Engageret og empatisk pædagog/pædagogisk assistent søges til vuggestuen i Børnehuset Peblingevej

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Engageret og empatisk pædagog/pædagogisk assistent søges til vuggestuen i Børnehuset Peblingevej, 35 timer

Børnehuset Peblingevej er et skønt børnehus med dejlige naturlegepladser, som er inddelt i forskellige zoner til forskellige former for leg. Indenfor har vi også rigtig god plads, forskellige legezoner og gode muligheder for at fordele os i huset. Vi lægger stor vægt på et aktivt udeliv med nærvær og aktiviteter i naturen. I vuggestuen har vi 3 inddelte legepladser med fokus på forskellige former for udeliv i mindre grupper. Legepladserne er naturlegepladser hvor børn og voksne har masser af muligheder for leg med høj og lav arousal, vi har bålhus, kaniner og masser af gode lege- og gemmesteder mellem træer og buske. Vi har 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper og det sidste år inden børnehavebørnene skal starte i SFO, samles de i Storebørnsgruppe.

Vores fælles pædagogiske tilgang til børnene er omsorgsfuld, empatisk, nysgerrig, anerkendende og udviklingsstøttende. Målet er, at vi er mentaliserende og udviklingsstøttende i alle relationer, lege og aktiviteter. Vi er lige nu i gang med et fælles ICDP uddannelsesforløb i hele huset. Vi vægter både, at de voksne sætter lege og aktiviteter i gang med børnene og vi støtter også op om børnenes egne lege og initiativer.

Vi arbejder med en tydelig pædagogisk organisering, hvor børn og voksne ofte er i mindre grupper for at skabe nærvær, fordybelse og målrettet fokus på børnene – hvad de har brug for og hvad de er optaget af.

Som pædagog/pædagogisk assistent forventer vi, at du brænder for at være en dygtig pædagog/pædagogisk assistent, at du vil udvikle dig fagligt, at du er engageret i alle store som små pædagogiske tiltag i hverdagen, at du er yderst ansvarsbevidst og har et stabilt fremmøde. Vi forventer, at du vil bidrage aktivt til vores rigtig gode professionelle arbejdsfællesskab, hvor vi benytter vores forskellige faglige styrker strategisk og bevidst. Du skal være en stærk holdspiller og kunne arbejde hen imod fælles faglige mål, skabe faglige resultater sammen med andre dygtige kolleger, med ledelsen og i samarbejde med vores øvrige samarbejdspartnere i Roskilde Kommune. Vi har en god praksis omkring overgange fra vores vuggestue til børnehave. Du er en central spiller i den gode modtagelse af børn og forældre i vuggestuen og du har en vigtig rolle i forhold til at sikre et godt, tæt, udviklingsstøttende og tillidsfuldt samarbejde med alle forældre. Derfor er din åbenhed, forståelse og respekt meget vigtige egenskaber, som du trækker på i forældresamarbejdet.

Det er din opgave som pædagog, at arbejde systematisk med børnegruppens/det enkelte barns trivsel, læring, udvikling og dannelse i hverdagen. Det betyder blandt andet, at du vil skulle arbejde skriftligt med de pædagogiske redskaber i "Hjernen og Hjertet" og med pædagogisk dokumentation målrettet forældrene, som du har mulighed for at blive lært op i. Du vil være ansvarlig for, at afholde forældresamtaler samt deltage i tværfagligt samarbejde med PPR og pædagogisk leder.

Du vil som pædagog hos os, blive en del af et stærkt team, hvis erfaringer og kendskab du kan trække på og som vil støtte dig i, at få den bedst mulige gode start på din nye arbejdsplads. Vi værdsætter et rigtig godt kollegialt samarbejde i hele huset og værner om vores gode trivsel på arbejdspladsen.

Børnehuset Peblingevej er en del af område Midtvest v. Områdeleder Anni Glindorf. Området består af børnehusene Hørgården, Bella Luna, Trehøje, Skovmosen, Bullerby, Mælkebøtten, Peblingevej og Børnehaven Bredgade. I vores ledelsesgrundlag lægger vi vægt at, at skabe resultater gennem tillid og mod.

I Område Midtvest arbejder vi tæt sammen om implementering af den styrkede læreplan blandt andet gennem faglige netværk for pædagoger på tværs i området og fælles traditioner som f.eks. besøg, lege og aktiviteter i de andre afdelinger og med de kommende skolebørn i Boserup Naturcenter.

Du er meget velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om jobbet, ligesom du er velkommen til at komme på besøg hos os inden du evt. søger stillingen. Du kan desuden læse mere om os på vores hjemmeside http://wwwpeblingevej.roskilde.dk
Vi kan kontaktes på 4631 4730/5090 0145 for spørgsmål eller aftale om besøg. Spørg gerne efter Pædagogisk leder Christine Moefelt.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Vi indhenter børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelse i dagtilbud Roskilde Kommune.

Stillingen er på 35 timer og ønskes besat d. 1. december 2023 eller snarest derefter.

Ansøgning via "Søg-knappen" i annoncen.

Ansøgningsfrist: Søndag d. 22. oktober
Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag d. 24. oktober i tidsrummet mellem kl. 9-12.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=506a77cb)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Roskilde
  • Søndag den 22. oktober 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer. Du følger dog skoleårets gang, og dermed har du en gennemsnitlig arbejdstid på 34 timer om ugen, så du kan optjene afspadsering til skolefe..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Vil du gøre en forskel for børn og unge med alvorlig synsnedsættelse, deres forældre og for fagprofessionelle der arbejder med målgruppen? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arb..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Munke Bjergby

    Der blev sidste år ansat en kok til at lave mad sammen med vores beboere. Dette har været en succes og derfor ønsker vi nu at styrke tiltaget yderligere, hvorfor vi søger en husassistent på 20 time..
    • Pædagog
    • Munke Bjergby
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    På Firkløverskolen tror vi på potentialet i alle elever. Er du pædagog med hjerte for trivsel og læring for alle elever? Så er det dig, vi har brug for. Vi søger en 37 timers pædagog til en .
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 16
4. juli 2024 17
3. juli 2024 16
2. juli 2024 16
1. juli 2024 12
30. juni 2024 12
29. juni 2024 14
28. juni 2024 16
27. juni 2024 15
26. juni 2024 14
25. juni 2024 15
24. juni 2024 12
23. juni 2024 21
22. juni 2024 21
21. juni 2024 22
20. juni 2024 28
19. juni 2024 33
18. juni 2024 34
17. juni 2024 36
16. juni 2024 34
15. juni 2024 34
14. juni 2024 34
13. juni 2024 34
12. juni 2024 33
11. juni 2024 33
10. juni 2024 31
9. juni 2024 32
8. juni 2024 32
7. juni 2024 30
6. juni 2024 28
5. juni 2024 29