Pædagog søges til aktiv børnehave i Solrød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Vi er 64 glade, aktive og nysgerrige børn, som søger ny voksen.

Vi vil gerne have en ny voksen, som har lyst til at være sammen med os og til at lære os at kende.

Som kan lide at grine, fjolle og lave sjov.

Som kan hjælpe og trøste os, når der er sket noget, og holde hvad du lover.

Som vil læse historier for os med sjove stemmer, hjælpe os med at passe dyrene, lege viking og vil spille teater for os sammen med vores andre søde og fjollede voksne.

Som vil tage med os på koloni og på tur, og lære os nye ting, som vi måske ikke har prøvet før.

Vi elsker, når de voksne vil være med når vi leger, når de voksne vil spille fodbold eller hockey, lege gemmeleg med os. Når vi har Natur og Udeliv om fredagen elsker vi at lave mad over bål.

Vi har en kæmpestor legeplads, som vi bruger hele dagen, vi er næsten altid ude. På vores legeplads har vi klatretræer, multibane, blomster, sandkasser, legehuse, klatrestativer, gynger, rutsjebane, cykler, graveområde og masser af steder, hvor vi kan lege gode lege med vores venner. Du kan se vores video på www.noeddebo.aula.dk

Kærlig hilsen børnene i Nøddebo.

Hvem er vi i Nøddebo Børnehave?
Vi er 9 passionerede mænd og kvinder med høj faglighed og et godt kollegialt fællesskab. Der er stort engagement, god stemning i huset og god plads til at grine sammen.

Vi prioriterer at have både mænd og kvinder ansat, vi tilstræber en lige fordeling af mænd og kvinder, og så børn har begge køn som rollemodeller i deres hverdag i forhold til deres udvikling og læring. Vi opfordrer derfor både mænd og kvinder til at søge stillingen.

Vi betragter forskelligheden og mangfoldigheden hos alle individer som berigende for både individet og for fællesskabet. Vi prioriterer at have en kultur for børn og voksne, hvor det er ok at lave fejl, så der er mulighed for at prøve nye ting af. Vi har rigtig meget indflydelse og tager samtidig rigtig meget ansvar.

Vi har positivt børnesyn, vi vil gerne give børnene de bedste forudsætninger for at udvikle sig og få nogle gode oplevelser af og med andre børn og voksne.

Vi lægger stor vægt på at støtte børnene i at:
  • at kunne give og tage plads i et fællesskab
  • at kunne samarbejde og hjælpe andre
  • at kunne knytte venskaber


Nøddebo Børnehave har Åben Plan og funktionsopdelte lokaler
Vi har stor opmærksomhed på børns selvfølelse og selvhjulpethed, samt på at ruste dem på vejen til at mestre eget liv. Vi har 3 børnegrupper i alderen 3-6 år med hver deres faste voksne. Alle rum i huset er forskellige og har sin egen funktion. Børnene må i stor udstrækning færdes hvor de vil i huset, hvilket kræver stort nærvær og ansvarlighed blandt personalet. Strukturen og kommunikationen i personalegruppen er derfor meget vigtig, for at vores hus og vores team kan fungere. Vi samarbejder om projekter og aktiviteter hele året igennem, både på tværs og aldersopdelt, i mindre grupper og for alle.

Yderligere information
Stillingen er med start 1.juni eller snarest herefter.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Ved tilbud om ansættelse indhentes der børne- og straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser

Vil du høre nærmere så spørg endelig.
Vi vil gerne besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte leder Stine Bostinius eller souschef Sanne Bollerup på tlf.56 18 29 41

Læs mere om Nøddebo Børnehave og se vores lille video på www.noeddebo.aula.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!
De bedste hilsner

Martin, Charlotte, Sanne, René, Dorthe, Camilla, Gitte, Stine og Stine

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Solrød Strand
  • Tirsdag den 10. maj 2022

Lignende jobs

  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Mosebo

    Fri kontakt
    Er du en pædagog, der kan holde hovedet koldt, når tingene er i forandring? Brænder du for at skabe trygge rammer for børn, selv når hverdagen hurtigt kan ændre sig, og vil du være en del af et team, der sammen gør en forskel – også når hverdagen er travl. Så er vi i Mosebo Børnehave klar til at høre fra dig!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til børnehavegruppe

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 77 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. 2 dage om ugen kører 2 voksne og 7 børn ud i naturen med vores bus.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog, SSA, sygeplejerske, ergoterapeut eller an...

    Fri kontakt
    Kan du smitte dine omgivelser med godt humør, energi, faglighed og engagement. Har du en pyt knap og tager socialt ansvar, er det lige dig, vi godt vil have på vores hold i Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV).
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1