIDEN OM SPECIALUNDERVISNING OG BEHANDLING pr. 1. august 2022

Hvem er vi?

Mindehøjskolen er en selvejende institution med specialundervisning og dagbehandling med visitation fra forskellige kommuner. Der er pt. 30 medarbejdere. Elevtallet varierer lidt omkring 35-45 elever, fordelt over hele skoleforløbet i 0.-9. klasse. Der er udviklet et 10./11. skoleår for de elever, der har brug for yderligere modning. Vores elever har en bred vifte af udfordringer, der fordrer struktur og forudsigelighed for at udvikle livsmestring.

Skolen bor "på landet", men med gode tilkørselsforhold fra både Sydsjælland og nordfra. Flere medarbejdere bor uden for lokalområdet og har været her i mange år. Der er fokus på et godt arbejdsklima.

Undervisningen vil fra august 2022 være organiseret i trin: indskoling, mellemtrin og udskoling med fokus på individuel tilrettelæggelse, men også fokus på fællesskaber. Behandlingsmæssigt er vi i gang med en revitalisering af værktøjer inden for mentalisering, relationsopbygning og selvforståelse. Der er supervision i grupper med mulighed for individuel supervision. Vi har selv busser.

Hvad kan du forvente?

  • En medarbejdergruppe, der brænder for Mindehøjskolen. Der er mange kompetencer i spil og der er planlagt ramme for yderligere dygtiggørelse i fællesskab, både i relation til undervisningen og behandlingsdelen. Den proces skal du også være med i.
  • En smukt beliggende arbejdsplads med frisk luft og muligheder lige uden for døren. Den gamle skolebygning er flot istandsat, men der er stadig mange uudnyttede kvadratmeter, der skal være en del af Mindehøjskolens opgaveløsning.
  • Mulighed for at være med til at sætte dit præg på en kultur, der er under positiv udvikling. Der er en høj grad af velvilje til at gøre noget nyt, der virker bedre end det gamle. Vi er meget opmærksomme på "mening".
  • Elever, der elsker deres skole. De har mange dårlige erfaringer med skole, men her oplever de fleste en anden måde at takle læringsrummet på.
  • Inspiration til at træde nye stier i forhold til at guide børn og forældre – der er tæt samarbejde med forældrene, der er vigtige eksperter i den samlede handleplan for den enkelte elev.

Vi mangler fagligt indspark på matematik, de naturfaglige fag og sprog. Hvis du har kompetencer inden for H/D og madkundskab vil det også være kærkomment.

Vi skal i det kommende skoleår påbegynde orientering mod UDEskole i et samarbejde med DGI. Vi har derfor brug for interesse for og viden om tilrettelæggelse af læringsprocesser i samspil med lokalområdet og omverdenen.

Skolen organiseres i trin, men eleverne på det enkelte trin er meget forskellige faglighed og potentialer. På hvert trin er der 4-6 medarbejdere med hovedvægt på lærere. Pædagogerne understøtter elevernes læringsparathed og giver mulighed for at organisere undervisningen i mindre hold. De underviser også. Vores busser bruges ved UDEskole eller i sociale sammenhænge i skolehverdagen. Du skal have alm. kørekort.

Udover undervisning har vi "behandling". Eleverne har en mangfoldighed af udfordringer, som de har brug for hjælp til. Det er væsentligt, at denne del af samværet med eleverne har din interesse. Viden om ADHD, autisme samt psykiske og kognitive forstyrrelser er nødvendig for at kunne skabe rammer for en god, rolig og opbyggelig skolehverdag for eleverne. Du skal være tålmodig og rummelig, men også tydelig og rammesættende med blik for den enkelte elevs særlige behov. Og du skal have evner inden for samarbejde med forældre, professionelle familier og eksterne samarbejdspartnere i kommuner og øvrige myndigheder. Vi er i gang med en opstramning på behandlingsarbejdet og teorier. Alt pædagogisk personale får månedlig supervision på stedet.

I samarbejdet skal du bidrage med faglighed, lydhørhed og overblik. Du skal kunne inspirere dine kolleger på en empatisk og fagligt nærværende måde. Opgaven med at dokumentere status og progression er væsentlig og skal foregå i samarbejde i teamet. Du skal derfor have grundig erfaring med skriftlig dokumentation.

Vi ønsker, at du har kompetencer og/eller interesse inden for

  • Specialundervisning og undervisningsdifferentiering i udpræget grad.
  • Arbejde på indskolingsniveau i et heldagslignende tilbud.
  • At arbejde ligeværdigt i team bestående af lærere og pædagoger.
  • Samarbejdet med forældre og eksterne parter.
  • Fagene matematik, naturfagene, sprog (gerne tysk), H/D, madkundskab.
  • At organisere undervisning og øvrige læringsaktiviteter med udgangspunkt i UDEskole.
  • Behandlingsdelen, som en naturlig del af tilgangen til eleverne.
  • Skriftlig dokumentation, som en naturlig del af evalueringen af elevens status.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, mrk "lærer/pædagog", via knappen "Send ansøgning", att. Skoleleder Tina Koltze senest den 6. juni 2022. Vi afholder samtaler i uge 24.

Kontakt:

Mindehøjskolen, Mindehøjvej 12, 4673 Rødvig Stevns; tlf: 56506338; www.mindehoejskolen.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødvig Stevns.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Rødvig Stevns
  • Lørdag den 28. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Rødvig Stevns

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Rødvig Stevns over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Rødvig Stevns over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1