Kontaktperson til Ungeenheden Gladsaxe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Ungeenheden Gladsaxe søger en kontaktperson til socialt udsatte unge og deres familier.

Vi søger en ny kollega, der brænder for at arbejde med socialt udsatte unge og deres familier. Du bliver sammen med to andre kollegaer ansvarlig for at levere støtte efter Serviceloven til unge i aldersgruppen 15-18 år samt unge, der er bevilliget efterværn fra alderen 18 til 23 år. Udover to interne kontaktpersoner er vi et team bestående af seks ungerådgivere og en teamleder.

Du vil have base i et åbent kontorlandskab med fleksible pladser i Ungeenheden, der er præget af et imødekommende, positivt og hjælpsomt arbejdsmiljø. Vi leder efter dig, der værdsætter ovenstående og er en energisk holdspiller, som også formår at arbejde selvstændigt.

Det bliver du en del af


Du vil blive en del af Ungeenheden, som er placeret under social- og beskæftigelsesområdet i Gladsaxe, hvor vi er 70 medarbejdere. Vi arbejder udelukkende med unge og alle med et fælles mål - at få unge i uddannelse/arbejde samt gøre dem i stand til at leve en selvstændig tilværelse. Som ansat i Ungeenheden får du fagligt udfordrende og afvekslende opgaver. Vi har høje forventninger til dig og hinanden, og der er højt til loftet og let til grin. Du bliver en del af en arbejdsplads med stort fokus på udvikling af det gode arbejdsmiljø.

Vi er forankret som en del af jobcentret for at klæde de unge bedst muligt på i overgangen fra ung til voksen. Derudover er vi i tæt samarbejde med vores Rusmiddelcenter og Familieafdelingen, hvor de unges sager som oftest er blevet behandlet forinden.

Det bliver din opgave


Du vil være kontaktperson for unge i målgruppen 15-23 år, hvor du vil have fokus på den enkelte unges personlige og sociale udvikling. De unge kan have sociale udfordringer og/eller personlige udfordringer, herunder psykisk sårbarhed, misbrugsproblematikker, diagnoser, familieproblematikker eller at de er kriminelle/kriminalitetstruede.

Du vil arbejde tæt sammen med vores interne kontaktpersoner og ungerådgivere som udfører myndighedsarbejdet. Du er god til at afdække de unges behov, sikre udvikling hos den unge og arbejde ud fra den handleplan, som er udarbejdet for og med den unge. Du arbejder målrettet på, at den unge hurtigst muligt bliver i stand til at klare sig selv og få et godt voksenliv. Arbejdet med de unge er samtalebaseret, og du vil derfor være dit eget arbejdsredskab - vi er af den overbevisning, at forløbene med de unge ikke skal tage udgangspunkt i at man kan tage på café, i biografen eller andre aktiviteter hvor der indgår aktivitetspenge. Vi sparrer meget omkring vores sager og sikrer en tæt opfølgning og helhedsorienteret indsats.

Du vil få ansvaret for unge svarende til 30 timers borgerrettede timer, det er derfor vigtigt, at du kan justere i dine timer i forhold til de unges behov og gøre ungerådgiverne opmærksomme på hvornår et støttebehov kan ophøre. Du er glad for nye udfordringer og synes det er sjovt og spændende at opstarte nye forløb med unge og springer gerne til, når der skal oprettes nye forløb.

Hvad forventer vi af dig


Du skal kunne skabe overblik sammen med borgeren og fastholde den unge i arbejdet med de fastsatte mål og delmål. Du skal kunne motivere den unge til at tage imod støtten, herunder skift af tilbud, hvis det vurderes at der ikke skabes progression i det nuværende forløb. Du skal derfor være skarp i forhold til hvornår og hvordan den unge kan udfordres i tæt samarbejde med rådgiver, så formålet med støtten opnås.
Derfor ønsker vi at du har følgende kompetencer:
  • Du er god til relationsarbejde: Du har evnen til at skabe en god relation med de unge og skabe de rette rammer for udvikling. Du kan holde humøret højt og er ikke let at slå ud. Din positive tilgang smitter af på de unge, samtidig med at du kan balancere mellem at sætte grænser og være en autoritet og en støtteperson for de unge. Vi stiller krav til vores unge, for at opnå progression og klæde dem på til voksenlivet.

  • Du er god til at samarbejde: For at kunne sikre den bedste indsats for de unge vægter du det gode og tætte samarbejde højt. Du skal være med til at understøtte en helhedsorienteret indsats og fremme samarbejdet på tværs i kommunen. Du skal sikre, at en ung forstår, hvorfor de forskellige fagpersoner inddrages i sagsforløbet. Du skal kunne jonglere mellem flere unge på samme tid og du kan håndtere rollen som bindeled mellem den unge/familien og Ungeenheden og sikre det gode samarbejde. Du skal derudover kunne håndtere samarbejdet med den unges forældre, der til tider kan være udfordrende.

  • Du er grundig: Du skal finde det naturligt at dokumentere og kunne lide det skriftlige arbejde. Dine kollegaer skal nemt kunne orientere sig i dine notater, som bliver deres arbejdsredskab, og du leverer selvfølgelig dine skriftlige afrapporteringer rettidigt. Du kan arbejde med mål og handleplaner, der tager afsæt i den enkeltes unges ressourcer og udfordringer. Den unges retssikkerhed skal vigtigst af alt være i top og dokumentationen overskuelig og i højeste kvalitet. Derfor skriver du i et enkelt og forståeligt dansk, som kan forstås af en bred modtagergruppe.

  1. Du har fokus på den daglige drift og er omstillingsparat: Dine dage vil ikke være ens, og dagen ender sjældent som du først planlagde. Der vil være perioder, hvor du har flere forløb end andre og du skal derfor være fleksibel og have blik for, hvor du kan tilbyde din hjælp, så driften understøttes. Du skal finde det naturligt, at ”klemme” en ung ind i din kalender og have forståelse for, at den unge har behov for støtten når den efterspørges. Derfor vil dit dokumentationsarbejde ofte skulle laves i de ”huller” der opstår i kalenderen når de unge aflyser aftaler.

Din baggrund


Du har en relevant baggrund og erfaring med kontaktpersonsarbejdet med marginaliserede unge. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra relationsarbejde og har viden om blandt andet unge med diagnose inden for autismespektret, psykiatriske diagnoser, skolevægring, selvskade eller kriminalitetstruede og kriminelle unge. Vi værdsætter, at du er socialfagligt engageret, har kendskab til målgruppen og har lyst til at indgå i et team med forskellige baggrunde og erfaringer og hvor myndighed og kontaktperson arbejder tæt sammen omkring borgerne, for i fællesskab at støtte og selvstændiggøre de unge.

Om ansættelsesforholdet


Har du spørgsmål til stillingen på 37 timer kan du kontakte Tine Ros, kontaktperson, på telefon på 29 61 20 47 eller via mailadressen [email protected].

Løn og ansættelsesforhold


Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist


22. juli, men vi afholder samtaler løbende. Ansættelse er hurtigst muligt.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt. Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Storkøbenhavn
  • Onsdag den 22. juli 2020

Lignende jobs

  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Skattekisten søger en pædagog til vores basisgrupp...

    Fri kontakt
    Skattekisten er et stort integreret dagtilbud for børn fra 0-6 år, som er beliggende i Greve midt by. Vi er ca. 210 børn og 50 ansatte fordelt på 6 vuggestuegrupper, 5 børnehavegrupper og 2 storbørnsgrupper, samt to basisgrupper med børn fra ca. 3-6 år.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Mosebo

    Fri kontakt
    Er du en pædagog, der kan holde hovedet koldt, når tingene er i forandring? Brænder du for at skabe trygge rammer for børn, selv når hverdagen hurtigt kan ændre sig, og vil du være en del af et team, der sammen gør en forskel – også når hverdagen er travl. Så er vi i Mosebo Børnehave klar til at høre fra dig!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 392
18. september 2024 382
17. september 2024 383
16. september 2024 380
15. september 2024 416
14. september 2024 423
13. september 2024 429
12. september 2024 408
11. september 2024 399
10. september 2024 392
9. september 2024 380
8. september 2024 393
7. september 2024 399
6. september 2024 403
5. september 2024 384
4. september 2024 371
3. september 2024 346
2. september 2024 334
1. september 2024 334
31. august 2024 353
30. august 2024 349
29. august 2024 337
28. august 2024 322
27. august 2024 323
26. august 2024 325
25. august 2024 342
24. august 2024 350
23. august 2024 351
22. august 2024 363
21. august 2024 373
20. august 2024 367