Pædagogisk medarbejder/døgnmedarbejder til Pension Lyng

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Stakroge

Har du lyst til at gøre en forskel på en af Kriminalforsorgens pensioner, hvor du samtidigt kan sætte dine stærke socialfaglige kompetencer i spil? Så er det måske dig, vi leder efter.

Arbejdsopgaver
Arbejdet består i at understøtte den svære overgang fra fængsel til frihed. Du skal støtte og motivere beboerne til forandring, så de kan leve et liv uden kriminalitet.

Der er mange forskelligartede opgaver omkring den enkelte beboer, men fælles er, at du er ansvarlig for handleplansarbejdet og løsladelser i et tæt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdsparter. Derudover vil der være forskelligartede opgaver med den enkelte beboer, hvor det er relationsarbejdet der bærer hele opgaven.

Med stillingen, er der forbundet en del skriftlige opgaver, herunder dokumentation, handleplaner, journalisering og øvrig sagsbehandling. Den skriftlige del har til formål at understøtte og styrke den socialpædagogiske indsats. Derfor er det en forudsætning, at du har stærke kompetencer inden for skrift og sagsbehandling.

Vi søger en medarbejder som:

  • Er uddannet socialpædagog eller socialrådgiver eller har anden relevant uddannelse eller baggrund.
  • Er velformuleret i skrift og tale
  • Er god til at strukturere sin tid – og som kan prioritere og udføre administrative opgaver inden for sagsbehandling
  • Er fagligt stærk og har høje faglige ambitioner
  • Udviser selvstændighed og ansvarlighed i opgavevaretagelsen
  • Arbejder pragmatisk med respekt for andre fagligheder og bidrager aktivt til det gode tværfaglige samarbejde
  • Trives med at være i dialog med beboerne omkring deres udfordringer med at leve et kriminalitetsfrit liv
  • Vil arbejde med socialfaglige/socialpædagogiske problemstillinger og konstruktivt indgå i motivationsarbejde med beboeren
  • Er initiativrig, positiv og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Vil arbejde på tværs af hele institutionen

Vi tilbyder:

  • Gode, dygtige og engagerede kolleger
  • Et alsidigt og ansvarsfuldt arbejde, hvor der gennem respektfuld kontakt, lægges vægt på at hjælpe beboerne til at ændre deres livssituation
  • Et miljø, hvor det tværfaglige samarbejde vægtes højt
  • Tæt samarbejde med adskillige interne og eksterne samarbejdspartnere


Hvem er vi?
Pension Lyng er en del af Institution Sønder Omme, som består af Pension Lyng og Sdr. Omme Fængsel, som er er et åbent fængsel. Der er i alt ca. 130 medarbejdere i institutionen, heraf ca. 20 medarbejdere på pensionen.

Pension Lyng har plads til 36 beboere. Beboersammensætningen er afsonere, som har begået forskelligartet kriminalitet, og som er i den sidste del af deres fængselsstraf. På Pension Lyng er der beskæftigelsespligt. Det betyder at nogle beboere arbejder på pensionen, mens andre går frigang til arbejde eller uddannelse uden for pensionen.

Derudover tilbyder Pension Lyng efterbehandling for misbrug. Nogle beboere følger desuden et behandlingsforløb i psykiatrien eller på andre behandlingsinstitutioner uden for pensionen.

Du kan læse mere om Kriminalforsorgen på http://www.kriminalforsorgen.dk

Løn- og ansættelsesvilkår – med baggrund som pædagog eller socialrådgiver sker ansættelse i henhold til Fællesoverenskomsten mellem FM og CO10 og organisationsaftale for pædagoger m.fl. eller for socialrådgivere i Kriminalforsorgen, eller efter anden relevant gældende overenskomst afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Aflønning sker på Ny Løn.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og er en fuldtidsstilling i døgntjenesten med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen og arbejdsstedet er Pension Lyng, Timlundvej 44a, 7270 Stakroge, det må dog forventes, at du med en ansættelse i Institution Sdr. Omme, må påregne enkelte arbejdsdage i Sdr. Omme Fængsel ved behov.

Du søger stillingen ved at trykke på ”søg stillingen”.

Din ansøgning og dokumentation for uddannelse samt CV og andet relevant materiale uploades senest 21. november 2021.

Vi forventer at holde samtaler i uge 48.

Hvis du i forvejen er tjenestemandsansat i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse. Du skal da senest den 25. november 2021 uploade en bedømmelse fra din nærmeste leder sammen med din ansøgning.

Det er en forudsætning for ansættelse i stillingen, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.
Inden en eventuel ansættelse skal vi have modtaget dokumentation for dit CV, f.eks. ansættelsesbeviser og eksamensbeviser.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, til at søge den ledige stilling.

Yderligere oplysninger fås ved Enhedschef Margit Dam Schmidt, tlf. 2032 7153.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Stakroge.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Stakroge
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Viby J

    Kan du forme fremtiden for OK's digitale tilstedeværelse og skabe unikke kundeoplevelser. Er du klar til at lede et stærkt team med fokus på digital innovation og vækst? OK søger en passioneret og .
    • Pædagog
    • Viby J
    Få mere info
  • Pædagog i Viby J

    Har du erfaring med miljølovgivning og håndtering af miljøundersøgelser? Befinder du dig naturligt i en rolle som den ansvarlige miljøkoordinator med mange interessenter? Så er du måske OK’s nye mi..
    • Pædagog
    • Viby J
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Er du optaget af at støtte borgere med varige funktionsnedsættelser til at få godt liv med en indholdsrig og meningsfuld hverdag?Har du øje for de små udviklingstrin og ser du mulighederne fremf..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Har du lyst til at blive en del af et fagligt stærkt team, hvor kerneopgaven er at støtte udsatte unge til en positiv udvikling i en døgnramme?Om jobbet:Botilbuddet Katrinebjerg er en døgninstitu..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Stakroge

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Stakroge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Stakroge over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0