Fagligt stærk og visionær pædagog eller sygeplejerske søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Store Merløse

Holbæk Huse er et socialpædagogisk opholdssted beliggende i Store Merløse, tæt på Ringsted. Vores målgruppe er unge voksne i alderen 18-35 år med udviklingshæmning og psykiske vanskeligheder, såsom autismespektrumforstyrrelser. Vi er en nystartet 1:1 normeret døgninstitution, som er under udvidelse og vi mangler derfor 2 vikarer, med mulighed for fastansættelse på sigt.

Vi tror på at nærvær, anerkendelse og et højt fagligt niveau, er vejen frem når man har ansvaret for et andet menneskets liv. Vi har en neuropædagogisk tilgang til vores borgere hvor pædagogiske, psykologiske og sundhedsfaglige optikker alle bidrager til vores daglige arbejde med beboerne.

Vi søger 2 engagerede, fagligt stærke og selvstændige pædagoger eller sygeplejersker, som er klar til at indgå i vores pædagogiske teams, hvor hovedfokus er at skabe de optimale rammer for det bedste hjem for vores borgere.

Vi har et miljø hvor tydelighed, rummelighed og humor er nogle af de kvaliteter vi vægter højt. Vi prioriterer høj faglighed, refleksionskompetence og dialog i vores arbejde og vi er åbne og nysgerrige overfor nye perspektiver på den pædagogiske praksis.

Holbæk Huse er inde i en rivende udvikling, og for den rette engagerede kandidat, er der store muligheder for at have indflydelse på stedets faglige udvikling. Vi er glade for nye initiativer, og har højt til loftet. Vi vægter kollegialt samarbejde og vidensdeling højt, så gode samarbejdsevner, ærlighed og evnen til positionsskifte er et must hos os. Det skal være rart at gå på arbejde- ellers kan man ikke blomstre med sin egen unikke faglighed og det tager vi alvorligt. Vi har en synlig og nærværende ledelse, hvor lederen deltager i det daglige pædagogiske arbejde, som en selvfølge. Vores pædagogiske tilgang til borgerne er dialogbaseret, anerkendende og med stor respekt for den enkelte borgers ønsker og behov.

Vi tilbyder:

  • Et engageret og kompetent fagligt fællesskab
  • Gode rammer for faglig udvikling med løbende supervision og undervisning
  • Dedikerede, sjove og sociale kollegaer, der bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Nærværende ledelse, som værdsætter nytænkning og initiativ

Vi forventer, at du:

Har uddannelse indenfor det pædagogiske eller sygeplejefaglige felt

  • Har lysten og evnerne til at arbejde ud fra en struktureret, relationel, anerkendende neuropædagogisk tilgang
  • Har lyst til at arbejde et sted hvor humor og hygge er en del af arbejdet
  • Kan arbejde selvstændigt og er fagligt nysgerrig

Det praktiske:

Vi søger lige nu vikarer uden fast arbejdstid. Vagterne er typisk døgnvagter og kan ligge alle ugens dage, dog ikke i ferierne. Du vil fungere som vikar med planlagte vagter, samt tilkaldevikar ved sygdom, ferier, kurser m.m.

Som 1:1 normeret vikar følger du en borger hele dagen igennem, og hjælper og støtter borgeren med beskæftigelse, fritidsaktiviteter og socialt liv. Der er ingen fysisk pleje i arbejdet.

Der afholdes samtaler ad hoc, og indtil de rette kandidater er fundet. Aflønning er fast, og ligger i den høje ende af skalaen. Der indhentes straffe- og børneattest inden endelig ansættelse.

Relevante spørgsmål rettes til Forstander: Andreas Hauptmann. Tlf: 29608094.

Ansøgningen sendes til: [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Store Merløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Store Merløse
  • Mandag den 27. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Store Merløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Store Merløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Store Merløse over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1