Pædagogisk medarbejder til Sdr. Omme Fængsel - misbrugsbehandling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønder Omme

Pædagogisk medarbejder søges til understøttelse af institutionens misbrugsbehandlingstilbud i Sdr. Omme Fængsel, Kriminalforsorgen Syddanmark

Om stillingen
Har du erfaringer fra arbejdet med misbrug/kriminelle eller andre udsatte grupper? Er du stærk i at udvikle meningsfulde relationer til en til tider udfordrende og divergerende klientgruppe, så har vi en stilling til dig.

Der er tale om en nyoprettet stilling tilknyttet en af misbrugsbehandlingsafdelingerne i Sdr. Omme Fængsel. I funktionen som pædagogisk medarbejder skal du være indstillet på at varetage forskelligartede opgaver, hvor arbejdet vil bestå i at understøtte gennemførelsen af misbrugsbehandlingen i fængslet ved at indgå i et tværfagligt samarbejde med øvrige ansatte fra forskellige faggrupper herunder misbrugsbehandlere, værkmestre, fængselsbetjente og socialrådgivere. Som pædagogisk medarbejder vil du derfor skulle deltage i møder i relation til behandlingsarbejdet og sagsbehandlingen af målgruppen.

Den pædagogiske medarbejder skal - med de opgaver der udføres i relation til behandlingstilbuddene i fængslet - bidrage til at sikre et tæt samarbejde mellem behandlingsleverandør og kriminalforsorgen, og derudover indgå i et opgavefællesskab med hinanden på tværs af det ambulante behandlingstilbud og døgn- og efterbehandlingstilbuddet samt afsoningsafdelingerne.

Som pædagogisk medarbejdere på behandlingsafdelingen skal du varetage opgaver i forbindelse med de indsattes behandlings- og afsoningsforløb, herunder bl.a.:

  • planlægge og forestå ADL træning, herunder praktiske opgaver og småbeskæftigelse
  • understøtte og motivere de indsattes fremmøde til såvel behandling som øvrige aktiviteter
  • udvikle, tilrettelægge og afvikle daglige fritidsaktiviteter, f.eks., træning, gåture mm.
  • deltage og bidrage positivt i det tværfaglige arbejde på afdelingen og i fængslet

Som pædagogisk medarbejder refererer du i det daglige til en uniformeret enhedschef med personaleansvar for fængselsbetjente og socialrådgiverne tilknyttet afdelingen i fængslet.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du som pædagogisk medarbejder tager udgangspunkt i, og har respekt for det enkelte menneske, og at du kan arbejde helheds- og løsningsorienteret i forhold til de udfordringer, der opstår og de opgaver, der skal løses.

Vi forventer, at du:

  • har en uddannelse som pædagogisk assistent, socialpædagog eller lignende
  • har gode samarbejdsevner og trives med at arbejde sammen med andre på tværs af faglighed
  • har erfaringer fra arbejdet med misbrug/kriminelle eller andre udsatte grupper, hvor du er stærk i at udvikle meningsfulde relationer til en til tider udfordrende og divergerende klientgruppe
  • er indstillet på, at dagligdagen i et fængsel er bygget op om orden og sikkerhed - med de muligheder og begrænsninger dette giver
  • er psykisk robust

Derudover er du proaktiv og har øje for udviklingsmuligheder. Du har gode kommunikationsevner, kan arbejde selvstændigt og struktureret med egne opgaver og bevare overblikket i en travl hverdag.

Der er tale om en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Der må påregnes arbejdstid om aftenen indtil kl. 19.00 én til to gange ugentligt.

Om Institutionen
Sønder Omme Fængsel er et åbent fængsel og en del af den samlede Institution Sdr. Omme. Fængslet har plads til 222 indsatte og har ca. 140 medarbejdere. Fængslet består af flere selvstændige specialafdelinger og flere almindelige belægsafdelinger. På to af specialafdelingerne er der misbrugsbehandling leveret af en ekstern misbrugsbehandlingsleverandør. Denne leverandør forestår ligeledes ambulant misbrugsbehandling i fængslet.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen og arbejdspladsen er beliggende på Holdgårdsvej 142, 7260 Sdr. Omme.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse fra 1. oktober 2022.
Ansættelse og aflønning sker iht. CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for pædagoger m.fl. i staten.

Ansøgning
Ønsker du at søge stillingen så send ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale senest den 14. august 2022 via knappen "søg stillingen".
Samtaler vil blive afholdt den 2. september 2022.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte enhedschef Lisbeth Christensen på telefon 7255 3670 eller institutionschef Anne Therkelsen på telefon 7255 3512.

Ønsker du flere oplysninger om Kriminalforsorgen kan du søge på www.kriminalforsorgen.dk

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

En forudsætning for ansættelse i stillingen er, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser. Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønder Omme.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Sønder Omme
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Fredericia

    Bliv en del af vores idrætsbørnehave! Vi søger to dedikerede pædagoger, der brænder for at integrere bevægelse som en naturlig del af børnenes udvikling og trivsel. Hos os prioriteres et stimuleren..
    • Pædagog
    • Fredericia
    Få mere info
  • Pædagog i Fredericia

    Vi søger en struktureret og nærværende pædagog, som kan du li’ at hoppe i vandpytter og gå på jagt efter bænkebidere? Så er der en masse dejlige børn og medarbejdere i Voldly, der venter på dig..
    • Pædagog
    • Fredericia
    Få mere info
  • Pædagog i Vejle

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Pædagog
    • Vejle
    Få mere info
  • Pædagog i Vejle

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Pædagog
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Sønder Omme

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Sønder Omme over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Sønder Omme over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1