Rekrutteringsfirma

Pædagogisk leder til Kasperskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skovlunde

CareMatch søger for Ballerup Kommune – Med din viden og erfaring med specialpædagogik skal du varetage den pædagogiske ledelse i indskolingen af op til 25 medarbejdere. Du bliver en del af et ledelsesteam med gode interne relationer og et godt samarbejde med distriktsskolelederen.

Forventet tiltrædelse 1. maj 2021.

LEDELSE OG RAMMESÆTNING AF PRAKSIS
Som pædagogisk leder er din primære opgave at være leder for medarbejdere, og du skal evne at sætte rammen for og definere retning og daglig praksis samt håndtere den daglige drift.

Du skal kunne spille dine medarbejdere gode - både som individuelle medarbejdere og som samlet gruppe. Du bliver leder for 3-4 teams i indskolingen i tæt samarbejde med en anden pædagogisk leder, som også er leder for 3-4 teams i indskolingen.

Dit direkte ledelsesmæssige ansvar er for 20 til 25 medarbejdere samt en tværgående opgave med vikardækning. Desuden vil du få andre tværgående opgaver som fx MED, Pædagogisk Udviklings Råd (PUR), PLC eller lignende, og du vil indgå i den løbende udvikling af det pædagogiske ledelsesteam - herunder understøtte teamets alignment udadtil.

LEDELSESTEAM
Du vil blive en del af et ledelsesteam med i alt 6 pædagogiske ledere samt distriktsskoleleder og administrativ leder. Ledelse foregår tæt på kerneopgaven, og de pædagogiske ledere skal kunne ”alt” i ledelsesopgaven.

Ledelsen er tilgængelig men ikke en direkte del af læringsopgaven i klasserummet. Vi er ambitiøse med vores arbejde, og vi vil meget med den opgave, vi har på Kasperskolen.

I Ballerup Kommune satser vi på god ledelse og ledelsesudvikling. Ledelse tæt på kerneopgaven gør en positiv forskel for kvaliteten af det, vi leverer til borgere og virksomheder.

Ledelsen på Kasperskolen karakteriseres af veldefinerede roller og en relativt flad, tillidsbaseret ledelsesform, hvor tillid er vigtigere end kontrol.

DIN PERSONLIGE OG FAGLIGE PROFIL
  • Du er uddannet lærer eller anden uddannelsesmæssig baggrund
  • Du er udpræget samarbejdsevner og empati
  • Du er nysgerrig og inddragende

Det er en forventning, at du har erfaring med specialområdet og med personaleledelse, så du hurtigt kan overtage ledelsen for de medarbejdere, som du skal have ansvaret for.

Du skal som pædagogisk leder være en god kommunikator og en troværdig formidler, der med en positiv gennemslagskraft og på en ordentlig og respektfuld måde skaber resultater i samarbejde med skolens ledelsesteam, medarbejdere, elever, forældre og øvrige vigtige samarbejdsparter.

Du har et anerkendende, åbent og nytænkende livssyn, der konkret kommer til udtryk i den måde, du skaber relationer og samarbejde på.

Som pædagogisk leder er dine spidskompetencer at vise vejen uden at overtage styringen i en balancegang mellem at være retningssættende og lade dine medarbejdere arbejde selvstændigt.

OM KASPERSKOLEN
Vi er en specialskole for normaltbegavede elever med Autismespektrumforstyrrelser, ADHD samt socio-emotionelle udfordringer. Vi har 137 elever fordelt på 19 klasser fra 0.–10. klasse.

Kasperskolen er et miljø med høj specialpædagogisk faglighed. Som skole arbejder vi målrettet med at optimere elevernes faglige kompetencer og personlige ressourcer samt styrke deres selvværd.

Opgaven udføres i et spændende tværfagligt samarbejde mellem lærer- og pædagoguddannet personale. Dertil har vi fysioterapeut, ergoterapeut, talepædagog, og psykologer som centrale partnere i samspillet. Ydermere har vi en lille andel pædagogmedhjælpere til dækning af fravær samt et ansvarsfuldt teknisk administrativt personale.

I vores udvalg af værksteder, tilbyder vi elever mulighed for alternative læringsmiljøer og kompetenceudvikling - understøttet af et fælles tredje.

Skolen er et helhedstilbud, hvor dagen ikke er delt op i en skoledel og fritidsdel, men hvor skole og fritid veksler dagen igennem. Vi arbejder under folkeskolens retningslinjer.

LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Vi samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Vi opfordrer til at du kontakter Mads Henriksen på telefon 4248 4042 eller [email protected] for yderligere information. Herunder aftale om et evt. besøg på skolen.

Der gennemføres personanalyse af og tilbagemeldingssamtale med ansøgere, der går videre til anden samtalerunde, mellem de to samtaler.

Ønsker du at tale med distriktsskoleleder Merete Trier Frederiksen træffes hun på telefon 4477 6285 eller [email protected] . Pædagogisk leder og souschef Marianne Wogensen træffes på telefon 4477 6289 eller [email protected] og pædagogisk leder Henrik Ole Nielsen træffes på telefon 2516 9931 eller [email protected]

ANSØGNINGSFRIST: 14. MARTS 2021
Første samtalerunde vil finde sted torsdag den 18. marts 2021 i tidsrummet kl. 10.00–14.00. Anden samtalerunde finder sted tirsdag den 23. marts 2021 i tidsrummet kl. 9.00–12.00.
Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skovlunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Skovlunde

Lignende jobs

  • Pædagog søges til vuggestue

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. Vi har ladcykler så vi kan køre ud at opleve naturen med børnene.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog søges til Krogårdskolens Indskoling/SFO

    Fri kontakt
    Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som er ambitiøse med deres kerneopgave. Som handler om at lykkedes med at få alle børn i trivsel, handler om at alle børn skal føle sig en del af et fællesskab. Vi skaber miljøer hvor børn trives og udvikles, hvor vi leger sammen rigtigt meget.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Skovlunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Skovlunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Skovlunde over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0