PMU søger Socialpædagog til botilbud i Kvissel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sindal

PMU – Praktisk Medhjælper Udvikling- søger en medarbejder med stærk og god socialpædagogisk erfaring til Concordia - vores botilbud for unge med særlige behov - beliggende i Kvissel.

Om PMU: PMU er et uddannelses- og bosted for børn og unge med indlæringsmæssige udfordringer og særlige behov. Vi tilbyder en helhedsorienteret og målrettet pædagogisk indsats. PMU har flere forskellige produktionsværksted og bo-enheder. Vi træner, uddanner og vejleder de unge med henblik på at give dem evner og værktøjer til et så selvstændigt og værdigt voksenliv som muligt. Vores botilbud Concordia er godkendt efter Servicelovens §66 og §107 til 17 unge borger fra 16 år og op, fordelt på to adresser i Kvissel.

Om dig: Vi søger en medarbejder med solid socialpædagogisk erfaring, der kan tage del i det daglige arbejde med de unge på Concordia. Du skal have en anerkendende og respektfuld tilgang til vores unge mennesker. Du skal møde dem, der hvor de er - samtidig med, at du skal kunne sætte retning og ramme, fastholde aftaler og strukturere hverdagen.

Vi forestiller os, at du er: Uddannet socialpædagog / pædagog - Tydelig og kan arbejde målrettet - Udviklingsorienteret - I stand til at se muligheder frem for begrænsninger - Fleksibel - Klar til både at arbejde selvstændigt og samarbejde - Fyldt med godt humør og har en god energi - Indstillet på at byde ind i forhold til sundhed, motion, bevægelse eller andre aktiviteter.

Vores udgangspunkt for arbejdet med de unge er inddragelse og samarbejde. Det er derfor vigtigt, at du har en holdning hertil og kan udøve det i praksis i dit arbejde med de unge.

Der er tale om en projektansættelse i 6 måneder - med mulighed for forlængelse – og den er omfattet af skiftende arbejdstider på hverdage og i weekender.

Din nye arbejdsplads: PMU er en spændende og mangfoldig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Du kommer til at samarbejde med mange forskellige fagligheder, der brænder for arbejdet med de unge - og det vil du kunne mærke i det daglige arbejde. Du vil indgå i et team på Concordia, men også få kontakt til PMU`s andre medarbejdere, bl.a. på vores opfølgningsmøder, personalemøder og andre personalearrangementer.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til forstander Solveig Vejen, mobil 2835 6660 eller koordinator Jenny Krogh, mobil 2916 6426.

Ansøgningsfrist 25. april 2022 kl. 12.00. Tiltrædelse efter aftale og senest 1. juni 2022.

Din ansøgning sendes til [email protected]. Mærk ansøgningen “Medarbejder til Concordiavej” og angiv gerne, hvor du er blevet gjort opmærksom på jobopslaget.

Du kan læse mere om PMU og Concordiavej på www.pmu.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sindal.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Sindal
  • Mandag den 25. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Sindal

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Sindal over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Sindal over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1