2 Pædagoger søges til Rudolf Steiner dagtilbuddet Skovstjernen i Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Skovstjernen er en lille perle i det østlige Silkeborg, omgivet af skov, natur og let adgang fra motorvej. Dagtilbuddet er en del af Rudolf Steiner Skolen i Silkeborg.

Her er tid til at dvæle, plads til at nysgerrigheden foldes ud og mulighed for at være sammen med jævnaldrende i leg. I en børnehave med rigtig god normering.

Vores to børnehaveafdelinger – Yggdrasil og Skovstjernen

Vores børnehave er delt i to afdelinger, Yggdrasil normeret til 30 børn og Skovstjernen normeret til 34 børn. Hver afdeling er delt ind i yderligere to grupper med 15-17 børn i hver gruppe. Dertil kommer en gruppe på 20 børn, som oprettes pr. 1/8 -22.

Yggdrasils børnegrupper ligger i en fløj af skolens bygninger, mens Skovstjernens børnegrupper holder til i en særskilt bygning ved siden af. Begge afdelinger har et stort areal med naturlegeplads udenfor samt skoven lige bagved, som benyttes flittigt.

Om vores dagtilbud og vores pædagogik

Børn har en naturlig lyst til at lære, vokse og leve i leg. I vores børnehave og vuggestue skaber vi de bedste rammer for dette gennem en tryg og genkendelig dagligdag. Livet i børnehaven er bygget op af genkendelige rytmer. Vi har en fast rytme gennem dagen, ugen og året.

Vores pædagogik bygger på Rudolf Steiners pædagogiske tanker, og vores nøgleord er tid:

  • Tid til det enkelte barn
  • Tid til fællesskab
  • Tid til omsorg og nærvær
  • Tid til leg og læring
  • Tid til fordybelse

Hverdagen i børnehaven

Dagligdagen og aktiviteterne i børnehaven har en fast rytme inspireret af naturen og årets gang, hvor de mange årstidsfester ofte er månedens højdepunkt. Nogle af de faste punkter i hverdagen er morgensamling, eventyr, udendørs leg og økologisk/biodynamisk frokost.

Dertil har vores uger rytmer, hvor vores ugedage er en slags temadage, hvor hver ugedag har sit eget tema. Disse dage er Maledag, Bål-dag, Tur-dag, Euritmi-dag & Motorik-dag.</p Vores vuggestue

Vuggestuebarnet gennemgår en stor udvikling. For at understøtte denne udvikling og skabe tryghed hos barnet er livet i vuggestuen bygget op af genkendelige rytmer.

Vi har en fast rytme gennem dagen, i ugens løb samt gennem året. De samme ting gentages og sker i samme rækkefølge på en levende og naturlig facon. Det giver tryghed for børnene.

Vi veksler mellem fælles aktiviteter og fri leg. I de fælles aktiviteter erfarer og lærer børnene nyt, og i den frie leg bearbejder børnene de nye indtryk.

Vores pædagogik bygger på Rudolf Steiners pædagogiske tanker og vi lægger vægt på:

  • Rolige rammer, hvor små børn kan få lov til at være små, lege og udfolde sig.
  • Tid til at lege, så børnene kan udvikle deres motorik og fantasi gennem indbyrdes og individuel leg.
  • Genkendelig rytme.
  • Nærvær og indsigt i det enkelte barn
  • Rigtig god normering
  • At vore handlinger er efterlignelsesværdige – i både tanken, følelsen og handlingen.

Hverdagen i vuggestuen

Dagligdagen og aktiviteterne i børnehaven har en fast rytme inspireret af naturen og årets gang, hvor de mange årstidsfester ofte er månedens højdepunkt. Nogle af de faste punkter i hverdagen er morgensamling, eventyr, udendørs leg og økologisk/biodynamisk frokost.

Vores vuggestue er normeret til 30 børn fordelt i to vuggestuegrupper, Pavillonen med plads til 2 x 9 børn og Sommerfuglen med plads til 12 børn.

Om os

Vi er en medarbejderkreds af dedikerede medarbejdere. Vores omgangstone er let, uformel og vi er gode til at spille hinanden bedre.

Den pædagogiske og organisatoriske retning udstikkes i tæt samarbejde med pædagogerne i dagtilbud – gennem de ugentlige konferencer. Den daglige ledelse varetages af Charlotte, der er afdelingsleder af dagtilbud.

Om dig

Du er uddannet pædagog og har et par års erfaring. Det er en stor fordel hvis du er uddannet fra et Rudolf Steiner seminarium eller har indsigt i vores pædagogik.

Som et minimum skal du have interesse i at udvikle dig og tilegne dig Rudolf Steiner pædagogikken.

Du er mødestabil, imødekommende og glad for børn.

Du er god til at samarbejde og til at støtte op om dine kollegaer, især når jobbet kræver noget af os. Fordi du forstår, at vi er bedre når vi hjælper og støtter hinanden.

Omfang og ansøgningsfrister

Vi søger 2 pædagoger. En til vores vuggestue og en til børnehaven.

Begge stillinger er faste stillinger og er rammesat mellem 28-35 timer.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til friskoleforeningens gældende overenskomst for dagtilbud ved frie skoler. Der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse.

Ansøgningsfrist 17/6 – men send din ansøgning snarest via knappen "send ansøgning. Vi indkalder egnede kandidater løbende.

Opstart i stillingen snarest muligt.

Du er velkommen til at kontakte Afdelingsleder Charlotte Marie Ørskov på tlf. 4113 4565 for mere information.

Der er 2 ledige stillinger

Se mere på vores ansøgersite: https://steinerskolen-8600.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Silkeborg
  • Torsdag den 14. juli 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Herning

    Der er bud efter PPR, så derfor er vi så heldige, at vi kan ansætte flere pædagogisk psykologiske vejledereHar du stærke vejledningskompetencer kombineret med en solid pædagogisk og didaktisk p..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Rosenholm søger en dygtig pædagog. Her er højt til loftet og fagligheden er i højsædet.Vi er et bosted for udviklingshæmmede, der er i rivende udvikling. Vi satser på at skabe det bedste liv fo..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    En enestående mulighed for dig, der vil børn, pædagogik og (små) menneskers udvikling i naturskønne omgivelserProjektstilling 37 timer – ansættelse 1. august 2024.I [xxxxx] har vi..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Har du lyst til et spændende ledelsesmæssigt job med en stor spændvidde, både i kraft af et pædagogisk og fagligt bredt felt, med ambitiøse og dygtige medarbejdere og i en kommune der tager udvikli..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2