Pædagogiske og sundhedsfaglige medarbejdere søges til botilbud inden for socialpsykiatrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Store Merløse

Drømmer du om et arbejde, hvor din primære opgave er at skabe mening og samarbejde for mennesker med komplekse udfordringer?

Granhøjen, som er en del af koncernen Gran Recovery and Health, består af en række botilbud, hvor vi tilbyder bolig, behandling og beskæftigelse til mennesker med komplekse psykosociale problematikker.

"Mennesker er sociale væsener og trives bedst i sociale fællesskaber, hvor de bliver anerkendt som fuldgyldige, ligeværdige medlemmer, og hvor de oplever, at de gør en forskel. Det er vores opgave at støtte op og skabe de sociale fællesskaber samt sørge for, at den enkelte oplever succeser og mening i tilværelsen." Grete Mikkelsen, Direktør, Gran Recovery and Health.

Vi er placeret flere steder på Sjælland, men lige nu søger vi primært medarbejdere til vores bosteder i St. Merløse (Møllevang), Kirke Eskilstrup (Eskilhus) og Sorø (Søperlen og Skovperlen).

Vi udvikler og udvider kontinuerligt vores sociale og sundhedsfaglige tilbud, og vi er derfor på udkig efter flere engagerede medarbejdere til at være med til at løfte arbejdsopgaverne og skabe et godt og trygt miljø for beboerne.

Vi søger primært medarbejdere som er uddannet pædagog, pædagogisk assistent, SSA, SSH eller har en anden relevant sundhedsfaglig uddannelse, men vi er også interesseret i kandidater med relevant erfaring på området.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Samarbejde og motivation af beboerne.
  • Støtte og guide beboere i ADL (Almindelig Daglig Levevis) f.eks. praktiske opgaver med hus og have.
  • Være med til at udarbejde sundhedsfaglige og pædagogiske handleplaner.
  • Daglig dokumentation.
  • Personlig pleje kan være en del af arbejdsopgaverne.
  • Medicinhåndtering.

Vi tilbyder:
  • En arbejdsplads, der giver mulighed for udvikling af viden og kompetencer inden for psykiatrien.
  • Kompetenceudvikling af medarbejderne, kurser og uddannelse har høj prioritet.
  • Et udviklende arbejds- og læringsmiljø med inspirerende kollegaer.
  • Fokus på faglige ambitioner og engagement.
  • Et stærkt værdigrundlag.

Ansøgning og ansættelse
Vi har pt. flere ledige stillinger fordelt på bostederne St. Merløse (Møllevang), Kirke Eskilstrup (Eskilhus) og Sorø (Søperlen og Skovperlen).

Du vil blive ansat i fast fuldtidsstillingen med tiltrædelse hurtigst muligt. Din arbejdstid vil ligge i tidsrummet 7-23 med en kombination af hverdage og weekender.

Er du interesseret i en ansættelse som vikar, er det også en mulighed og vi beder dig skrive dette i din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker stillingsopslaget uddybet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Eskilhus Cecilie Ehlerts på telefon 61692386 eller afdelingsleder Møllevang Lea Erlund på telefon 81775541 hverdage mellem kl. 8-16.

Bemærk: Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise gyldigt kørekort til kat. B samt fremvise straffeattest.

Vi anvender elektronisk rekruttering, og modtager derfor ikke ansøgninger via mail eller fysisk post. Du finder ansøgningslinket i bunden af opslaget.

Vi inviterer løbende til samtale og jobopslaget vil derfor kun være aktivt, indtil vi har fundet den rette.

Granhøjen er en del af Koncernen Gran Recovery and Health
Gran Recovery and Health skaber helhedsorienterede forløb med fokus på recovery og rehabilitering på det specialiserede socialområde.

Med hvert vores fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte mennesker i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt, og vi leder derfor efter medarbejdere, som arbejder i overensstemmelse med vores grundlag.

Vi arbejder ud fra en systemisk og narrativ tilgang, og vi lægger vægt på samarbejde, arbejdsglæde og anerkendelse.

Læs mere om Granhøjen her: https://www.granhojen.dk/

Du kan også følge os på de sociale medier her: LinkedIn og Facebook

Bæredygtighed som giver mening
Gran Recovery and Healths vision er bæredygtige fællesskaber.
Vores erfaring er, at det virker, og giver noget mere værdifuldt end økonomisk overskud, når vi sætter fokus på miljø, bæredygtig brug af resurser og socialt ansvar.

En af de helt store effekter for os og for de mennesker, som bor her, er mening. Det at handle og tænke bæredygtigt skaber en meningsfuldhed – omkring en selv, ens relation til andre og til omverdenen. Vi plejer at sige, at ”sammen kan vi mere”, og det, synes vi, forpligter.

Vi har i alt det, vi gør, samarbejde som fællesnævner, helt i tråd med tankerne om bæredygtighed og CSR, hvor vi alle er nødt til at tage del i arbejdet omkring at reducere negative påvirkninger og fremme bæredygtig udvikling.

Samlet har Gran Recovery and Health omkring 350 medarbejdere, fordelt på 5 selskaber:

Granhøjen er et af landets ældste, private specialpsykiatriske behandlingstilbud. Vi har tilbud inden for bolig, beskæftigelse og behandling til mennesker med psykiske lidelser og sociale problemer.
På Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer og diagnoser. Granhøjens personale er uddannet i systemisk og narrativ teori, metode og behandling, som udgør fundamentet i den anerkendende tilgang, der praktiseres på Granhøjen og i resten af koncernen.

Skovhus Privathospital er landets ældste og største, private psykiatriske hospital.
Skovhus Privathospital er landsdækkende med hovedsæde i Nykøbing Sjælland og ambulante klinikker i Aalborg, Vordingborg og Lyngby. Under Skovhus Privathospital findes også Granhus Kvindekrisecenter.

REBOA skaber meningsfuld beskæftigelse for mennesker med psykiske lidelser. REBOA har mere end 10 forskellige beskæftigelsestilbud inden for forskellige faggrupper. Under REBOA ligger de to socialt ansvarlige virksomheder: Hotel du Vest og Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage.

Under REBOA ligger også GTService ApS som rummer både vores vikarkorps, rengøring og vagtselskab, der yder kriseberedskab til vores botilbud.

MATOR er en entreprenørvirksomhed, som vedligeholder de fysiske rammer, vi alle arbejder i. MATOR fungerer samtidig som beskæftigelsestilbud.

IS Kilden sørger for hovedparten af det administrative arbejde i koncernen og laver udviklingstiltag for alle virksomheder i koncernen.

Se mere om vores virksomheder og andre ledige stillinger på vores Jobside her: https://gran-rh.career.emply.com/ledige-stillinger

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Store Merløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Store Merløse
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Store Merløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Store Merløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Store Merløse over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1