Pædagog/teamkoordinator til Børnehuset Pileparken, skolegruppen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Børnehuset Pileparken søger en pædagog/teamkoordinator med interesse for kunst, natur & science.

Har du lyst til at tage et særligt ansvar i at gå foran? Har du overblik og er du god til tydeligt at kommunikere nye tiltag, justeringer og opgaver ud i et team, så er teamkoordinatorfunktionen måske noget for dig?

Vi er et børnehus med ca. 80 skønne børn fordelt i en modtagergruppe, en vuggestuegruppe, to børnehavegrupper og en skolegruppe. I 2024 står vi til at skulle indrette Pileparken på ny, i et nybygget børnehus i området.

Der er tilknyttet en teamkoordinator til vuggestueteamet og pt mangler vi en teamkoordinator til vores børnehaveteam.

Som teamkoordinator er du med til at støtte op om den daglige koordinering og fordeling af ressourcer i teamet for såvel som hele huset. Du bidrager med en positiv og nysgerrig tilgang og tager ansvar ved at følge op på de opgaver der er i teamet.

Vi har ugentlige koordineringsmøder, hvor ledelsen, samt teamkoordinatoren fra vuggestuen og børnehaven begge deltager.

Vores ledelsesteam er ungt, forholdsvis nyt og optagede af at være nytænkende og altid med børnene i øverste kontekst. Vi har blandt andet ansat en ergoterapeut, som vi bruger til forskellige læringsforløb med børn i hele børnehuset.

Vi er et hus i udvikling med stort fokus på den fælles faglighed og sammenhæng for barnets rejse gennem hele børnehuset. Vi er nysgerrige på de pædagogiske metoder vi benytter os af og har en opmærksomhed på hvorfor og hvordan vi bruger metoderne i vores daglige pædagogiske praksis. Til at støtte op om dette arbejde, har vi ressourcepædagoger ansat i området, som vi benytter os af, for at sikre det bedst mulige læringsmiljø for vores børn.

Pileparken består af en blandet personalegruppe med både mænd og kvinder. Du vil både få kolleger der har været i huset i over 30 og 40 år, men også helt unge og nyansatte kolleger.

Vi er både leder, souschef, pædagoger, pædagogiske assistenter, medhjælpere, en ergoterapeut og en køkkenmedarbejder som alle glæder sig til at modtage en ny pædagog og temkoordinator i huset.

Vi ser forskellighed som en ressource, for vi mener, at vi til sammen kan meget mere end vi kan enkeltvis hver især. Det der dog er ens for os alle er, at vi vægter et godt arbejdsmiljø. Vi går på arbejde med et smil på læben og ser en værdi i det sociale fællesskab vi tilsammen udgør. Derfor vægtes det også med blandt andet sommerfest, julefrokost og andre sociale arrangementer efter lukketid, hvor vi har mulighed for at mødes.

Vi tilbyder en stilling som pædagog i vores skolegruppe, hvor du vil være med til at forberede børnene på overgangen mellem børnehave og skole.

I skolegruppen arbejdes der med natur og science, hvor børnene eksperimenterer og bliver klogere på dem selv og på verden omkring dem. Vi arbejder på at skabe rammer for en praksis, hvor børnene aktivt undersøger, observere og er i dialog omkring fænomener i deres omverden.

Pileparken er en del af områdeinstitutionen Mørkhøj/Enghavegård, der består af 6 børnehuse, hvor alle børnehuse har den samme profil ”Kunst, kultur og æstetik”.

Vi tror på, at kunstneriske aktiviteter er med til at tilføje særlige former for tænkning, og at det giver børnene mulighed for at bearbejde og omdanne alle de indtryk, som de møder i løbet af dagen. Vi lægger stor vægt på, at der i kunstens verden ikke findes noget der er rigtigt og forkert, og at alle børn kan bidrage med noget særligt i kraft af hvem de er og hvilken baggrund de kommer fra.

Vi arbejder med og øver os sammen på principperne for filosofiske samtaler, hvor vi giver børnene mulighed for at reflektere, og hvor vi som voksne øver os i at lytte og være nysgerrige på det, som børnene fortæller os.

Det er ikke et krav, at du på forhånd har kendskab til hverken filosofiske samtaler, kunst eller natur og science, så længe du har en nysgerrighed og et gåpåmod ift. at ville arbejde med dette. Vi tilbyder fælles refleksion og tid til planlægning hver uge.

Vores udgangspunkt er ”Den styrkede pædagogiske læreplan” og læreplanstemaer – i Gladsaxe omsat til DAP (didaktisk anvendt pædagogik). Vi arbejder med projekter i børnehøjde, hvor vi arbejder med at følge børnenes spor og lade børnene have medbestemmelse i de processer vi er sammen om. Vi har mulighed for både at tilbyde kursus, samt mentorordning til oplæring i dette.

Vi er et børnehus i udvikling, med en nysgerrighed på hinanden, vores praksis og de rammer og læringsmiljøer vi stiller til rådighed for børnene.
Vi ligger i et multikulturelt område, hvor udvikling af sproget og dialoger med børnene vægtes højt og er en central del af arbejdet i vores praksis.

Der er i øjeblikket 1 pædagog og 2 pædagogiske assistenter på gruppen med 20 børn, men måske er det også dig vi lige står og mangler.

Vi har en åbningstid mellem kl. 06 og 17 fra mandag til fredag, men som udgangspunkt ville dine mødetider ligge mellem kl. 8-16. Derudover har vi ca. en gang om måneden et møde som ligger efter kl. 17. Dette kan fx være et fællesudviklingsmøde i området, et personale- eller et teammøde.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående og har lyst til at være med på denne fortsatte udviklingsrejse, ser vi frem til at høre fra dig.

Vi vil rigtig gerne tilbyde en rundvisning i huset. Du er velkommen til at kontakte børnehusleder Janni på telefon 20 73 48 49 eller souschef Louise på telefon 20 45 62 80.

Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside

Stillingen er på 37 timer ugentlig med besættelse efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Vi skal modtage din ansøgning senest den 8. oktober 2021.

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale, efterhånden som vi modtager ansøgningerne.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du skal sammen med to stuekolleger skabe trygge og udviklende rammer for børn, og være med til at organisere det pædagogiske arbejde med børnene, samt kunne tilbyde spændende og udviklende læringsmiljøer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    er ambitiøs, vedholdende og nærværende i arbejdet med børn helt intuitivt arbejder med anerkendende tilgang i sin praksis og er hjemme i det teoretiske fundament.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 293
1. juli 2024 280
30. juni 2024 278
29. juni 2024 279
28. juni 2024 284
27. juni 2024 290
26. juni 2024 296
25. juni 2024 306
24. juni 2024 330
23. juni 2024 360
22. juni 2024 362
21. juni 2024 387
20. juni 2024 410
19. juni 2024 442
18. juni 2024 429
17. juni 2024 443
16. juni 2024 456
15. juni 2024 480
14. juni 2024 483
13. juni 2024 471
12. juni 2024 461
11. juni 2024 446
10. juni 2024 434
9. juni 2024 425
8. juni 2024 427
7. juni 2024 413
6. juni 2024 407
5. juni 2024 415
4. juni 2024 395
3. juni 2024 395
2. juni 2024 396