Faglig dygtig pædagog til [xxxxx], Vuggestuen - Distrikt Søndersø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søndersø

Vi søger 1 pædagog på 32 timer ugentligt med ansættelse snarest muligt.

Børnehuset Mælkevejen er beliggende i Søndersø by. Vi holder til i en nyere, moderne bygning i centrum af Søndersø. Vi rummer vuggestue med 20 børn, børnehave med op til 46 børn. Vuggestuen er opdelt i to grupper, børnene er samlet i ydertimerne.

I det daglige arbejder vi i små læringsgrupper i vuggestuen. Indholdet i grupperne er planlagt ud fra fælles temaer i hele huset, så vi sikrer synergi og fællesskab. Mælkevejen er et hus med en alsidig personalegruppe, der alle bidrager til at vores børnesyn lever og tages alvorligt i arbejdet med vores børn. I Mælkevejen arbejder vi ud fra forståelsen "at det enkelte barn har meninger og tanker, der er betydningsfulde, barnet har potentialer til at tænke og lysten til at kommunikere med og forstå omverdenen. Barnet er en selvstændig, medskabende og kompetent aktør i eget liv, der skal udvikle og udfolde sig i fællesskab med andre". Det er afgørende, at man som pædagog i huset værner om de samme værdier, og at værdierne lever i det pædagogiske arbejde.

Pædagogen

Vi søger en pædagog, som brænder for at give plads til barnet, barnets initiativer og perspektiver. En pædagog som arbejder ud fra en anerkendende tilgang og som evner at udtrykke det i det daglige pædagogiske arbejde, og ikke mindst i samarbejdet med barnets forældre. Vi søger en pædagog der tør tage et fagligt ansvar, og som også ser en værdi i at være nysgerrig på egen og andre praksis, både i det daglige arbejde, men også til personalemøder og PLF møder. Vi søger en pædagog, der brænder for at lege og være en aktiv del af børnenes verden, sidde på gulvet, deltage i lege og inddrage leg i det pædagogiske arbejde. Det er en fordel, hvis du trives i uderummet – vi ser det som en attraktiv del af vores læringsrum.

Kollegaen

Vi søger en ny kollega, der går på arbejde, fordi man brænder for at være sammen med børn. Vi søger en ny kollega, der vægter det gode arbejdsmiljø højt – dette ved at møde ind med smil, bidrage til at der er plads til faglig refleksion og forskelligheder. En kollega, der er fleksibel og som holder humøret højt, selv de dage hvor der er travlt. Vi søger en kollega, der vægter et godt arbejdsmiljø højt.

Vi tilbyder

Vi er et hus med en velfungerede personalegruppe, der alle arbejder ud fra samme børnesyn. En personalegruppe med masser af gode faglige refleksioner, både i det daglige arbejde men også til møder. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor humoren vægtes højt, og hvor vi mener, at netop humoren giver plads til, at man kan være faglig reflekterende på hinanden og dermed udvikle os og lære sammen.

Ansøgningsfrist: den 26. september 2022 kl 12.00.
Ansøgningen vedhæftes eksamenspapirer, relevante bilag og referencer.

Samtaler afholdes den 28. september 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Vores hjemmeside er desværre under opbygning, og du er derfor meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Trine Lange, som kan kontaktes på tlf. 20 34 91 59 for yderligere information eller besøg i huset.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2b0090fd)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søndersø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Søndersø
  • Mandag den 26. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Søndersø

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Søndersø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Søndersø over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1