Samsø Kommune søger en familierådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Samsø

Er du socialrådgiver, nyuddannet eller med erfaring, og ønsker ansættelse i en deltidsstilling, får du nu chancen på Samsø!

Her vil du blive en del af et mindre, men fagligt meget kompetent team, der består af to socialrådgivere og en afdelingsleder, som også er socialrådgiver – og dig.

Stillingen:
Stillingen er på 27 timer pr. uge og til besættelse 1. januar 2020 eller snarest derefter. Vi venter gerne lidt på den rette, også i fald du skulle være nyuddannet og måske afslutter dit studie i januar.
Du vil referere direkte til lederen af Familieafdelingen, der har det faglige, økonomiske og ledelsesmæssige ansvar for afdelingen.
Vi er fleksible i forhold til tilrettelæggelse af arbejdstiden da du, såfremt du ikke vælger at bosætte dig på Samsø, vil have nogle særlige vilkår som pendler. Det kan sagtens lade sig gøre at pendle og i sommeren 2020 suppleres den nuværende færge med en hurtigfærge direkte fra Dokk1 i Århus.
Familieafdelingens leder pendler dagligt fra Jylland og vil kunne vejlede dig i mulighederne herfor.

Ansvarsopgaver:
Dine opgaver vil være bredt over hele servicelovens bestemmelser på børneområdet, da vi ikke har specialisering i afdelingen. Du vil komme til at arbejde med forebyggelse, tidlig indsats, børnefaglige undersøgelser, handleplaner, iværksættelse af foranstaltninger, anbringelser, efterværn og handicapsager. Du vil få et tæt samarbejde med kolleger i Familieafdelingen og med andre afdelinger i Samsø Kommune om de familier, du får ansvaret for. Vi er en lille og tæt organisation, hvor man hurtigt kommer til at kende alle og samarbejdet på tværs er en stor del af, at vi lykkes med opgaven.
Du vil få selvstændig kompetence på flere områder og arbejdsgangene er korte og præcise, da vi også har en flad struktur, hvor vi i afdelingen har egen kompetence til det meste. Selv om vi er en lille kommune har vi alle typer af sager og borgerne har de samme udfordringer og behov for støtte som andre steder. Vi har de fleste tilbud på Samsø, men køber også leverandører af foranstaltninger udefra, så vi kan løse alle typer opgaver.

Vi har et ønske om:

  • At du har erfaring fra børne- og familieområdet – eller at du i din uddannelse og praktik har arbejdet med udsatte børn og unge og har relevant viden fra området.
  • At du har erfaring med ICS og DUBU – eller at du som nyuddannet har flair for elektronisk sagsbehandling og hurtigt kan lære nye systemer at kende.
  • At du er dygtig til at tale med børn – eller at du som nyuddannet gør dig positive og relevante forestillinger om, hvordan man respektfuldt og anerkendende træder ind i et sårbart barns univers.
  • At du måske kender lidt til Signs of Safety og har lyst til at udvikle dette sammen med os.

Vi forudsætter at du:

  • Har lyst til at bruge socialrådgiverfagets metoder og at du er sikker i din etik, menneskesyn og ikke mindst kan arbejde inddragende, netværksfokuseret og anerkendende i borgerkontakten.
  • Har lyst til at være i et team, hvor vi spiller hinanden bedre, giver sparring og vidensdeler, og hvor vi har åbne døre og et mindset der matcher dette.
  • Forstår at arbejde og begå dig i en politisk styret organisation, hvor de politiske dagsordener har indflydelse på vores arbejde, og hvor vi har borgerperspektivet, retssikkerhed og inddragelse med os i alle beslutninger.
  • Er loyal, fleksibel, handlingsorienteret, positiv og har et godt humør.

Aktuelt i Familieafdelingen:
Vi er aktuelt i begyndelsen af en proces i Familieafdelingen, hvor vi sætter fokus på kvalitetssikring af børne- og familieområdet i form af, at vi genbesøger hele grundlaget for administration og lovgivning og arbejder på at optimere arbejdsgange og processer. Fremadrettet vil vi arbejde med en øget bevidsthed og opmærksomhed på metode – og kompetenceudvikling. Dette sker samtidig med, vi passer den daglige drift i børnesagerne og det sker i samarbejde med vores nærmeste samarbejdspartnere i Samsø Kommune. Vi forventer at du har lyst til at deltage aktivt i at vi sammen styrker børne-og familieområdet til gavn for borgerne og for vores grundlag for være en kompetent og fagligt stærk afdeling.

Besøg os inden du søger stilingen:
Har du lyst til at besøge os, høre mere om stillingen, se hvor du vil få kontor og måske køre eller gå en tur på Samsø, vil vi gerne invitere på en kop kaffe og en snak onsdag d. 11 december kl. 15.45 til 16.45. Tidspunktet passer med færgen fra og til Hou.
Tilmelding til Birthe Møller Johansen på sms eller telefon.

Samsø
Samsø er et velfungerende lokalsamfund, hvor livet i de 22 landsbyer leves året rundt – også når turistsæsonen er ovre, og roen sænker sig over øen. Samsø byder bl.a. på fælleskab, et stærkt forenings- og kulturliv, unik naturrigdom - og ikke mindst en spændende, ledig stilling i Familieafdelingen.
Hvis du har lyst til at høre mere om at bo og leve på skønne Samsø har du mulighed for at få en snak med vores bosætningskonsulent, Marianne Jensen, på [email protected] eller 2520 8849 for at høre mere om livet på Samsø og muligheder for bolig.
Du kan desuden finde nyttig information på Samsø Kommunes hjemmeside http://www.samsoe.dk/flyt-til-samsoe. På www.samsoe.dk/boliger kan du se en oversigt over øens prøveboliger, som stilles til rådighed af privatpersoner på Samsø for en begrænset periode.

Det praktiske:

  • Der vil blive indhentet straffe- og børneattest på den vi ansætter.
  • Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området.
  • Du kan få nærmere oplysning om stillingen hos socialrådgiver Anne Skole Mikkelsen på telefon 51445953, socialrådgiver Marianne Højbo Beattie på telefon 22209642 eller hos leder af Familieafdelingen, Birthe Møller Johansen på telefon 25208802.

Ansøgningsfrist til stillingen er fredag d. 13. december 2019 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 51.
Der søges online på Samsø Kommunes hjemmeside.
Husk, at vedhæfte din ansøgning, CV og relevante bilag

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9067c10e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Samsø
  • Fredag den 13. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Samsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Samsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Samsø over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0