Pædagogisk personale – vær med til tage imod vores nye borger med autismespektrum-forst...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sindal

Habitus, Sindal

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Bliver du motiveret af at være med fra starten til at modtage en ny borger og skabe de bedste rammer – fysisk og pædagogisk? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger...? Så er du måske vores nye kollega.

Om os
HabitusHuset Fjelsted er en nedlagt firelænget gård, der danner rammen for snart 4 menneskers liv. Vi bor på landet i Sindal i idylliske omgivelser med skov og marker tæt på, som vi bruger aktivt i det pædagogiske arbejde. Hver borgers bolig er indrettet forskelligt ud fra deres interesser og ønsker, så når du opholder dig hos borgeren, er du gæst i deres hjem. Vi ser os selv som pionerer inden for vores felt – vi arbejder nemlig benhårdt for at lykkes med de mennesker, som andre ikke har formået at skabe livskvalitet for.

Fjelsted er en spændende og udfordrende arbejdsplads med ca. 16 dedikerede fastansatte kolleger. Der er et stærkt sammenhold i arbejdet med at skabe de bedste rammer for et godt liv for vores borgere.

Fagligt miljø
Vi er opdelt i små dedikerede teams og primært tilknyttet en bestemt beboer. Der er 1-1-normering. For dig som medarbejder betyder det, at du er alene med beboeren i hverdagen, men at der er fokus på din faglige og personlige udvikling. Vi arbejder struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med møder hver 2. uge. Vi sikrer herigennem en fælles tilgang til borgeren, samt at du kan udvikle dig ift. opgaven.

Vores beboere har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad.

Vi søger pædagogiske medarbejdere til et nyopstartet team omkring vores nye borger
Du bliver en del af et helt nystartet team på 4. Sammen skal I etablere de rette fysiske og pædagogiske rammer for vores nye borger. Første opgave er at danne jer en forståelse for borgeren, så I kan etablere den bedste pædagogiske struktur og fysiske rammer, så hun kan få et godt liv.

I skal arbejde med en ung kvinde. Hun flytter ind hos os i midten af marts fra et andet bosted. Udover infantil autisme, har hun en mental retardering, men svinger dog en del kognitivt, så der er områder, hvor hun er velfungerende og andre, hun er mindre kompetent i forhold til. Hun er glad for sanseoplevelser som ture i svømmehallen, musik og iPad/tv, som det vil være naturligt at bruge i det pædagogiske arbejde.

Borgeren har et stort behov for struktur i hverdagen og for pædagoger, der har erfaring og ro til at rumme borgerens tempo og behov.

Pædagogisk målsætning
Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har et stærkt fokus på relationel tilknytning.

Vi tilbyder:

  • En arbejdskultur, hvor vi er nysgerrige på nye og bedre måder at gøre vores arbejde på.
  • En reflekterende kultur, hvor vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi ser forskellighed som en styrke.
  • Nærværende og anerkendende ledelse.
  • Et tæt kollegialt fællesskab, hvor vi gør meget ud af at passe på hinanden i hverdagen og holder af at have det sjovt sammen – også udenfor arbejdstiden til sociale arrangementer.
  • Løbende supervisioner samt efteruddannelse gennem kurser inden for fagområdet ASF.
  • God og grundig introduktion til huset.
  • Grundig introduktion til Habitus, vores arbejdsgange, pædagogiske forståelse og organisation.
  • 4 dages grundkursus i vores pædagogiske tilgang.
  • Daglig sparring fra dine engagerede kolleger.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er uddannet pædagog, sosu-assistent eller har en anden relevant uddannelse.
  • Har erfaring i arbejdet med voksne med autismespektrum-forstyrrelser.
  • Arbejder selvstændigt og struktureret.
  • Er en teamplayer, der mestrer teamsamarbejde.
  • Har lyst til aktivt at medvirke til at udvikle og gennemføre de aftalte pædagogiske strategier.
  • Er ansvarlig, pligtopfyldende og mødestabil.
  • Er tydelig i din kommunikation, både mundtligt og skriftligt.
  • Det er et krav at du har kørekort B.

Du er etisk funderet, rummelig; moden og nuanceret i din tilgang til andre mennesker. Du formår at være tydelig i din adfærd og fremstår rolig ikke mindst fordi du selv har et godt nervesystem.

Information og ansøgning
Stillingerne er på 37 timer med opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. På en måned har du typisk ca. 6 indmøder typisk fra kl. 8.00-08.30 dagen derpå samt to mødedage.

Du er velkommen til at kontakte daglig leder Andreas Nord på tlf. 8171 2511, hvis du har spørgsmål.

Vi holder samtaler løbende, så søg gerne allerede nu, da opslaget tages af, når vi har fundet de rette.

Ansøg via linket og vedhæft en kort beskrivelse af, hvorfor du søger stilling samt dit CV og uddannelsesbevis. Vi glæder os til at få dig ombord.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sindal.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Sindal
  • Søndag den 15. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Sindal

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Sindal over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Sindal over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1